NLY Man

Alle kundeanmeldelser

NLY Man

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

NLY Man

Det er alltid greit å se fin ut. Det er klart, folk har jo forskjellige oppfatninger av hva som er fint eller ikke, men man vil uansett ha den følelsen. Og da er det jo ulike måter å få det til, ved å kle seg fint, trene eller lignende. Men klær har nok en veldig stor og viktig rolle å spille i det. Du kan være så kjekk du bare vil, men vet du ikke å kle deg så er det noe som er ganske fåfengt kan man si. Og trenger du en ny butikk å handle i kan NLY Man være noe for deg? Det er en butikk for menn, det ligger jo litt i navnet! Kanskje de har noe i sortimentet sitt som er av interesse? Les videre for å få mer informasjon!

Hva du bør vite om NLY Man
NLY har du nok hørt om før, men da kanskje den "kvinnelige" versjonen Nelly. Selskapet som sådan ble startet i Sverige i 2003, og har egentlig bare vokst siden da. Nå finnes de over hele Europa, og om du er utenfor EU har du fortsatt mulighet til å bestille fra dem. Noe av det positive med butikken er at de stadig får inn nye produkter, 300 hver dag fra kjente produsenter. Det gjør at du gå ofte inn på butikken for å se hva de har å tilby, og du vil ofte finne noe nytt. Så hjelper det jo også etter vår mening at de har fri frakt. Det er noe vi liker godt, og fordi det er ganske få klesbutikker som tilbyr det er det noe vi liker litt ekstra mye når vi får det. Selv om NLY Man er et svensk selskap er siden deres på norsk og du får raskt og effektivt hjelp til det du behøver. All erfaring og kundeanmeldelse tilsier at dette er en butikk å stole på!

Hva du kan kjøpe hos NLY Man
Da dette er e en klesbutikk for herrer kan du nok tenke deg hva som finnes der. Og det er vel egentlig akkurat som du forestiller deg. Det er tøy for menn, noe tilbehør som grooming og klokker og vesker, men ellers er det klær. Da Nelly ikke lager sine egne klær selger de merkevarer, så prisene på det du får avhenger naturligvis på hvilket merke du kjøper. Det finnes jo klokker der til flere tusen kroner, og det finnes også Casio klokker! Det er uansett en fin butikk å handle i, både til deg selv eller om du er ute etter en gave til noen du er glad i. Det er lett å se hvordan NLY Man har hatt så stor suksess, og det holder bare å lese en kundes tilbakemelding for å forstå det!

Har du handlet hos NLY Man, til deg selv eller til noen andre, vil vi vite mer om det. Om du er fornøyd med kjøpet og om du ville anbefalt det til andre. Skriv til oss og hjelp våre lesere!


Klær fra NLY Man