NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser NLY Man

  Det er alltid greit å se fin ut. Det er klart, folk har jo forskjellige oppfatninger av hva som er fint eller ikke, men man vil uansett ha den følelsen. Og da er det jo ulike måter å få det til, ved å kle seg fint, trene eller lignende. Men klær har nok en veldig stor og viktig rolle å spille i det. Du kan være så kjekk du bare vil, men vet du ikke å kle deg så er det noe som er ganske fåfengt kan man si. Og trenger du en ny butikk å handle i kan NLY Man være noe for deg? Det er en butikk for menn, det ligger jo litt i navnet! Kanskje de har noe i sortimentet sitt som er av interesse? Les videre for å få mer informasjon!

  Hva du bør vite om NLY Man

  NLY har du nok hørt om før, men da kanskje den "kvinnelige" versjonen Nelly. Selskapet som sådan ble startet i Sverige i 2003, og har egentlig bare vokst siden da. Nå finnes de over hele Europa, og om du er utenfor EU har du fortsatt mulighet til å bestille fra dem. Noe av det positive med butikken er at de stadig får inn nye produkter, 300 hver dag fra kjente produsenter. Det gjør at du gå ofte inn på butikken for å se hva de har å tilby, og du vil ofte finne noe nytt. Så hjelper det jo også etter vår mening at de har fri frakt. Det er noe vi liker godt, og fordi det er ganske få klesbutikker som tilbyr det er det noe vi liker litt ekstra mye når vi får det. Selv om NLY Man er et svensk selskap er siden deres på norsk og du får raskt og effektivt hjelp til det du behøver. All erfaring og kundeanmeldelse tilsier at dette er en butikk å stole på!

  Produktlansering og drive nettbutikk // Oppdatering

  Hva du kan kjøpe hos NLY Man

  Da dette er e en klesbutikk for herrer kan du nok tenke deg hva som finnes der. Og det er vel egentlig akkurat som du forestiller deg. Det er tøy for menn, noe tilbehør som grooming og klokker og vesker, men ellers er det klær. Da Nelly ikke lager sine egne klær selger de merkevarer, så prisene på det du får avhenger naturligvis på hvilket merke du kjøper. Det finnes jo klokker der til flere tusen kroner, og det finnes også Casio klokker! Det er uansett en fin butikk å handle i, både til deg selv eller om du er ute etter en gave til noen du er glad i. Det er lett å se hvordan NLY Man har hatt så stor suksess, og det holder bare å lese en kundes tilbakemelding for å forstå det!

  Har du handlet hos NLY Man, til deg selv eller til noen andre, vil vi vite mer om det. Om du er fornøyd med kjøpet og om du ville anbefalt det til andre. Skriv til oss og hjelp våre lesere!


  Klær fra NLY Man

  NLY Man
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om NLY Man

  Din rangering

  FAQ

  Er NLY Man et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om NLY Man. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr NLY Man?

  NLY Man opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til NLY Man . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!