Dette er de beste julepysjene og julegenserne i 2022

Dette er de beste julepysjene og julegenserne i 2022
Nettbutikker

Julegensere, julepysj og juleklær er noe som er ganske nytt i Norge, men denne trenden som opprinnelig stammer fra USA og England er faktisk ikke ny i det hele tatt. Akkurat nå har denne trenden bare gjort det utrolig stort i hele Europa og Norge er ikke noe unntak. Her får du derfor guiden til de alle beste produktene – sånn at du er klar for julen 2022.

Selv om denne tradisjonen føles amerikansk for mange, er det likevel en trend som har sneket seg inn i hjertene til mange nordmenn. Hvis familien deres har lyst til å gjøre noe skikkelig koselig sammen i år, kan det å velge Julepysj 2022 være noe som alle kan glede seg til. Julepysj, juleklær eller julegenser med LED har blitt veldig populært de siste årene, så hvorfor ikke bli en del av denne koselige trenden som samler hele familien i år?

Historien bak trenden

Julegensere er noe vi ikke har sett så mye av i Norge før, og har vært noe som vi kanskje mest har forbundet med USA og England, der trenden startet. Alle har sikkert sett de klassiske julefilmene, som for eksempel Bridget Jones Dagbok, der julegensere spiller en vittig rolle i å sette stemningen. Nå har julegenserne gjort sitt inntog i Norge, og har spredd seg raskt i hele Europa – der nesten alle landene nå har plukket opp denne trenden.

Når det kommer til nye tradisjoner, spesielt i forbindelse med jula, er det mange som kanskje synes dette er rart, men sakte men sikkert kommer disse nye tradisjonene snikende, og folk blir mer åpne for det. Det er for eksempel mange som har diskutert dette på store, norske nettforum, og man kan tydelig se på salget av dette er noe som blir mer populært, til tross for at noen er skeptiske til at jula skal inneholde nye tradisjoner. Men det er jo ikke en helt ny tradisjon, for over halvparten av alle briter eier minst en julegenser, og det er en av de raskest voksende trendene akkurat nå.

Litt om bærekraft

Det blir snakket mye om bærekraft for tiden, og det er utrolig bra. For det er mange som fortsatt ikke vet hvor viktig bærekraftige valg er når det kommer til måten vi bruker pengene våre på. Det å være åpen om hvordan man driver med bærekraft er noe som blir mer og mer vanlig, og er noe som man som forbruker kan bruke til å velge hvor man vil handle. Med et merke som Jule-genser.no får du for eksempel bærekraft på følgende parametere:

 • De GOTS-serfitiserte genserne deres er noen av verdens billigste
 • De prioriterer bærekraft over profitt
 • De er det eneste merket i verden som lager GOTS-sertifiserte juleklær
 • Faktisk er de det mest bærekraftige merket når det kommer til produksjon av juleklær
 • Alle hangtags, forsendelsesposer, emballasje og andre elementer er sertifisert bærekraftige.

“Vi begynte å produsere julepysjer for hele familien” forteller Christoffer Sloth, CEO “og bestemte oss for å bare produsere dem i bærekraftige materialer. “Vi elsker jobben vår” legger CEO Jesper Ahm til, “Å levere juleglede over hele Europa sammen med bestevennen din er drømmen.”

Litt om Julegenser.no

Det er som sagt veldig trendy med julegensere og julepysjer i Norge nå og julegenser.no er et av de mest populære stedene å kjøpe dette, så her får du litt mer informasjon om merket.

Merket er opprinnelig fra Danmark og ble startet av vennene Christoffer og Jesper i 2016, og de gikk inn i bedriften på fulltid i 2018. “Vi startet med 1000 julegensere i 2016 og i 2022 produserer vi mer enn 400.000 enheter.” sier Christoffer Sloth, CEO. “Omsetningen vår gikk fra 40.000€ i 2016 til 4.250.000€ i 2021” legger CEO Jesper Ahm til. De har hatt fysiske konseptbutikker, men fordi de vokser så fort har de primært fokus på salg på nettet – med et mål om å tredoble omsetningen på tre år. De er det eneste bærekraftige merket som selger og produserer juleklær og har den ettertraktede GOTS-sertifiseringen, som er en av de vanskeligste sertifiseringene å få i forhold til bærekraftig produksjon av klær.

Til tross for at merket ble startet litt på tull, ble det fort et av Europas største innenfor juleklær. De sier selv at suksessen deres er basert på eget, dansk design, god kundeservice, gode priser og rask levering. Med mer enn 300 forhandlere har de vokst fort, og har laget egne kolleksjoner for veldedighet og flere fotballklubber rundt omkring i Europa. “Vi startet, og er basert, i Danmark, men har siden begynnelsen utvidet til Tyskland, Skandinavia, Italia, Nederland, Frankrike og Spania” sier CEO Christoffer Sloth. “Hovedmålet vårt er å levere juleklær i høy kvalitet, der du blir positivt overrasket når du åpner pakken din” legger CEO Jesper Ahm til.

Kolleksjoner

Når jula nærmer seg er det mange som leter ettergaver som ikke slår feil, og her er det heldigvis et herlig utvalg av forskjellige kolleksjoner, som passer nesten uansett hvem du har lyst til å kjøpe gave til (og du har lov til å kjøpe en til deg selv også!). Her er kolleksjonene du kan velge mellom:

 • Julegenser
 • Julegenser – mann/herre
 • Julegenser – dame
 • Julegensere til barn
 • Julepysj – barn, herre og dame
 • Juleklær
 • Bærekraftige julegensere + julepysj
 • Julegenser med LED + Effekter

“Vi bruker mye tid på å forberede nye designs, kvaliteter og innhold, for å virkelig fange følelsen av jul” sier CEO Jesper Ahm. “Vi designer alt selv, og kan derfor ikke kopieres. Vi har nemlig fått patent på designene våre” legger CEO Christoffer Sloth til.

Det er mange som blir litt fort lei av jula etter at julaften og første juledag er overstått, og for de som ønsker en litt annerledes romjul uten mer julefeiring er det jo helt perfekt å synke ned i sofaen i julepysjen eller julegenseren med yndlingsfilmene, smågodt en helt perfekt måte å bruke tiden sin på, og hos Julegenser.no er det virkelig noe for alle. “Fordi vi har så mange forskjellige kunder, har vi også gensere til både gamere, hundeelskere, bærekraftige alternativer, morsomme gensere og komfortable juleklær” sier CEO Christoffer Sloth.

Mer Nettbutikker