Gaver til mor som aldri slår feil

Gaver til mor som aldri slår feil
Nettbutikker

Hvert år leter mange av oss febrilsk rundt i butikker etter gaver til mor, enten det er jul, morsdag eller bursdag. Alle ønsker å finne en gave mor virkelig blir glad for, men dette er ofte enklere sagt enn gjort. Vi skal her gi deg noen tips til gaver mor vil sette pris på!

Budsjettvennlige gaver alle mødre blir glade for

Nå skal vi ikke ta alle mødre over én kam, men det er enkelte gaver de aller fleste mammaer setter pris på. Og nei, vi snakker ikke bare om tegninger eller ting du lager selv, men personlige gaver mor faktisk har bruk for.

Det finnes mange prisgunstige nettbutikker som har et stort utvalg av gaver til mamma. Her er noen av tingene som er populære å kjøpe til morsdag, bursdager eller andre anledninger:

• Sjokolade og konfekter

• Krus

• Et mykt pledd

• Duftlys

• Sjokoladebomber

• Gaveesker med flere gaver i

• Dekor og interiør

• Puslespill

• Hengekøye

• Fotbad

• Massasjesett

• Tøfler

Gaver du lager selv

Er det noe mødre blir glade for, så er det å få noe barna har laget selv. Det at du har brukt tid og kreativitet på å lage noe spesielt for mamma, er noe som vil gjøre henne varm om hjertet.

Du trenger heller ikke å være noen multikunstner for å lykkes. Du kan for eksempel strikke et par sokker, et skjerf eller et pledd. Om du ikke kan strikke, kan du kanskje male et bilde eller støpe dine egne stearinlys.

Om du ikke eier kreativ sans, kan du til og med slippe unna med å lage et personlig, hjemmelaget kort. Mange synes også det er morsomt å lage en scrapbook eller bildecollage, noe som kan bli en fin og personlig gave til mor.

Eksklusive gaver til spesielle anledninger

Ønsker du å finne en gave til mor som er noe litt utenom det vanlige? Dersom det er en stor dag som skal feires – som for eksempel et jubileum – ønsker du kanskje å investere litt ekstra penger i gaven.

Enten du skal kjøpe gaven selv eller ha et spleiselag sammen med andre, er dette noen av gavene du kan vurdere:

Elektronikk

Harde gaver er noe de aller fleste blir glade for – mødre inkludert! Elektronikkens verden byr på både små og store gaver man kan ha bruk for i det daglige. Om du virkelig skal slå på stortromma, kan kanskje en PC, TV eller mobiltelefon være aktuelt.

Du kan også finne småelektronikk som kan være kjekt å få i gave. Her kan vi for eksempel nevne værstasjon, kaffemaskin, hodetelefoner og lignende. Hva som passer best å kjøpe i akkurat ditt tilfelle, kommer naturligvis helt an på hva slags interesser mor har.

Reiser og opplevelser

En annen eksklusiv gave du kan kjøpe til mor, er opplevelser eller reiser. Det er for eksempel mange som kjøper spaopphold på et eksklusivt hotell, der mor kan skjemmes bort med alt fra massasje til varme bad.

Om mor er glad i å reise, kan du også overraske henne med et ferieopphold. Kanskje hun alltid har drømt om å se Paris, Roma eller London?

Du kan også booke bord på en fin restaurant, slik at mor kan se frem til en hyggelig kveld med god mat og drikke. Kanskje dere kan gå på restauranten sammen?

Det finnes også mange andre opplevelser du kan gi bort i gave. Opplevelsesgaver kan være alt fra ølsmaking og kjøring i hundespann til strikkhopp, og det er nesten bare fantasien som setter grenser.

Smykker

Dersom du ønsker å gi en skikkelig eksklusiv gave til mor, kan du vurdere å kjøpe smykker. Dette kan være alt fra et halskjede eller et armbånd, til øredobber eller en ring. Ta gjerne en titt på hva slags smykker hun har fra før, slik at du finner noe som faller i smak.

Smykker finnes dessuten i alle slags prisklasser, noe som gjør at du kan finne flotte gaver uten å måtte sprenge budsjettet ditt.

Parfyme og selvpleie

Personlige gaver faller alltid i smak. Ta gjerne en tur innom et parfymeri, og se om du kan finne en eksklusiv gavepakke. Dersom du er usikker på hva slags duft eller merke som passer best for en dame på din mors alder, kan de ansatte på parfymeriet ofte komme med tips.

Både bodylotion, ansiktskremer, parfymer og dusjsåper er noe som passer utmerket å gi i gave, enten det er bursdag, jul eller morsdag.

Du kan også kjøpe andre gaver på parfymeriet som du vet vil falle i smak, enten det er snakk om en leppestift, maskara eller lignende.

Hva bør du ikke kjøpe til mor?

Hittil har vi sett på ulike presanger som passer fint å gi til mor. Men finnes det egentlig noe du overhodet ikke bør gi henne? Både ja og nei – dette avhenger litt av faktorer som personlighet, alder og lignende.

Noen mødre ser kanskje humoren i å få en badevekt eller bøker om slanketips til bursdagen, mens andre kan bli litt fornærmet.

Det kan også være lurt å unngå å kjøpe kjæledyr til andre. Du bør derfor ikke gi mor en hund eller katt i gave, med mindre hun har gjort det 100 % klart at dette er noe hun ønsker seg.

Hvilke butikker er best å kjøpe gaver til mamma hos?

Det finnes mange ting du kan kjøpe i gave til mor, men hvilke butikker er egentlig best å handle hos? På siden vår finner du mange tips til hvilke aktører som er best, både innen reiseliv, netthandel og lignende.

Skal du for eksempel handle på nett, er det viktig å finne en nettbutikk som er pålitelig og som kan vise til mange fornøyde kunder. Sjekk gjerne ut listene våre over de beste aktørene innenfor ulike bransjer, slik at du kan være trygg på at du gjør et godt valg.

Husk også på at det kan være greit å få med en byttelapp eller returseddel, i tilfelle mor ikke skulle bli fornøyd med gaven. Vi tror likevel at sannsynligheten for at mor blir fornøyd er stor, dersom du følger tipsene vi har gitt deg i denne guiden.

Lykke til!

Mer Nettbutikker