Støvsuger vil kunne gjøre husarbeid til en lek, slik velger du riktig

Støvsuger vil kunne gjøre husarbeid til en lek, slik velger du riktig
Nettbutikker

Å ha et rent hjem er viktig, det samme gjelder stort sett alle omgivelser generelt. Når var siste gang du ga hjemmet ditt en skikkelig rengjøring og hvor godt føltes det etterpå? Etter noen timer med aktiv rengjøring faller du utmattende ned i den rene sofaen og ser hvordan alt rundt deg skinner og lukter friskt.

Vi i NorskeAnmeldelser setter pris på renhold siden det har så mange fordeler. Ikke bare er det bedre for din helse og generelle velvære, det hjelper også din mentale tilstand. Rotete hjem kan føre til rotete sinn og generelt ubehag. Hvis det er rotete hjemme, er det vanskeligere å slappe av og regenerere energien på et sted som er ment å gi komfort og hvile. I denne artikkelen skal vi snakke om en av de mest brukte elektroniske apparater for renhold, nemlig en støvsuger. La oss diskutere forskjellige typer støvsugere og finne ut hvilken som er best for deg og ditt hjem, samt finne ut hvordan du bruker kundeanmeldelser for å finne en.

Fra feiekost til en robotstøvsuger

Noen av oss er litt eldre og husker sikkert at en feiekost var det du tok for å håndtere rot og støv. For noen av oss var støvsugere mer av en luksus, spesielt hvis vi snakker om tid for mange tiår siden. Ikke mye var oppfunnet og utviklet på denne tiden, valg var begrensede og ikke alle kunne ha råd til å kjøpe en støvsuger.

Eller tenk på de som levde for hundre år siden, de kunne ikke engang drømme om en støvsuger. I dag har vi teknologi som hjelper oss mye når det kommer til husholdning og renhold og selv om gjøremål kan være ganske kjedelig bør vi ikke klage. La oss overlate sopelime til Harry Potter og vennene hans og snakke om forskjellige typer moderne støvsugere som er tilgjengelige i dag.

Dyson støvsuger

Drømmer du om en Dyson-støvsuger? Det gjør vi også! Men hva er egentlig så bra med det? Vel, mange ting, la oss nevne noen av fordelene en støvsuger som den kan tilby deg. For det første er disse kraftige apparatene er trådløse, noe som betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for lengden på en ledning, og kobler den hele tiden til en ny stikkontakt når du går inn i et nytt rom. En annen ting, selv om det er litt tullete men kan faktisk være ganske farlig: dine familiemedlemmer trenger ikke lenger å bekymre seg om å snuble over ledninger mens du gjør rent.

Med tanke på Dysons mobilitet er det mye enklere å bruke generelt, ikke bare på grunn av mangel på ledninger. Et godt eksempel er at du enkelt kan nå hvilken som helst overflate med praktiske munnstykker som følger med de fleste modellene. Når det gjelder munnstykker, kan de være svært lure da de gjør din støvsuger om til en håndstøvsuger. Et annet enormt pluss er å støvsuge trappene, det som ville vært et mareritt med vanlig kablet støvsuger. Du har sikkert slitt med det før, når du dro din tunge gammeldagse støvsuger opp eller ned trappene, på jakt etter en stikkontakt, som et resultat av det ville den enten dingle fra trinnene eller rulle ned som en tønne.

Det er ærlig talt vanskelig å komme med noe negativt angående Dyson-støvsugere. De nye modellene slippes konstant ut og nye og nyttige funksjoner blir tilgjengelige for oss. Hvis du er på utkikk etter en støvsuger som vil gjøre rengjøringen mye raskere, enklere, kan dette være noe for deg. Lett å bære rundt på, lett å nå hver eneste krok, plukker lett opp eventuelle smusspartikler og er spesielt en velsignelse for folk med kjæledyr. Den er ikke billig, først som det er sagt, men kan være en god investering og med tanke på god kvalitet vil være din hjelper for mange år fremover.

Dersom du er interessert i å kjøpe en eller finne mer ut om disse magiske støvsugerne kan du gjerne besøke nettbutikken du finner på våre sider. Et godt eksempel vil være CDON som selger både Dyson støvsugere men også tilbehør til dem. Les kundeanmeldelser om denne butikken og bestem om det er noe for deg.

Trådløse støvsugere

Neida, er jo selvsagt ikke bare Dyson som lager trådløse støvsugere. Du kan finne mange ulike modeller fra utallige merker ute på markeder. Alle de også har nyttige funksjoner og du kan finne en for enhver budsjett. Bosch, Makita og Philips er blant hundrevis av merker som produserer trådløse støvsugere. Det blir altfor vanskelig å nevne alle merker og modeller som finnes, så vi anbefaler deg å gjøre litt research på egenhånd og utforske dine muligheter.

Vi kan likevel gi deg noen gode tips når det gjelder hva du bør se ut for og tenke på ved valg av en trådløs støvsuger. Først og fremst tenk på batteritiden. En trådløs støvsuger må naturligvis bli ladet opp før bruk. Noen modeller tilbyr lange batteritider slik at du rekker å støvsuge hele huset før du må lade igjen, men billigere modeller kan ha ganske korte batteritider og det er lurt å ta det med i vurdering. Hvor mye støv og rot kan en trådløs støvsuger romme? Er det en filterpose eller et annet system hvor all støvet samler seg i? Følger det med munnstykker? Hvor mye veier denne støvsugeren og er den like praktisk å ha med seg i huset? Om du går for en billigere modell tenk over hvor kraftig den er og om batterien vil gå fortere tom på grunn av det. Sist men ikke minst, finn ut om støvsugeren du vurderer er bråkete eller ikke. Billigere modeller ofte kommer med mye støy, så tenk nøye om stillhet og ro er viktig for deg og din familie eller kjæledyr. Det er mye å tenke på, så pass på at du velger den modellen som passer deg best i langt perspektiv.

Ser du etter trådløse støvsugere og vil gjerne se på utvalget? Du kan gjerne besøke ComputerSalg som har mange ulike merker og modeller tilgjengelig. Du kan også lese anmeldelser av denne butikken som tidligere kunder har lagt igjen på våre sider og finne ut om du bør velge støvsuger spesielt fra denne butikken eller ikke.

Er det lurt å ha en håndstøvsuger?

Ja absolutt! Dersom du allerede ikke har en trådløs støvsuger som kan bli gjort om til en håndstøvsuger ved hjelp at munnstykker bør du absolutt skaffe deg en! Slike støvsugere er lettvinte og lette uansett hvordan du ser på det. Perfekte til å suge opp smuler og annet smuss uten at du må finne fram hovedstøvsugeren din. Slike støvsugere er nesten alltid trådløse i tillegg så det blir raskt gjort å plukke opp en og gjøre det rent på en, to, tre.

Der ute på markedet kan du finne ganske mange unike modeller som hver har sine fordeler. Alt fra mini håndstøvsugere som er ment for å rengjøre tastaturet til de med praktiske munnstykker som kan nå slitsomme hjørner. Du kan også lett bruke en håndstøvsuger på å gjøre det rent i bilen. Tenk så deilig det er å slippe å dra med seg en støvsuger ut i garasjen.

Ble du nå nysgjerrig på en håndstøvsuger? Vi anbefaler deg at du tar en titt på utvalget der ute, spesielt med tanke på at slike støvsugere typisk sett er ikke så altfor dyre heller. På våre sider fant vi en nettbutikk som kan være interessant for deg dersom du er på jakt etter en håndstøvsuger, les mer om og besøk gjerne 24hshop.no i dag.

Robotstøvsuger

Robotstøvsugere er nok også på ønskelisten til mange av oss, hvem har vel ikke hørt om populære Roomba? De små, men veldig effektive roboter er perfekte medhjelpere i et travelt hjem. De kan gjøre jobben for deg uten at du engang merker det noe særlig, spare deg mye tid og passe på at det alltid ser rent ut hjemme. Slike støvsugere er som regel en investering med tanke på prisen men i dag har vi mange ulike merker på markedet som passer til enhver budsjett. Vi må innrømme at robotstøvsugere er faktisk også litt morsomme. De vandrer hjemmet ditt og i blant gjør tullete ting. Det er kanskje ikke det mest seriøse poenget i denne artikkelen, men det måtte bare nevnes, beklager.

La oss nå fokusere på det som faktisk er seriøst når det gjelder ditt valg om å gå for en slik støvsuger eller ikke. Først og fremst tenk på hjemmet ditt. Om den er litt komplisert, har mange møbler og rare hjørner kan det fort bli litt vanskelig for roboten til å navigere rundt. Dette gjelder egentlig ikke alle støvsugere, de nyere modellene blir smartere og smartere hver eneste dag og roter seg ikke bort hjemme. En annen viktig ting å tenke på om du har hus som har flere etasjer, i og med at robotstøvsugere ikke helt ennå kan klatre trapper. Det kommer nok en dag i framtiden når det blir en helt vanlig sak, men for nå må vi være tålmodige og ta trappene våre med i vurderingen. Sist men ikke minst, tenk på dine kjæledyr. Både hunder og katter kan typisk være litt redde for støvsugere generelt. Om du merker at kjæledyret ditt blir stresset av robotstøvsuger som vandrer rundt på deres territorium, pass på at du er i det minste til stede når det skjer.

Dersom en robotstøvsuger er noe for deg, anbefaler det at du blar gjennom ulike nettbutikker som selger elektronikk på våre sider og se hva du finner av utvalg. Alternativt kan du også besøke Whiteaway og Coolshop som selger robotstøvsugere i tillegg til mye annet.

Industristøvsuger

Hva er en industristøvsuger egentlig? Tenkte du kanskje det er en støvsuger de bruker til å gjøre rent på fabrikker? Morsom tanke men det er ikke helt hva de er. Industristøvsugere er typisk disse gigantiske apparatene du har sett når du besøkte noen som pusser opp hjemme. Disse blir også brukt av snekkere, og ikke rart, slike støvsugere er meget kraftige og er ment til å få med seg mye mer enn bare støv.

Tenk på at du pusser opp hjemme, hvor mye sagflis som kommer ut av at du kutter treplanker- Eller all støvet som kommer da du skjærer i gipskartong? Det blir ganske mye at det til slutt og vanlig støvsuger vil fort slite med alt dette. Mange bruker feiekoster men noen av oss har investert i en industristøvsuger som er en god medhjelper når man pusser opp huset. Blant slike støvsugere kan du også finne grovstøvsuge og våtstøvsugere.

Skal du pusse opp snart eller allerede er i gang? Kanskje du er nå nysgjerrig på en industristøvsuger og vil gjerne se på utvalget av ulike merker og modeller. Du kan finne flere relevante nettbutikker som har det du ser etter, du kan også besøke Proshop som kan være et godt alternativ for deg.

Driver du og puser opp eller ommøblerer hjemme? Vi har en interessant artikkel for deg om sofaer du kan lese dersom du vil se på ulike alternativer eller om du ønsker litt inspirasjon.

Kundeanmeldelser kan hjelpe med valg av støvsuger

Vi blir aldri lei av å fortelle deg hvor viktig det er å lese kundeanmeldelser før du tar en kjøpsbeslutning. Det er heller ikke bare anmeldelser om spesifikke produkter du vurderer, men også butikkene som selger dem. Hvordan vet du hvilken nettbutikk som har de beste prisene eller hvilken som er mest pålitelig når det kommer til frakt eller kundeservice?


Tidligere kunder fortsetter å legge igjen anmeldelser på sidene våre, og du bør alltid dra nytte av det. Les relevant informasjon om butikker du planlegger å handle i, og på den måten vil du vite om du tar en riktig avgjørelse eller ikke. Spesielt når det kommer til noe som er litt dyrere som for eksempel elektronikk, er det viktig at kjøpet du har gjort ikke blir noe du angrer på senere.

Mer Nettbutikker