NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 24hshop.no

  Teknologi

  har tatt over livene våre, og det er vel i og for seg ikke noe galt med det. Det betyr dog at prioriteringene våre er litt annerledes sammenlignet med tidligere, og at man hele tiden er ute etter det nye og det beste. Og med tanke på hvor dyrt det er, spesielt nye telefoner, så vil man gjerne passe på dem så mye som mulig så de holder lenge. I tillegg har vi sett en tendens til at mennesker liker å ha butikker som selger bortimot alt på et sted, slik at vi ikke trenger å lete rundt etter alternativ. Ofte er det snakk om kinesiske butikker, men i dette tilfellet har man 24hshop.no, som selger alt du trenger og som har et gedigent produktsortiment. Om det høres interessant ut så bør du lese videre!

  Informasjon om 24hShop.no

  24hshop er en svensk nettbutikk, med base i Kalmar, og som sagt så er det et nordisk alternativ til lignende kinesiske butikker. Det eneste som de ikke selger er klær, men det bør vel ikke føre til noen større problemer sånn sett. Og det er jo noe fristende ved å handle i en slik butikk, fordi man får alt sammen på et sted, og når frakten koster kun 49 kroner så er det noe man drar nytte av. Om du lurer på hvorfor prisene deres er så lave er det fordi de kjøper i store mengder fra billige marked, og de har kun nettbutikk. Så kostnader fra en butikk, med ansatte og alt det der, har de altså ikke, noe som er til kundens fordel. Selskapet ble startet helt tilbake i 1992, noe som tilsier en svært lang historie og mye erfaring, spesielt for markedet de opererer i. Nettbutikken startet først i 2004, så dette er mennesker som har svært god kunnskap om hva som kreves med en slik butikk.

  Hva du kan kjøpe hos 24HShop

  Det er lettere å vite hva de ikke selger, enn hva de selger. De har så mange ulike kategorier som de selger i, som dekker alt fra mobiltilbehør, datatilbehør, lyd og bilde, i tillegg til hjem og fritid og andre kategorier. Det å ha en butikk hvor du kan kjøpe treningstilbehør på samme sted hvor du kan kjøpe ting til bilen og veldig yme annet gjør det til en optimal side å kjøpe fra. Da 24hshop har sitt eget lager, unngår du å vente i flere uker på at produktet ditt skal bli levert. Du kan bestille et deksel til mobilen, blekk til printeren, verktøy til hage og belysning for bilen på et og samme sted og forvente å få varene hjem i løpet av noen dager. Da er det strengt tatt kke så yme å lure på, spesielt når det er så billige priser.

  Har du handlet hos 24HShop.no vil vi gjerne vite mer om det og om du er fornøyd med kjøpet og hvordan du ble behandlet av butikken. Skriv til oss så mye i detalj som mulig slik at andre som leser får vite mer. Hvorfor ikke hjelpe oss?


  Powerbank fra 24shop!

  2019 Dag 221 | Arendal - Malmö

  24hshop.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  5
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Alibaba Express produkter

  Kjøpte slagmist fra dem. På bilet er det 2stk, men fikk bare 1 stk. Det kostet 259kr. Fant senere at helt likt produkt fra Alibaba Express koster 82kr

  IKKE kjøp fra 24hshop!!!

  Dør: Hung Ly10-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om 24hshop.no

  Din rangering

  FAQ

  Er 24hshop.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 24hshop.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 24hshop.no?

  24hshop.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 24hshop.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!