TeleOutlet

Alle kundeanmeldelser

TeleOutlet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Xplora

Xplora

2 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

TeleOutlet

Alle trenger en telefon, det må man jo si, men det er jo litt trist at telefoner har blitt så utrolig dyre. Det er ikke alle som har råd til dem, selv om vi sier at vi bor i verdens rikeste land. Men det er klart, når en telefon koster over 10 000 kroner så er det langt i fra alle som har råd til de. Det er klart, så da er det jo greit at det finnes butikker som TeleOutlet, hvor produktene er brukt, men desto billigere og fortsatt gode telefoner. Har du ikke hørt om butikken tidligere? Da synes vi at du bør lese videre for å få all informasjon du trenger. Det kan bli ganske verdifullt deg, du kan spare mye penger samtidig som du får en god telefon for prisen!

Det du bør vite om TeleOutlet
Dette er en butikk som har base i Oslo, og med tanke på hvor mange mobiltelefoner som er i omløp er det ikke akkurat mangel på produkter i butikken. De startet i 2010, og det er vel egentlig rundt den tiden som smarttelefoner begynte å eksplodere i popularitet og alle begynte å få dem. Så det var nok en god tid å sette i gang med virksomheten, men det at de har holdt på i over 10 år nå viser også at de har stor kvalitet og erfaring med det de driver med. Det må man ikke undervurdere, og du kan jo handle direkte i nettbutikken deres for å få det litt lettere. Av det vi kan se så finnes det ikke gratis frakt, men det er ikke så farlig, spesielt med tanke på at de lover deg å levere varen raskt, innen et par dager. Da er mange villige til å inngå visse kompromiss og du kan være sikker på en trygg handel, noe som også er veldig viktig!

Hva du kan kjøpe hos TeleOutlet
Vi har jo snakket mye om telefoner hittil, og det var det de startet med. Du kan kjøpe merker som Apple, Samsung, Huawei og lignende. Andre kategorier de selger i er Nettbrett, Smartklokke, Høyttalere og hodesett i tillegg til tilbehør. Det innebærer ting som skjermbeskyttere og deksel. Og selv om det er snakk om brukte produkter er det høy kvalitet på alt som finnes der, noe som er ganske imponerende. Men de selger også produkter som er helt nye, og da er det så klart dyrere. Du kan for eksempel kjøpe den nyeste iPhone, men som sagt, prisen er som du finner dem hos andre butikker. Og det er jo alltid gøy med slike butikker, for det er jo alltids fristende å kjøpe slike ting. og selv om produktet er litt brukt så er det vel ikke altfor farlig? Så lenge det ikke synes altfor mye, og så lenge den fungerer som den skal!

Har du tilbakemelding fra TeleOutlet så vil vi gjerne vite om det. Vi håper at om du har vært kunde der så skriv inn til oss, da blir vi glade!


Forklaring av hva TeleOutlet er