NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Refurb

  Er du opptatt av å minske ditt CO2-avtrykk? Produksjon av elektronikk er en stor belastning for miljøet vårt, vi produserer årlig svært mange nye produkter som inneholder dyrebare komponenter som jordkloden vår kun har begrensede ressurser av. Refurb.eu ønsker å bremse denne utviklingen ved å tilby gjenbrukte elektronikk-produkter til deg for å minske fotavtrykket denne produksjonen gjør med planeten vår. Gjennom resirkulering sparer de miljøet for mer enn 20 000 tonn CO2 årlig. Ønsker du å vite om dette er en trygg nettbutikk for deg å handle en brukt laptop? Når produktene deres opp til dine krav om brukte varer? Dette kan andre kunder som har handlet hos Refurb.eu før muligens hjelpe deg med, ta en titt på anmeldelsene her for å lese om deres erfaringer.

  Om Refurb
  Refurb er en dansk nettbutikk som ble startet i 2008, med mål om å gjenvinne elektronikk for miljøets skyld til en god pris for forbrukere. De kjøper opp store partier elektronikk fra firmaer som ser seg nødt til å oppgradere produktene sine, tester dem, og legger dem ut på nettsiden sin for salg. De kjører en kvalitetssjekk, rengjør, oppgraderer og bytter ut defekte deler og sørger for at alt er som det skal. 98% av produktene de tar inn blir gjenbrukt mens resten blir resirkulert slik at ingenting går til spille.

  Produkter og tjenester
  Refurb tilbyr brukte elektronikk-produkter som du enkelt kan handle i deres nettbutikk. Du bestiller ved å registrere deg som bruker på nettsiden deres og ved å legge produktet i handlekurven. Alle varene deres leveres fraktfritt i løpet av 1-4 virkedager. Du får 1 års garanti fra kjøpsdato og produktene er gradert utifra den kosmetiske standen fra A-C. Garantien dekker alle maskinvare- og programvarefeil som kan oppstå. Utover dette er alle varene testet og i fungerende tilstand, der ulike deler kun er byttet ut dersom de er defekte. De fleste produktene er kun blitt benyttet i noen år i forveien, så de har mange gode år igjen med vanlig bruk. Refurb er en av få selskaper i Europa som er sertifisert av Microsoft til å distribuere Windows-installasjoner på vegne av dem. Du kan kontakte Refurb direkte på denne epost-adressen dersom du har spørsmål.

  Ris og ros samt nyttige tips om Refurb
  Har du kjøpt et produkt hos Refurb? Hvordan er kvaliteten på produktet og var det intakt da du mottok det i posten? Kom det fram i riktig tid? Er nettsiden deres enkel å navigere på eller var det kronglete å bestille? Hvordan er reglene deres for returer? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Vi ønsker å vite hva du synes om denne nettbutikken. Del din erfaring om Refurb med oss for å hjelpe andre potensielle kunder. Si gjerne noen ord om hvordan det foregikk og kanskje du har noen tips til eventuelle framtidige kunder?

  Hva synes andre kunder om Refurb? Er de fornøyde med nettbutikken eller kunne noe vært bedre? Var prisen vel verdt produktet? Les anmeldelsene om Refurb.eu her for å finne ut av om dette er et godt sted å handle brukt elektronikk.

  Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Let's Refurb! - 2006 Nintendo DS Lite!

  Refurb
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Refurb

  Din rangering

  FAQ

  Er Refurb et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Refurb. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Refurb?

  Refurb opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Refurb . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!