Om oss

Norges nasjonale erfaringsnettside!


 

NorskeAnmeldelser er en nettside som samler på erfaringer. Sammen forteller vi fremtidige kunder om de bør handle hos en bestemt bedrift eller ei. På denne måten får du vite på forhånd hvordan ting egentlig er og du slipper å risikere å bli lurt.

Vi tror på et gjennomsiktig marked. Nå for tiden kan man lett gjennomskue flåsete salgsteknikker fordi det finnes mange kunder som kan fortelle høyt om det når noe skurrer med den gitte bedriften. Det er nettopp dette vi er her for å gjøre. Kors på halsen. Hvis du er glad fordi en bedrift eller en butikk gir god service til riktig pris, bør du dele dette med resten av verden. Ærlig talt, den bedriften har dermed det vi kaller “rett til å eksistere”.

Vi kan dessuten gå inn på detaljene. En innboforsikring kan se bra ut på papiret, men hva skjer om du får vannlekkasje? Hva betalte selskapet i dette særtilfellet? Hvis du uansett har bestemt deg for å kjøpe en forsikring, bør du vite nøyaktig hva du gir deg ut på og hva du kan forvente. Her kommer NorskeAnmeldelser inn i bildet!

For bedrifter

Tør du å dele dine kunders erfaringer med hele Norge? Da kan du få en gratis nettside for bedriften din hos NorskeAnmeldelser! Slik får du en pålitelig, ekstern og uavhengig part som du kan bruke til å vise hvor bra produktet og kundeservicen din er! Se på bedriftssiden vår for mer informasjon.

Hvilke bedrifter finner du hos NorskeAnmeldelser?

Forsikringsselskaper:

De fleste mennesker har flere ulike forsikringsavtaler på en gang. Enten du er en student med (bare) innboforsikring eller en huseier med både innboforsikring, bilforsikring, livsforsikring/kritisk sykdom og reiseforsikring, må vi alle forholde oss til det. Selv om du bare skal på en kort skitur, så er ikke reiseforsikring noe du burde droppe. Dessverre er det mye som kan gå galt, og vi har lagt merke til at det finnes så mange forskjeller at du ofte ikke vet hvor du skal begynne å lete. Det kan vi se for oss! Derfor har vi gjort det til et av hovedpunktene våre og kilden til vårt fokus. Det er svært viktig at du er tilstrekkelig dekket av alt du har avtale på og betalt for. For en stor skuffelse det skulle bli om bedriften bare betaler 5 000 kroner når de stjålne smykkene dine var verdt minst tre eller fire ganger så mye. Derfor tar vi en nærmere kikk på bilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Vi går dessuten så langt som til forsikring for juridiske utgifter, helseforsikring og til og med hunde- eller katteforsikring.

Strømleverandører:

Hva er de månedlige utgiftene? Opererer de med veldig ulike priser, til tross for at de leverer samme produkt? Det er dette vi prøver å svare på med hjelp av deg. Servicen kan også være forskjellig fra selskap til selskap. Kanskje du har fått god service allerede så du slipper å tenke på regningene lenger? Eller er du uansett helt uinteressert i å tape penger så du pleier alltid å dobbeltsjekke regningene likevel? Da kan det være lurt å gå til en større strømleverandør. Les anmeldelsene her på nettsiden vår, så du kan stole på at alt går som det skal. Uansett hvilket selskap det gjelder så holder vi oss uavhengige og vi gir deg ikke ekstra råd om visse selskaper. Det overlater vi til alle de andre kundene!

Telekommunikasjon:

Telefonselskaper, kontantkort, abonnement og internettleverandører. Det er kanskje ikke så dumt å ha et alt-i-ett-abonnement? Mengden av ulike operatører kan være så overveldende at det blir vanskelig å velge. Vi har laget en oversikt over alle telekom-selskapene og samtidig gitt deg muligheten til å dele din erfaring med andre kunder. Hvilket kontantkort hadde du? Har du hatt et toårig abonnement for så å oppdage at det var en ulempe ved det hele som var skrevet med liten skrift? Dette er ikke nødvendigvis negativt. Kanskje iPhonen din varte i flere år eller at leverandøren din kom med et godt tilbud da kontrakten din gikk ut og du ble dermed forpliktet til å signere et nytt abonnement.