Slik kan en iPhone deksel hjelpe deg å få mest mulig ut av enheten din

Slik kan en iPhone deksel hjelpe deg å få mest mulig ut av enheten din
Nettbutikker

Investerte du i en ny smarrtelefon og bestemte deg for en iPhone? Apple produkter er generelt svært populære og mange velger å gå nettopp for de. Som iPhone-bruker vil du garantert ønske å få mest mulig ut av enheten din. For at enheten din varer lengst mulig og beholder sin splitter nye utseende kan du for eksempel investere i noen førsteklasses iPhone-tilbehør som ikke bare “pynter” enheten din, men som også gir ekstra funksjonalitet.

Her på NorskeAnmeldelser er vi også interesserte i Apple produkter og I denne ultimate guiden vil vi utforske det beste iPhone-tilbehøret i forskjellige kategorier, og diskutere deres viktigste funksjoner og fordeler. Fra beskyttelsesdeksler til trådløse ladere, vi hjelper deg med å finne det perfekte tilskuddet til din Apple-opplevelse.

Hva slags tilbehør kan du finne?

Å investere i riktig iPhone-tilbehør kan utgjøre en verden av forskjell i din daglige smarttelefon opplevelse. Fra beskyttelsesdeksler til skjermbeskyttelser og kameralinser, finnes det tilbehør som er designet for å forbedre iPhone-funksjonene og hjelpe deg med å få mest mulig ut av enheten din. Når du utforsker alternativene, bør du vurdere dine spesifikke behov og preferanser for å finne det perfekte tilbehøret som passer til din livsstil og forbedrer din iPhone. Med så mange produkter av høy kvalitet på markedet vil du garantert finne det perfekte tilbehøret som vil løfte Apple-opplevelsen din til nye høyder. La oss se på ulike typer av tilbehør sammen!

iPhone deksler og etui

La du merke til at de fleste smarttelefoner i dag ganske enkelt ser så og si helt like ut? Sammenlignet med telefonene fra tidlig til midten av 00-tallet, da alle selskaper prøvde å skape noe helt annet og unikt. Det var noen uventede design, interessante fargevalg, klapptelefoner var også så populære den gang, og nå prøver de for tiden å komme tilbake. Men utvalget av smarttelefoner vi ser i dag ser nesten identisk ut, og det vi som kunder liker å gjøre er å tilpasse telefonene våre og skreddersy de etter våre ønsker med spennende tilbehør slik at telefonene våre ikke bare skiller seg ut fra mengden, men også “føles mer som oss".

Det er jo ganske åpenbart at et beskyttelsesdeksel er viktig for å beskytte din iPhone mot utilsiktede fall, riper og daglig slitasje. iPhone-deksler du vil finne der ute kommer i forskjellige design, materialer og beskyttelsesnivåer, slik at du kan finne det perfekte for dine behov og stil preferanser. Hva ser du etter i en deksel?

Som det første eksempelet kan vi snakke om slanke deksler. Disse minimalistiske dekslene gir grunnleggende beskyttelse uten å legge bulk til iPhone. De kommer typisk i mange ulike farger og design, samt print og noen ganger en uventet form. Slike deksler er oftest laget med silikon eller plast. Det finnes også tykke deksler som lover en kraftig beskyttelse. De kommer for eksempel i form av deksler eller etui og skal beskytte telefonen mot fall, støt og i enkelte tilfeller mot støv og vann også.

Noen foretrekker etuier som ser ut som lommebøker, på denne måten blir både skjermen og baksiden av telefonen konstant godt beskyttet. Slike lommebokvesker er også designet til å holde mer ting enn bare selve telefonen. Du kan for eksempel legge inn bankkortet ditt, førerbevis og mye mer. Kontanter kan også oppbevares der men kanskje helst ikke mynter så ikke de blir presset mot skjermen ved uhell.

Til slutt har vi noe som kan være ganske morsomt for de av oss som liker å reise og utforske. Vanntette etui er ment til å beskytte din telefon mot vannskader, tenk så mange muligheter du nå får! Forestill deg å reise til syden og kunne filme og fotografere under vann. Viktigst av alt er å lese all informasjon du kan finne om et slikt etui så du er klar over hvor mye vann den kan tåle og hvor dypt under vannet du kan ha med iPhonen din.

Dersom du allerede planlegger din reise vil en slik etui passe deg perfekt. For å være best forberedt på din reise trenger du noe planlegging å gjøre, vi har skrevet en artikkel for deg om ferie og overnatting som kan være ganske nyttig.

På våre sider kan du finne flere bedrifter som fokuserer på tilbehør for Apple iPhone samt mange andre ulike merker og inkluderer som vanlig de fleste modellene. Vi kan gjerne fortelle deg litt om Lux-Case, nettbutikken som fokuserer på tilbehør til mobiltelefoner. Du kan gjerne bli bedre kjent med denne butikken ved å lese informasjon om den, samt lese kundeanmeldelser og finne ut om dette er butikken for deg.

Visste du forresten at den overnevnte butikken også har spennende tilbehør til mye mer enn bare telefoner? Du kan også finne ting for din kamera og til og med en spillkonsoll som Playstation 5. Dersom du er gaming interessert har vi en spennende artikkel her om den mest populære konsollen de siste årene.

Ikke hopp over skjermbeskyttere

En skjermbeskytter er et must-have iPhone-tilbehør for å forhindre riper, sprekker og knusing. Det er jo bare så kjipt å ha en uke gammel telefon som har en gigantisk ripe midt i skjermen. Det finnes flere typer skjermbeskyttere tilgjengelig, hver med sine fordeler og ulemper. Vi kan gjerne se på de ulike alternativene sammen:

Har du noen gang hørt om herdet glass, for eksempel Gorilla Glass? Disse beskytterne er laget av forsterket glass, og gir utmerket ripebestandighet og støtbeskyttelse. Det finnes også flytende skjermbeskyttere, hørtes kanskje litt rart ut, ikke sant? Flytende skjermbeskyttere fungerer slik: i stedet for å bruke en tradisjonell film eller glass, skaper flytende skjermbeskyttere et nano-belegg på iPhone-skjermen, noe som gir ripebestandighet og økt holdbarhet. Til slutt kan du også finne skjermbeskyttere for personvern. Disse er ment for de av oss som ønsker å ha det litt mer privat. Skjermen blir rett og slett mørkere når den sees fra siden, slik at dataene dine forblir private. Det kan være ekstra nyttig om du pendler til jobben enten via buss eller tog i rushtiden.

Forskjell mellom vanlige og trådløse ladere

Alle av oss har blitt litt bortskjemte med trådløse ladere, ikke sant? Hvem ønsker vel å håndtere lange ledninger som elsker å vikle seg inn i umulige knuter, stadig bryte eller splitte opp eller være altfor korte i det øyeblikket du trenger dette minst.

Du kan glemme all bryet og frustrasjon med ledninger når du går over til trådløse ladere som bruker Qi-standarden, kompatibel med alle iPhone-modeller fra iPhone 8 og oppover. Trådløse ladere tilbyr hurtiglading og kommer i forskjellige former, inkludert ladeputer og ladestativer. Noen av ser også ganske kult og futuristisk ut.

Ladeputer er blant de mest populære former av trådløse ladere. Du legger ganske enkelt telefonen oppå den og der og det er det. Ladeputer er vanligvis nyttige for å være litt stasjonære, det vi mener med at du bør holde den på samme sted, ikke av noen spesiell grunn, men det er bare mer praktisk på den måten. Noen av oss har ladeputer på nattbordet, noen kjøpte en til skrivebordet. De er vanligvis ikke så dyre, du kan også kjøpe noen av dem og plassere dem på forskjellige steder rundt hjemmet eller på jobben.

Hva kan vi si? Det finnes definitivt mange forskjellige varianter for trådløse ladere. Du har stående ladere, som lar deg se tid eller om noen har ringt eller sendt en melding uten du må plukke opp telefonen. Det fungerer også bra hvis du bruker Face ID for å låse opp enheten din. Du kan også finne ladestasjoner som kan lade opp flere enheter samtidig, enten du foretrekker å lade opp flere telefoner samtidig eller kanskje du vil lade din iPhone sammen med Apple Watch og Airpods.

Tilbehør til Airpods og Apple Watch

Liker du å høre på musikk, eller kanskje du heller foretrekker podcaster eller lydbøker? Alle disse kan gjøre livene våre mindre kjedelige, spesielt under pendling. Det kan også være at du foretrekker å høre på musikk mens du jobber eller studerer. Men du kan ikke alltid ha det sprengende for alle å høre, spesielt på en travel togtur. I dette tilfellet har du sannsynligvis allerede hodetelefoner, enten de er standard kablede eller trådløse med bluetooth.

I denne artikkelen planlegger vi faktisk ikke å diskutere hvilke hodetelefoner du bør skaffe deg, men heller hvordan du kan finne tilbehør til de du allerede har. Ta Airpods for eksempel, du har sannsynligvis allerede sett utallige forskjellige case og etui laget for dem både av Apple og andre selskaper. Alle slags materialer, former, stiler og design og farger. Noen av de har som mål å se morsomme ut og gjelde deg med fine farger og design. Noen av de er ment til å være litt mer funksjonelle samt at de fokuserer også på beskyttelse.

Men det er mer til Airpods-tilbehør enn dekselet, du kan finne varer for selve ørepropper. Disse tingene er vanligvis laget av myke materialer, som silikon, og er ment å settes på ørepropperen slik at de sitter bedre inne øret, ikke faller så lett ut og er generelt mer komfortable i bruk. Du har sikkert sett stroppene til Airpods allerede, noen sier de bryter hensikten med hele det trådløse konseptet, men vi er uenige. En slik stropp vil kunne koble begge øreproppene sammen og du kan ha den rundt nakken eller skuldrene. Dette er spesielt nyttig hvis du liker å trene og du ikke vil bekymre deg for å miste dine Airpods.

Ubegrenset verden av mobiltilbehør

Mobiltilbehør begrenser deg ikke bare til deksler og ladere, naturligvis. Det er mange spennende dingser og gadgets du kan finne der ute! La oss bare nevne noen få av de slik at du får et bedre forståelse av hvor mange muligheter du har med slikt utvalg av ulike produkter:

Tilbringer du mye tid i bilen din? Først og fremst husk å ikke bruke noe tid på telefonen din mens du kjører! Nå som det er sagt, finner du mange nyttige tilbehør til bilen som er ment for iPhonen din. Det kan være bilfester slik at du kan feste din telefon til panelet for navigering. Du kan også finne et godt utvalg av ulike billadere. Disse ladere er spesielt nyttige dersom du bruker din telefon for navigasjon, noe som kan tømme batteriet ganske fort.

For de av dere som liker å fotografere er det også mye å oppdage. Sammenlignet med gamle telefoner fra begynnelsen på 00-tallet med grusomme kameraer, er telefonfotografering på et helt annet nivå i dag. Noen av de nyere modellene kan være litt av en konkurrent til DSLR-kameraene. Dessuten er telefonene mye lettere i vekt, og du har alltid en med deg uansett.

Vi snakker naturligvis om tilbehør til fotografering og filming. Noen av oss er generelt glade i å fange minner men noen av oss er kanskje innholdsskapere på sosiale medier. Slikt tilbehør kan være relevant for alle. Du kan tenke deg alt fra selfiestang til ring light som enten festes eller kobles til telefonen. Du kan finne praktiske stativer med fjernkontroller slik at du kan ta fine bilder av deg selv uten å be noen andre. Du finner også utallige kameralinser som du kan feste på objektivet for å forbedre den allerede gode kameraet på din iPhone.

Tilbehør til Apple Watch fungerer hovedsakelig rundt stil og beskyttelse. Du kan finne forskjellige håndleddsstropper laget av alle slags materialer for å gi klokken et helt nytt utseende. Du kan også finne beskyttelsesdeksler for skjermen slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skade klokken ved et uhell.

På dette tidspunktet har vi nevnt så mange typer forskjellig tilbehør at det nesten er vanskelig å telle dem alle. Men du lurer kanskje på hvor du kan finne et slikt utvalg på ett sted? På sidene våre har vi ganske mange butikker som selger denne typen varer, en som imidlertid skiller seg ut er iPhonehuset. Les mer om denne butikken og finn ut om den er relevant for deg.

Drømmer du om en iPhone?

Teknologien står ikke stille og det gjør heller ikke prisene. De nye og spennende modellene slippes år etter år, og selv om noen av oss alltid sørger for å eie den nyeste telefonen mulig, har noen av oss rett og slett ikke råd til det. Det handler ikke bare om Apple iPhones, men om enhver smarttelefon generelt. Å følge med på utgivelsene kan skade budsjettet ditt, og vil du si at det virkelig er nødvendig å kjøpe en ny telefon hvert år eller til og med flere ganger i året?

Har du også vurdert hva som skjer med smarttelefoner som anses som gamle selv om de ble utgitt i fjor? Mange mister raskt interessen for dem når de tar tak i den nye modellen. Kanskje du ikke har råd til å gjøre det samme, men det betyr ikke at du ikke kan ha din drømme-iPhone.

Her på NorskeAnmeldelser har vi en spennende nettbutikk for deg. Den heter TeleOutlet og fokuserer på salg av brukte mobiltelefoner. Les anmeldelser om den butikken og kanskje den er noe for deg å tenke på.

Kundeanmeldelser hjelper med valg av deksel

Kundeanmeldelser er mye mer relevante og nyttige enn du kanskje tror. Når du besøker en bestemt nettbutikk eller et selskap ser du kun informasjonen de ønsker å gi, det betyr ikke alltid at det de sier er nøyaktig hva det kommer til å være. Tidligere kunder kan derimot gi sine ærlige meninger som de baserer på sine erfaringer med denne eller den andre butikken.

Du kan lære mye av å lese disse meningene. For eksempel kan du finne ut om kvaliteten på et bestemt produkt, for eksempel et iPhone-deksel, er like god kvalitet som butikken påstår. Du kan finne ut om andre kunder anser prisene som rettferdige for det de får. Du kan til og med lære litt om kundeservicen til en butikk du vurderer å kjøpe, og finne ut om det er verdt å kjøpe fra. Frakt, retur, bytte, all den informasjonen er alltid relevant hvis du planlegger å foreta et kjøp, og en anmeldelse som er lagt igjen av en tidligere kunder på sidene våre kan utgjøre hele forskjellen for deg.

Mer Nettbutikker