NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser iPhonehuset

  Det er vel ikke akkurat urimelig å påstå at moderne telefoner kan nesten bli sett på som en investering? Med tanke på priser på over 10 000 kroner så er det noe man vil passe på så godt som mulig, selv om prisen naturlig nok faller hele tiden. Det er mange ting en kan kjøpe og gjøre for å holde telefonen i så god stand som mulig og da telefonen har vært så dyr så vil man gjerne gjøre det også. Spesielt telefoner fra Apple og Samsung kan jo nesten bli sett på som en luksusvare, og det finnes så mange produkter man kan kjøpe for å passe på dem så godt som mulig. Nå finnes det til og med en butikk som heter iPhonehuset, som selger produkter bare for iPhone, utenom selve telefonen! Men om det er tilbehør, deksler eller noe annet du er ute etter, så kan det hende at iPhonehuset er det beste tilgjengelige.

  Informasjon om iPhonehuset

  iPhonehuset er en butikk basert i Kalmar i Sverige, og har vært aktive siden 1999. Naturlig nok så er det ikke iPhone som har vært fokuset fra begynnelsen, men deres erfaring og ekspertise i netthandel og hvordan de skal behandle sine kunder er utrolig viktig. Det er mange butikker med gode ideer som eksisterer, men om man ikke innehar visse viktige evner som det å behandle sine kunder godt så kommer man ikke langt. Faktum er også at de har over 15 000 produkter på lager, noe som gjør at man finner det man er ute etter, nesten uansett hva det skulle være. Om du ønsker fri frakt så må du dog bestille for minst 1000 kroner, noe kanskje visse synes er litt for høyt. Men la oss se først på hva du kan kjøpe!

  Rørvik Nord Trøndelag

  Utvalget hos iPhonehuset

  Det positive med iPhonehuset er at utvalget er veldig stort, og når fokuset ligger kun på iPhone så kan du også filtrere med de individuelle telefonene slik at du finner enklere det du behøver. De selger også tilbehør til produkter som Mac, Apple TV, Apple Watch, AirPods og iPad. Det gjør iPhonehuset til kanskje den beste butikken for alle dine handler, uansett om det er et deksel til mobil du behøver, skjermbeskyttelse, lader eller annet. Det er lite å klage på når det kommer til tilbudet, og det er spesielt godt å se innenfor de ulike delkategoriene at utvalget er stort også der. Om du for eksempel skal kjøpe lader så finnes det ikke bare en modell eller variant slik at du kan kjøpe det som passer deg best, eller om du vil ha noe dyrere så kan du også kjøpe det!

  Erfaring med iPhonehuset

  Som alltid er kundenes erfaringer og opplevelser med en slik butikk viktig. Kanskje skulle man ønsket at de også selger selve telefonene, eller kanskje synes man noe er for dyrt. Uansett hva det er så vil vi gjerne høre om det, så skriv til oss og fortell om deres opplevelser og om det er noe dere vil hatt annerledes.


  Apple Watch hos iPhonehuset

  iPhonehuset
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skuffende lang leveringstid...

  Da jeg kjøpte ny Iphone 12 Pro, ville jeg ha en ny lommebokdeksel til å beskytte den dyre iPhonen. Bestilte deksel og skjermbeskytter 7.mai og inntil i dag, har jeg ennå ikke fått disse. I mellomtiden har den Iphonen fått noen riper......

  Dør: Martin Le20-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om iPhonehuset

  Din rangering

  FAQ

  Er iPhonehuset et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om iPhonehuset. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr iPhonehuset?

  iPhonehuset opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til iPhonehuset . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!