Romjulskos for deg som er litt lei av jula

Romjulskos for deg som er litt lei av jula
Generell

Det er ikke alle om elsker julen, og det må også være lov. Det kan bli mye med familieselskap og ribbe på dag tre. Derfor har vi funnet fram noen gode tips for deg som ønsker å kose deg i romjulen, men som samtidig er litt lei av julen.

Romjulen kan nemlig gå til veldig mye annet enn bare julefilmer og familieselskap nummer fem. Det finnes gode filmer og serier som ikke har noe med julen å gjøre, og du kan finne mye digg mat som ikke er ribbe.

For deg som er hjemme

Å være hjemme i romjulen kan være vel så hyggelig som å være på fjellet eller på besøk hos familie eller venner. Om du er lei av julemat og generelt å lage mat selv så kan en rabattkode hos Wolt være helt supert. Wolt leverer restaurantmat rett hjem til deg slik at du ikke trenger å tenke på hva du skal lage til middag i dag. Dermed kan du få akkurat det du vil ha fra din favorittrestaurant. Samtidig å støtter du en restaurant som kanskje ikke har fått like mange besøkende den siste tiden som de kanskje kunne ønsket.

Etter at du har fått mat fra favorittrestauranten så kan du slå deg ned i sofaen med en film som absolutt ikke har noe med julen å gjøre. Ta en titt på den nye Netflix filmen «Just look up». Her får du en morsom film stappfull av velkjente fjes. Ønsker du en god serie så kan du ta en titt på «Just like that» på HBO Max. Dette er oppfølgeren til «Sex & The City», så den kan jo ikke slå feil.


For deg som er på fjellet

Vi nordmenn er jo glad i å komme oss opp på fjellet så fort vi har muligheten. Her kan du også gjøre mye annet enn å ha julequiz og se på julefilm. En god bok på fjellet slår aldri feil, og det kan virkelig få roen til å senke seg. Hva med å teste ut en bok fra den beste forfatteren Jo Nesbø? Hans nye roman «Rotteøya og andre fortellinger» har fått enormt god kritikk og passer perfekt for deg som er glad i litt skrekk og gru, samtidig som du får en fortelling om familie, makt og lojalitet. Ønsker du en litt lettere bok kan du lese Jojo Moyes «Når hvalene synger» som er en gripende historie full av kjærlighet og visdom.

Om lesing ikke er noe for deg kan du selvfølgelig også slå deg ned med en film eller en serie eller ta en tur ut. Bygg en snøsofa og lag et bål der dere kan grille pølser sammen. Det trenger ikke handle om jul selv om dere skal ha det hyggelig i snøen.

Mer Generell