29 bedrifter

Biltjenester

...

  Biltjenester


  Når du leier en bil så er det mange faktorer du bør ta i betraktning, og det er ikke alltid så enkelt å vite hvilke som er aktuelle. En ulykke kan oppstå før du vet ordet av det og av og til dekkes ikke skadene dine av forsikringen – dette kan koste deg mer enn du kanskje trodde på forhånd. Når det gjelder skader så finnes det mange unntak, som for eksempel skader på vindu eller tak. Hvilke skader er det som må erstattes av brukeren og hvilke ikke? Kostnader per kilometer kan variere betydelig, og prisene hos de ulike bilutleieselskapene kan også variere veldig. 

  Hvordan vet man egentlig hvilke selskap som tilbyr den beste bilen til den beste prisen, og hvordan lykkes man med å finne det beste alternativet samtidig som man gjør seg oppmerksom på eventuelle ulemper som ofte ikke er så enkle å få øye på? Her hos oss har kunder delt sine erfaringer med å leie eller lease en bil, i eller utenfor Norge. Les kundeanmeldelser og finn ut hva du bør se opp for, hvordan du kan dra nytte av eventuelle spesialtilbud og hva du kan forvente deg dersom du skulle havne i en ulykke.

  Biltjenester

  Er det på tide å bytte til sommerdekk, eller trenger du å reparere et bilvindu? Har du behov for å leie en flyttebil eller låne en reparasjonsbil, eller trenger du helt enkelt noen råd om hvilken bil du burde velge når du skal kjøpe ny bil? Hva er for eksempel viktig å tenke på hvis du skal kjøpe bruktbil i forhold til nye biler? Hvilken bilforsikringspris kan du forvente deg dersom du velger en bruktbil? Å leie en bil kan være ofte være et veldig praktisk alternativ. Av og til er det likevel ikke så enkelt som det virker, og det kan være vanskelig å finne det beste selskapet som kan tilby den beste bilen og en god bilforsikring. Derfor har vi laget en oversikt over alle selskap som tilbyr slike biltjenester for at du skal kunne finne det beste alternativet for deg.

  Bilutleie: trenger jeg det?
  Å leie en bil kan være et godt alternativ i situasjoner der du trenger å være så fleksibel som mulig. Mange velger å organisere flyttingen helt selv ved å leie en bil og kjøre den selv, og mange setter også pris på hvor praktisk det er å leie en bil når man er i utlandet, særlig når man har behov for transport fra flyplassen eller ønsker å utforske reisedestinasjonen på egenhånd.

  Det kan virke enkelt å leie bil, men av og til kan det faktisk være vanskeligere enn du tror. Det er mange faktorer man bør ta i betraktning, og av og til kan det bli dyrere enn hva du hadde forestilt deg. I tillegg kan det også raskt oppstå en ulykke som gjør at du blir tvungen til betale høye erstatningskostnader som du ikke er forsikret for. Dessverre er bilutleiemarkedet ikke like gjennomsiktig som mange andre markeder i landet vårt, noe som gjør bilutleie vanskeligere enn det egentlig burde være. Mange leverandører tilbyr ekstra bilforsikring eller skadeforsikring som ofte er dyrere og kunne vært unngått avhengig av situasjonen, og det kan også være vanskelig å vite hvilket selskap du egentlig har behov for. Upålitelige bilutleieselskap kan forsøke å kreve erstatning for ekstra kostnader som man ikke har avtalt på forhånd. For å unngå å bli svindlet for en bil er det viktig at du gjør deg kjent med ulike selskap, og sammenligner tjenestene og kundeservicen deres ved å lese anmeldelser.

  Biltjenester er ikke bare bilutleie
  Kategorien biltjenester begrenses ikke bare av bilutleie, men omfatter også selskap som kan hjelpe deg med for eksempel reparasjoner av bilen din. Når du ikke kan, eller er har mulighet til å fikse bilen din på egenhånd så er det godt å vite hvilket selskap du kan henvende deg til for å få hjelp, og ofte kan du spare tid på å sende bilen din direkte til et selskap som tilbyr reparasjon. Hos hvilket selskap finner du den rimeligste reparasjonen, og hvilket selskap tilbyr den raskeste tjenesten?

  Dekkene må byttes to ganger i året og er noe som mange synes er vanskelig. Dessuten kan det også være vanskelig å vite hvilke dekk du bør ha og hva som er den beste prisen. Få hjelp til dekkene dine – les anmeldelser og finn ut hvilket selskap som kan hjelpe deg å bli kvitt stress rundt det å velge eller bytte dekk.

  Anmeldelser av selskap som opererer innen biltjenester er på nettsiden delt inn i kategoriene bilutleie, flyplassparkering og transfer, billeasing og øvrige biltjenester. Klikk deg frem mellom ulike selskap for å finne ut hvilket som kan hjelpe deg med akkurat dine behov. Har du noen egne erfaringer? Less igjen dine synspunkt, klager og ros for å hjelpe andre med å velge rett!