Dekkonline

Alle kundeanmeldelser

Dekkonline

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Tirendo

Tirendo

0 Anmeldelser

Det å ha gode dekk på bilen er utrolig viktig, uansett bil og uansett hvor du bor. Jo bedre dekk du har, desto sikrere er du på v...

Logo Byttdekk

Byttdekk

0 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, og med det i tankene så er det smart å se på dekkene dine og om de er i god nok stand for det som kommer. ...

Logo EasyCarRent | QEEQ.com

EasyCarRent | QEEQ.com

0 Anmeldelser

Det å ha en bil er veldig viktig, nesten uansett hvor man er. Kanskje spesielt på ferie når man ikke er kjent i området, og...

Logo Holiday Cars | BookingMonkey.com

Holiday Cars | BookingMonkey.com

0 Anmeldelser

Når en skal på ferie så er det visse ting man vil ha i orden, som kan gjøre det mulig for deg at ferien går så...

Dekkonline

Nå har tiden kommet igjen for å bytte dekk, og da er det bra å være forberedt. Vinteren kommer veldig fort, og før du vet ordet av det så er den her. Om du ikke har satt dine vinterdekk på bilen før den tid, kan du møte på problemer, spesielt om du ikke har vinterdekk i det hele tatt. Uansett så må man ha gode dekk, uavhengig av vær og vind. Selv en solskinnsdag så er det fornuftig å ha gode dekk i høy kvalitet. Så da kan Dekkonline være et veldig godt alternativ for deg som er ute etter dekk, og de selger også visse bildeler.

Om Dekkonline
Dekkonline er ikke en norsk nettbutikk for dekk, men heller del av den største europeiske leverandøren av dekk, så det er på en måte fint å vite at når man kjøper hos Dekkonline så gjør man det fra et stort selskap. Det betyr dog ikke at de ikke har et norsk kontor, eller et norsk telefonnummer. For det har de, så du kan enkelt komme i kontakt med de om du skulle behøve det, uansett om du trenger hjelp med noe, eller behøver informasjon. Med en butikk som er strukturertog organisert på den måten, ved å både være internasjonale, men også lokalt fokusert, så føler man en slags tillit til de, og "vet" at produktene de leverer er av høy kvalitet.

Hva du kan kjøpe hos Dekkonline
Dekk er jo så klart hovedfokuset, ikke så overraskende av en butikk med navnet Dekkonline. Og det er veldig mange ulike merker å velge mellom, og typer av dekk. Du kan kjøpe helårsdekk, sommerdekk, vinterdekk, lastebildekk og en hel haug av andre varianter. Det som er bra med Dekkonline er at de har gjort det enkelt å finne dekkene som passer bilen din da du på deres hovedside kan legge inn informasjon om hva du er ute etter, når det kommer til profil og størrelse. Så blir du presentert med valgmulighetene dine. Det er en såre enkel prosess som gjør det til en fornøyelse å kjøpe hos de. De hjelper de også med å komme i kontakt med monteringsfirmaer om du er ute etter det, så du får et komplett tilbud av Dekkonline.

I tillegg så seleger de bildeler som motorolje, kjetting og bremser. Utvalget er ikke spesielt stort, men du har i hvert fall noe du kan velge mellom. 

Bør du kjøpe hos Dekkonline
Som sagt, det er lite feil å finne med en slik butikk, spesielt da den har et så bra rykte. Ikke at det betyr alt, men det er jo en grunn til at de har det, og det er på grunn av fornøyde kunder. Og om du er ute etter dekk til en rimelig pris, så virker Dekkonline som et veldig godt alternativ, spesielt om du skulle finne dekkene dine til en billigere pris enn andre steder. 

Vi ønsker uansett å høre fra dere som har kjøpt hos Dekkonline, og fortell oss gjerne om dine opplevelser og om du ville kjøpt der igjen. 


Goodyear hos Dekkonline