AVIS

Alle kundeanmeldelser

AVIS

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anja Heidi Pedersen
Trekket to ganger fra kortet, ingen kontakt med kundenservise, venter fortsatt på pengene jeg har betalt dobbelt.Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  leiebil

  Trekket to ganger fra kortet, ingen kontakt med kundenservise, venter fortsatt på pengene jeg har betalt dobbelt.


Andre så også på

Logo EasyCarRent | QEEQ.com

EasyCarRent | QEEQ.com

0 Anmeldelser

Det å ha en bil er veldig viktig, nesten uansett hvor man er. Kanskje spesielt på ferie når man ikke er kjent i området, og...

Logo Holiday Cars | BookingMonkey.com

Holiday Cars | BookingMonkey.com

0 Anmeldelser

Når en skal på ferie så er det visse ting man vil ha i orden, som kan gjøre det mulig for deg at ferien går så...

Logo Leiebilguiden.no

Leiebilguiden.no

0 Anmeldelser

Det å komme seg frem til dit du skal har blitt noe vi er ganske blaserte over. Det er ikke så lenge siden, relativt sett, at bilen ble ...

Logo EasyRentCars

EasyRentCars

1 Anmeldelser

Om EasyRentCars EasyRentCars er en nettside eid av Easy Tour International Limited. De har samlet tilbud fra bilutleiefirmaer i over 200 lan...

AVIS

For å være helt ærlig, da jeg var yngre så trodde jeg at Avis var et avisselskap, eller i det minste noe som hadde med aviser å gjøre. Det er naturligvis ikke tilfellet i det hele tatt, da det er et bilutleieselskap, og et av de største og mest kjente i tillegg. Det å kunne ha muligheten til å leie en bil er jo aldri dumt, spesielt når en er på ferie, da det ofte er nødvendig og fordelaktig også, spesielt om man er på tur som småbarnsfamilie. Da er det ikke like lett å få plass til alt man trenger på bussen eller toget. Men er AVIS så bra som ryktet deres skal ha det til, og bør du bruke de neste gang du skal på ferie?

Om Avis
Til tross for det ganske norske navnet, så er Avis amerikansk, og det ble grunnlagt helt tilbake i 1946, noe som gjør det til blant de eldste bilutleieselskapene. Det var Warren Avis, fra Detroit, som etablerte dette selskapet, og han hadde da bare tre biler i katalogen sin. I dag har Avis mer enn 5000 stasjoner fordelt rundt om i hele verden, og da kan du se den betydelige veksten de har gått igjennom siden starten. Dette er et veldig populært og godt likt og det har vunnet både priser for Europas beste, men også verdens beste, bilutleiefirma. Sistnevnte har vant den i 2012 for syvende gang på rad. Så noe riktig gjør de jo. Sannsynligvis har det noe med kombinasjonen av den høya kvaliteten på bilene de leier ut, sammen med prisene. Så det er definitivt noe å vurdere.

Hva du får hos Avis
Det er jo enkelt å forklare hva du får hos et bilutleierselskap, men det som er viktigere er hva de tilbyr utenom det. Noe av det viktigste for folk er at bilene de leier ut er av en høy kvalitet, trygge, ikke for gamle og rimelige i prisen. Prisen er særlig viktig, selv om folk naturligvis har forståelse for at en BMW koster mer enn en Polo. Så det avhenger mye på hva du er ute etter, men da er det også greit å vite at Avis har alle slags type biler du kan tenke deg. Er du eldre og har mer erfaring så får du en litt billigere pris, men alt er klart og tydelig fremstilt i vilkårene, så det ikke skal være noe å lure på når du leier bilen. Når du bestiller så kan du velge forsikring om ønskelig, og tilleggsutstyr.

Er Avis så bra som man tror?
Dette er et selskap med et veldig godt rykte, og blant de første man tenker på når man leser ordet bilutleierselskap. Noe av årsaken til det er at de har eksistert så lenge, men også kvaliteten på sine tjenester.

Uansett så er hele poenget med vår side å høre om både positive og negative aspektene av et selskap, og det ønsker vi også for Avis. Så skriv inn til oss og fortell oss om dine opplevelser.


App for Avis