Rentalcars.com

Alle kundeanmeldelser

Rentalcars.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

V
Vilde
Jeg leide en bil her for min korte tur. Tjenesten var flott, og bilen er også i god kvalitet.Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trusted!

  Jeg leide en bil her for min korte tur. Tjenesten var flott, og bilen er også i god kvalitet.


Andre så også på

Logo Ekstralys

Ekstralys

1 Anmeldelser

Bilen er noe man bør ta ekstra godt vare på, det er tross alt noe du har investert ganske mye penger på. Og det er ikke nø...

Logo EasyRentCars

EasyRentCars

1 Anmeldelser

Om EasyRentCars EasyRentCars er en nettside eid av Easy Tour International Limited. De har samlet tilbud fra bilutleiefirmaer i over 200 lan...

Logo EuropCar

EuropCar

1 Anmeldelser

Skal du reise til et ukjent land der du ikke kjenner noen, men trenger en bil? Eller vil du helt enkelt dra på drømmeturen innom Norge...

Logo AVIS

AVIS

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, da jeg var yngre så trodde jeg at Avis var et avisselskap, eller i det minste noe som hadde med...

Rentalcars.com

Siden bil for mange av oss er en så viktig del av hverdagen, vil du få enorme problemer når bilen din er ute av trafikk. Hvordan reiser du på jobb? Hvordan kan du kjøre barna dine til skolen? Skal du være på møtet i tid? I disse tilfellene kan du løse disse problemene ved å leie en bil. Men hvilket bilfirma tilbyr deg biler og tjenester av god kvalitet?Når får du en bil å leie som brekker også? Et av selskapene som tilbyr biler for å leie er Rentalcars.com. Men hva kan du forvente av bilene deres og tjenestene de tilbyr? Vil de virkelig hjelpe deg? Dette kan fortelle deg kunder som har leid en bil på Rentalcar.com før. Les vurderingene deres og finn ut selv hva er kvliteten av dette leiebilsfirmaet.

Om Rentalcar.com
Rentalcar.com er et selskap som tilbyr biler for å leie. Hjemmekontoret deres er i Manchester. Selskapet ble grunnlagt i 2004 og hadde navnet TravelJuzz. I 2010 endret de navnet til Rentalcars.com. Nå har de 8,5 millioner bestillinger per år og har sine kontor i mer enn 60 000 byer i 160 land. De tilbyr forskjellige typer av bilene - kabriolet, luksuriøse biler, ekonomi leiebil, leiebil på flyplassen og enveis leiebil. De gir også ut en midlertidig bilforsikring, slik at du og bilen du kjører blir fullstendig beskyttet i løpet av den tiden du leier bilen og kjører i den. De er et meglerfirma, så de organiserer utleie på vegne av deg. De bruker deres sterke kjøpekraft for å kunne tilby deg de beste tilbudene. Aktivitetsområdet deres er mye bredere enn bare et nettsted for prissammenligning, fordi de blir med deg fra begynnelsen av turen til slutt.


Tjenester Rentalcars.com
Du kan bestille en bil enkelt via deres hjemmeside. Bare fyll ut detaljene dine i det elektroniske skjemaet de legger ut på hjemmesiden sin. Og hvis du foretrekker å jobbe på mobiltelefonen din, har de også laget en app som du kan laste ned på Android Smartphone eller Apple iPhone. Og hvis du har problemer eller har spørsmål, kan du kontakte dem. Du kan ringe dem i telefon, skrive dem via et online skjema eller gå inn i en live chat med en av de ansatte. Og du kan selvfølgelig skrive til dem på postadressen deres i Manchester.

Vurderinger, klager og tips for Rentalcar.com
Har du noen gang leid en bil via Rentalcar.com? I så fall er du det mennesket vi leter etter! Vil du være villig til å bruke litt av tiden din på å skrive en anmeldelse? Hva er din mening om Rentalcar.com? Oppfylte bilen du leide dine forventninger? Fikk det deg som du var ønsket? Og hvordan behandlet kundeservice deg når du hadde et spørsmål eller en klage? Gi oss beskjed via en kundeanmeldelse om din erfaring med og mening om dette bilutleiefirmaet. Din anmeldelse kan hjelpe andre til å vite hva de kan forvente når de leier en bil på Rentalcar.com. Mange takk på forhånd.