1 bedrifter

Leasing

...

  Leasing


  Å lease en bil ble før gjerne sett på som en forretningsaktivitet – slik er det ikke lenger! I dag har det nesten blitt like vanlig med leasing for privatbruk (eller privatleasing) som firmaleasing, og stadig flere selskap tilbyr i dag leasingavtaler som inkluderer alt: reparasjoner, vedlikehold, forsikring og veiavgift/trafikkforsikringsavgift. Det eneste du trenger å betale for er drivstoffet og resten inngår i en månedskostnad.

  Finnes det virkelig en billig leasing avtale som er bedre enn å kjøpe bil? Hva er fordelene og ulempene med privat leasing? Er du bundet til en bil i fire år og hva skjer hvis du ønsker å avslutte kontrakten din før det? Er du i så fall tvungen til å betale straffeavgifter, og hvem skal stå for skadene ved en ulykke? Finnes det noen skjulte avgifter, og kommer noe i avtalen til å koste deg ekstra? Informasjon om disse spørsmålene kan være vanskelig å få svar på av leasingselskapet. Derfor har vi laget en oversikt over alle selskap som tilbyr bilutleie og billeasing; her hos oss har kunder delt sine synspunkter og erfaringer med billeasing. Hva er din erfaring med leasing? Legg igjen din anmeldelse her hos oss og hjelp andre med å velge riktig! 

  Leasing

  Nå for tiden er det ikke bare selskap som kan lease en bil men også privatpersoner. Å lease en bil innebærer stort sett å leie en bil over en lengre periode, noe som kan være et godt alternativ for deg som ikke ønsker å kjøpe bil. Å kjøpe en bil medfører alltid mange ekstra kostnader og det kan nesten føles umulig å regne ut akkurat hvor mye bilen kommer til å koste. Dette er på grunn av forsikringer, dekk, reparasjoner, vedlikehold og andre kostnader som kan komme i tillegg, og som det kan være vanskelig å holde styr på. 

  Hvordan fungerer billeasing?
  Hva er leasing og hvordan fungerer leasing? Når man leaser en bil betaler man som oftest en månedlig avgift der forsikring og vedlikehold inngår, noen ganger inngår til og med kjørekilometer. Med kjørekilometer menes at du kan kjøre bilen et visst antall kilometer per år uten ekstra tilleggskostnader. Av og til kan du kjøre uten begrensninger, men dette kommer ann på avtalen din.

  Hvor lenge kan man lease en bil?
  Perioden du leaser en bil er ofte på mellom 24 og 60 måneder, og i denne perioden er bilen din. Når kontrakten går ut kan du returnere bilen din til tjenesteleverandøren dersom du ikke ønsker å tegne en ny avtale og fortsette å lease bilen.

  Hvorfor bør man lease en bil?
  Å lease en bil har mange fordeler og ulemper. En leasing bil kan være et enkelt alternativ for deg som bare vil kjøre uten bekymringer. Når du leaser en bil slipper du ofte stresset som kan komme ved et bilkjøp, og du slipper å tenke på reparasjoner, dekkbytte, vedlikehold og alt annet som har med bilen å gjøre. Å lease en bil passer likevel ikke for alle; noen foretrekker gjerne å kjøpe en bil og ta seg av alt vedlikeholdet på egenhånd. Hvis du vil lease en bil så kan du lese anmeldelser over selskap som tilbyr billeasing; på denne måten kan du finne ut om billeasing er noe for deg, samtidig som det gjør det lettere å velge mellom alle selskapene.