NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hedvig

  Det å ha en god forsikring gir deg en viss trygghet i alt du foretar deg i ditt liv. Selv noe skulle gå galt så vet du at du har noe i bakhånd som passer på og hjelper deg. Det er nesten uvurderlig og det er noe man bør tenke nøye gjennom når man vurderer hvilket selskap man skal bruke. Man har jo navn som IF og Storebrand, men kanskje kan Hedvig konkurrere med dem? De to førstnevnte har du definitivt hørt om, men om det ikke er tilfellet med Hedvid bør du kanskje lese videre? Da kan du få all den informasjonen du behøver om dette forsikringsselskapet og hvorfor du kanskje bør velge dem. Les videre for hele vår review så får vi også se hva deres kunder synes om dem.

  Ting å vite om Hedvig

  Hedvig er et svensk forsikringsselskap, og de har satt på plass noen forskjellige mekanismer for at du skal bli glad i dem. For det er ikke så enkelt å like slike selskap, men Hedvig har i det minste gjort et godt forsøk! Den største forandringen er hvordan betalingene blir utført og at de ikke tar alle pengene dine og fører dem over på en annen konto. I stedet blir pengene du betaler inn lagt i en egen lomme, hvor Hedvig tar en fast månedlig avgift. Det er alt, og når du får rett på erstattning blir utbetalingen gjort mye raskere fordi de kommer fra dine egne innbetalinger. Det høres kanskje litt forvirrende ut, men det fungerer faktisk veldig bra. Spesielt for Hedvig kan man si, da de ikke behpver å ha den største backupen av penger, da du i praksis betaler deg selv. Om det er større erstatninger det er snakk om er saken litt annerledes så klart.

  Men det som er bra med et slikt system er at Hedvig da ikke forsøker å undervudere skaden eller nivået på erstatningen, da pengene du får teoretisk sett ikke er deres! Og har du pegner på den kontoen på slutten av året så overføres alle pengene til en veldelig organisasjon, som du selv kan velge.

  WaterCircles forsikring - Den Gode Sirkelen

  Typer av forsikringer tilgjengelige

  Det er de vanlige typene av forsikring som man kan kjøpe. Det betyr innboforsikring, reiseforsikring, noe som heter Ung, Kombo og til slutt Hus & Hytte. Så utvalget er svært bra og nesten komplett i forhold til det man trenger. Når det gjelder pris er det så klart individuelt avhengig på verdien av tingene du har og hvilket nivå du vil gå opp på. Det er mye bra å finne der om du er ute etter en ny type forsikring, og hvordan det struktureres for deg som kunde.

  Har du brukt Hedvig?

  Om du er kunde hos dem, eller har vært det tidligere vil vi gjerne vite hva du syntes om det og om du ville anbefalt det til andre. Det hjelper både oss og de andre leserne og kanskje er det sånn at Hedvig leser det du har å si?


  Introduksjon til en ny type forsikring

  Hedvig
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Hedvig

  Din rangering

  FAQ

  Er Hedvig et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hedvig. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hedvig?

  Hedvig opererer for det meste innenfor Forsikring-bransjen, mer spesifikt med Hjemforsikring, Andre Forsikringer, Helseforsikring, Reiseforsikring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hedvig . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!