Hedvig

Alle kundeanmeldelser

Hedvig

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Forsikringer.no

Forsikringer.no

0 Anmeldelser

Forsikringer er noe vi alle trenger, men det kan av og til være vanskelig å vite hvilke forsikringer man bør ha og hva som er de...

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

0 Anmeldelser

Det er visse ting man trenger her i livet, og sannsynligvis så anerkjenner man det ikke før man virkelig har fått bruk for det. ...

Logo EKTA

EKTA

0 Anmeldelser

Hvis du skal reise til Ukraina, må du være obs på noen retningslinjer, spessielt reiseforsikring. Reiseforsikring er ekstrem...

Hedvig

Det å ha en god forsikring gir deg en viss trygghet i alt du foretar deg i ditt liv. Selv noe skulle gå galt så vet du at du har noe i bakhånd som passer på og hjelper deg. Det er nesten uvurderlig og det er noe man bør tenke nøye gjennom når man vurderer hvilket selskap man skal bruke. Man har jo navn som IF og Storebrand, men kanskje kan Hedvig konkurrere med dem? De to førstnevnte har du definitivt hørt om, men om det ikke er tilfellet med Hedvid bør du kanskje lese videre? Da kan du få all den informasjonen du behøver om dette forsikringsselskapet og hvorfor du kanskje bør velge dem. Les videre for hele vår review så får vi også se hva deres kunder synes om dem.

Ting å vite om Hedvig
Hedvig er et svensk forsikringsselskap, og de har satt på plass noen forskjellige mekanismer for at du skal bli glad i dem. For det er ikke så enkelt å like slike selskap, men Hedvig har i det minste gjort et godt forsøk! Den største forandringen er hvordan betalingene blir utført og at de ikke tar alle pengene dine og fører dem over på en annen konto. I stedet blir pengene du betaler inn lagt i en egen lomme, hvor Hedvig tar en fast månedlig avgift. Det er alt, og når du får rett på erstattning blir utbetalingen gjort mye raskere fordi de kommer fra dine egne innbetalinger. Det høres kanskje litt forvirrende ut, men det fungerer faktisk veldig bra. Spesielt for Hedvig kan man si, da de ikke behpver å ha den største backupen av penger, da du i praksis betaler deg selv. Om det er større erstatninger det er snakk om er saken litt annerledes så klart.

Men det som er bra med et slikt system er at Hedvig da ikke forsøker å undervudere skaden eller nivået på erstatningen, da pengene du får teoretisk sett ikke er deres! Og har du pegner på den kontoen på slutten av året så overføres alle pengene til en veldelig organisasjon, som du selv kan velge.

Typer av forsikringer tilgjengelige
Det er de vanlige typene av forsikring som man kan kjøpe. Det betyr innboforsikring, reiseforsikring, noe som heter Ung, Kombo og til slutt Hus & Hytte. Så utvalget er svært bra og nesten komplett i forhold til det man trenger. Når det gjelder pris er det så klart individuelt avhengig på verdien av tingene du har og hvilket nivå du vil gå opp på. Det er mye bra å finne der om du er ute etter en ny type forsikring, og hvordan det struktureres for deg som kunde.

Har du brukt Hedvig?
Om du er kunde hos dem, eller har vært det tidligere vil vi gjerne vite hva du syntes om det og om du ville anbefalt det til andre. Det hjelper både oss og de andre leserne og kanskje er det sånn at Hedvig leser det du har å si?


Introduksjon til en ny type forsikring