4 bedrifter

Innboforsikring

...

  Innboforsikring

  I denne kategorien finner du en oversikt over tilgjengelige forsikringsselskaper som tilbyr hjemforsikringer i Norge. Du kan lese meninger og anmeldelser fra andre kunder som har delt sine erfaringer, eller legge igjen dine egne synspunkter for å hjelpe andre med å ta det rette valget. Vurderer du å bytte til et annet forsikringsselskap, og er det nye forsikringsselskapet pålitelig? I denne kategorien har vi samlet meninger fra ekte kunder til forskjellige forsikringsselskaper i Norge - ved å lese anmeldelser kan du finne ut hvilket selskap som kan hjelpe deg på den beste måten og beskytte deg mot uventede utgifter når noe går galt med hjemmet ditt.


  Innboforsikring

  Nesten alle nordmenn vil på et eller annet tidspunkt signere en forsikring. Når vi snakker om forsikring, snakker vi om en avtale som er signert for å dekke utgifter som oppstår i tilfelle av en ulykke eller andre ulemper som medfører uforutsette utgifter. Takket være forsikring kan du beskytte deg selv ved for eksempel sykdom, tap av arbeid, tyveri eller brann, på den måten at de fleste utgiftene dekkes av forsikringsselskapet når skaden først oppstår.

  Forsikring for hjemmet ditt
  Hjemforsikring tegnes for å dekke kostnadene for potensielle skader på eiendommen din. Dette kan være skader som oppstår ved brann eller naturkatastrofer, men også skader fra innbrudd. Ulike forsikringer for hjemmet ditt er for eksempel sameieforsikring og innboforsikring, og de fleste velger å tegne noen av disse forsikringene da kostnadene ved skader kan bli veldig høye. Forsikringer for hjemmet er helt frivillig, men de fleste velger å tegne de likevel.

  Hva dekker en hjemforsikring?
  Hva som dekkes av din hjemforsikring, avhenger av kontrakten din og forsikringsselskapet du tegner forsikringen med. Hva den dekker kan variere og det samme gjør prisene hos de ulike forsikringsselskapene. Vanlige skader som ofte dekkes av din hjemforsikring kan være følgende:

  Brann- og eksplosjonsskader
  Vannskader fra for eksempel lekkasje
  Skader forårsaket av uvær og naturkatastrofer
  Skade ved innbrudd og ran
  Skade ved lynnedslag

  Ofte dekker din hjemforsikring ikke bare skader, men også kostnadene for stjålne gjenstander. Vær imidlertid oppmerksom på at alle hjemforsikringer er forskjellige hos alle forsikringsselskap; derfor bør du sammenligne forskjellige forsikringsselskap for å finne ut hvor du kan få den beste forsikringen og den beste servicen til den beste prisen. Husk også at forsikringen ikke dekker selvforskyldte skader - hvis du har forårsaket skaden selv, må du betale kostnadene selv.

  Mange fordeler med hjemforsikringer
  Å tegne forsikringer for hjemmet ditt er altså ikke lovpålagt, men helt frivillig. For mange er det en selvfølge å tegne hjemforsikring fordi en ulykke lett kan oppstå og kostnadene kan bli høyere enn forventet. Summen av alle personlige eiendeler i hjemmet ditt er ofte mye høyere enn du tror, og i tilfelle brann eller en annen ødeleggende ulykke kan kostnadene være skyhøye hvis du ikke er forsikret. For å unngå høye kostnader velger mange å redusere risikoen ved å tegne en forsikring som beskytter din økonomiske situasjon dersom det verste skulle skje.

  Har du noen egne erfaringer med innbo- og hjemforsikringer? Var kontakten med forsikringsselskapet enkel eller var det noe som gikk galt etter en skadeanmelding? Fortell oss her - del dine meninger, legg igjen en anmeldelse og fortell andre brukere hva som gikk bra og hva som ikke gjorde det. På denne måten kan du hjelpe andre kunder med å velge riktig forsikring, samtidig som du hjelper forsikringsselskapet med å forbedre og vedlikeholde tjenestene sine.