2 bedrifter

Reiseforsikring

...

  Reiseforsikring


  Endelig ferie! Dette er gjerne det første du tenker når du er på vei hjem etter din siste arbeidsdag i starten av en tre ukers ferie. Men har du virkelig tenkt på alt? Badedrakt, solbriller, dykkerutstyr, billetter og ja nettopp - reiseforsikring? Hvordan var det med den? Å feriere er stort sett en avslappende og morsom opplevelse, men hvis det kjedelige skulle skje og du blir syk eller blir frarøvet eiendom, er det godt å være forsikret for å unngå ekstra kostnader.

  Forsikringsselskapene tilbyr et stort utvalg av forskjellige reiseforsikringer, men hvilken bør du egentlig velge? Hva gikk andre kunder gjennom da de fikk hjelp fra disse forsikringsselskapene? Vi har laget en oversikt over alle forsikringsselskapene som tilbyr reiseforsikring der du kan lese anmeldelser, erfaringer, meninger og klager fra kunder som har vært der før deg, og se hvilken vurdering de ga forsikringsselskapene. Å være godt forberedt på ferie vil få deg til å føle deg mindre engstelig, og å vite at du har tegnet den beste forsikringen, vil hjelpe med det.

  Reiseforsikring

  Selv om en ferie skal være morsom og avslappende, finnes det mange grunner til å avbryte den. Det kan handle om sykdom, død i familien, vannskader i hjemmet ditt eller rett og slett bare å ha komt for seint til flyet. Slike situasjoner kan føre til at du må avbryte ferien og reise hjem. I mange tilfeller dekkes dette av reiseforsikringen din, og i andre tilfeller kan det være bra å ha en avbestillingsforsikring som dekker reisekostnadene hvis du for eksempel blir syk før du reiser.

  For at du skal kunne velge den beste reiseforsikringen for å være beskyttet i løpet av ferien, har vi laget en oversikt over forsikringsselskap som tilbyr reiseforsikring. Blant andre Axa og Europeiske ERV tilbyr reiseforsikring med forskjellige vilkår; for å finne ut hvilket selskap som er best for deg, les anmeldelser om selskapene og få hjelp til å ta den riktige avgjørelsen!