3 bedrifter

Andre Forsikringer

...

  Andre Forsikringer


  I denne kategorien finner du et bredt utvalg av forsikringer og forsikringsselskap som du kan tegne i Norge, men også når du reiser til utlandet. Her kan du ta del i erfaringer, meninger og anmeldelser fra kunder som har delt sine oppfatninger og synspunkt. Noen forsikringer er frivillige, men svært nødvendige, og andre forsikringer, som for eksempel bilforsikring, er lovpålagte. Andre forsikringer, som for eksempel hjemforsikring eller forsikring knyttet til dinHelseer ofte nødvendige, men ikke obligatoriske.

  Hvilken forsikring trenger akkurat du å tegne? Vurderer du å bytte til et annet forsikringsselskap, og vil vite om du virkelig kan spare penger på dette? Tenker du på hvordan andre forholder seg til forsikringsselskapene du ennå ikke har blitt kjent med? Denne kategorien fungerer som et samlingssted for meninger fra kunder om forskjellige forsikringsselskap i Norge. Vi har laget en oversikt som hjelper deg med å velge riktig selskap og riktig forsikring, slik at du kan føle deg trygg i hverdagen. Har du noen egne erfaringer? Din mening er viktig - legg igjen en anmeldelse hos oss og hjelp andre med å ta den riktige avgjørelsen.

  Andre Forsikringer

  I tillegg til de vanligste forsikringsselskapene, finnes det også nisje og spesifikke selskap som tilbyr forsikringer som ikke bare er rettet mot spesifikke verdifulle gjenstander, men også spesielle øyeblikk i livet. Forsikringsbransjen er en enorm bransje - enten du vil forsikre noe så monumentalt som en livsforsikring eller så spesifikt som antikke instrument, vil du sannsynligvis finne et selskap som kan tilby forsikring for det. Vi anbefaler at du leser hva andre har sagt om forsikringsselskapene, slik at du kan finne ut hvor du får den beste servicen, og de beste vilkårene.

  Her er noen eksempler på forskjellige typer situasjonsspesifikke forsikringer som kan være gode å holde styr på:

  Livsforsikring
  Selv om du kanskje ikke tenker på bortgangen din eller arrangementene som følger, vet du at det kommer til å skje en dag. Det gir ikke bare deg, men også familien din en viss trygghet ved å tegne en livsforsikring, slik at du kan være forberedt når det skjer. Din livssituasjon kan alltid endre seg og uansett hvor du er i livet kan det være viktig at du har en god og pålitelig forsikring, og at du vet hva forsikringen din dekker. Derfor har vi laget en oversikt over alle forsikringsselskap som tilbyr livsforsikring. Vi har skapt et rom der kunder kan sende inn verdifulle anmeldelser som du kan lese før du tegner en livsforsikring. Hos oss kan du lese pålitelige anmeldelser fra kunder som har delt sine erfaringer, meninger og klager.

  Rettshjelpsforsikring
  Hva er det beste du kan gjøre når du leter etter rettshjelp? Tvister av forskjellige slag kan resultere i situasjoner som må avgjøres juridisk, det kan dreie seg om kompliserte familiesituasjoner eller uenigheter av forskjellige slag. Hvis det kjedelige skulle skje, kan det være godt å ha tegnet rettshjelpsforsikring på forhånd for å få dekket de største kostnadene. En rettshjelpsforsikring er ikke bare bra i tvister, men også for deg som trenger juridisk hjelp med avtaler og dokumenter.

  Skadeforsikring
  En skadeforsikring er en forsikring som er tegnet for å beskytte deg mot høye kostnader ved ulike skader på eiendommen din. Skadeforsikring er et samlingsnavn på denne typen forsikringer og tegnes for å dekke kostnadene når eiendommen din har blitt skadet av for eksempel brann, vannlekkasje eller naturkatastrofer. Takket være skadeforsikring kan du unngå en vanskelig økonomisk situasjon etter en ulykke, og selv om skadeforsikringen vanligvis ikke er obligatorisk, er det en selvfølge for mange å forsikre hjemmet, båten eller å forsikre bilen ytterligere tillegg til den obligatoriske bilforsikringen.

  Begravelsesforsikring
  Et dødsfall medfører ofte høye kostnader og kan forårsake økonomiske vanskeligheter for pårørende hvis du ikke er forberedt på utgiftene. En begravelsesforsikring gir deg økonomisk forberedelse og dekker ikke bare kostnadene ved selve begravelsen, men ofte også kostnadene ved blant annet gravstein og gravpleie. Takket være en begravelsesforsikring kan du være forberedt på de fleste utgiftene som følger med noens død, og ved å få riktig støtte og service fra forsikringsselskapet ditt, kan dette gjøre en tung hendelse litt lettere.

  Studentforsikring
  En studentforsikring er i utgangspunktet det samme som en hjemforsikring som er tilpasset studenter. Dette betyr hovedsakelig at studentforsikring vanligvis er litt billigere sammenlignet med en vanlig hjemforsikring, men akkurat som med andre forsikringer, skiller vilkårene seg fra hverandre avhengig av hvilket forsikringsselskap du velger. Kravene du må oppfylle for å tegne en studentforsikring varierer hos de ulike forsikringsselskapene, så her er det lurt å gjøre litt undersøkelser for å finne ut hva som passer best for dine behov, og om du oppfyller alle kravene selskapet har satt. Blant andre Hedvig og Folksam tilbyr studentforsikring - les kundeanmeldelser og sammenlign selskapene for å finne den beste studentforsikringen for akkurat deg.

  Ansvarsforsikring
  Ups! Sølte du ved et uhell kaffe over datamaskinen din på jobb, eller åpnet du bildøren litt for raskt og nå har naboen endt opp med en bulk i bilen? Ingen fare, det er det ansvarsforsikringer er til for. De er tilgjengelige for både selskap og enkeltpersoner, og gir deg beskyttelse i tilfelle du må betale erstatning eller du havner i et søksmål. Å ha ansvarsforsikring kan være bra for deg som vil være sikker på å ikke pådra deg unødvendige kostnader når ulykker skjer, og spesielt for deg som er klønete, kan ansvarsforsikring være en god måte å redusere belastningen på utgiftene som oppstår når noe går galt.