Forsikringer.no

Alle kundeanmeldelser

Forsikringer.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Hedvig

Hedvig

0 Anmeldelser

Det å ha en god forsikring gir deg en viss trygghet i alt du foretar deg i ditt liv. Selv noe skulle gå galt så vet du at du har ...

Logo Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance

0 Anmeldelser

Det er visse ting man trenger her i livet, og sannsynligvis så anerkjenner man det ikke før man virkelig har fått bruk for det. ...

Logo EKTA

EKTA

0 Anmeldelser

Hvis du skal reise til Ukraina, må du være obs på noen retningslinjer, spessielt reiseforsikring. Reiseforsikring er ekstrem...

Forsikringer.no

Forsikringer er noe vi alle trenger, men det kan av og til være vanskelig å vite hvilke forsikringer man bør ha og hva som er de beste forsikringsselskapene. For å skaffe deg en oversikt over hva de ulike selskapene tilbyr kan du bruker sammenligningssider som for eksempel Forsikringer. Før du setter i gang er det likevel viktig at du finner ut om dette er en trygg side med pålitelig informasjon. Ved å lese kundeanmeldelser hos NorskeAnmeldelser finner du all informasjonen du trenger for å ta det rette valget!

Om Forsikringer
Forsikringer er en gratis tjeneste som drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Nettbureau AS ble stiftet i 2011 og har i følge selskapet selv spesialisert seg på sammenligningssiderfor ulike produkter og tjenester. Disse sidene har som formål å gi forbrukere en oversikt over hvilke tilbud som finnes innen ulike kategorier, samtidig som de får et innblikk i selskapenes priser og vilkår. Forsikringer er en slik sammenligningsside innen kategorien forsikring. 

Produkter og tjenester av Forsikringer
Hos forsikringer kan du finne en oversikt over ulike forsikringsselskap og hva de tilbyr. Tjenesten fungerer på den måten at dufyller ut et skjema på nettsiden som forteller hvilken type forsikring du er ute etter enten det er til privatbruk, for bedriften eller borettslag. Etter at du har fylt ut dette skjemaet vil du motta tilbud fra ulike forsikringsselskap som tilbyr den eller de forsikringene du leter etter. Skjemaet inkluderer alle de vanlige alternativene som forsikring for hus, bil, båt, reise, dyr, ulykker mm. Uansett hvor mange tilbud du mottar er du ikke forpliktet til å godta eller inngå noen som helst avtale med noen av selskapene. For å kunne motta tilbud om forsikringer er det likevel noen kriterier du må oppfylle: Du må være fylt 25 år, du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger og du må være norsk statsborger. Nettsiden har også en side for artikler som kan være nyttige for deg som skal inngå en ny forsikring og handler gjerne om hva du bør se etter i tilbudene. Når du benytter deg av Forsikringer er det viktig å legge merke til at tjenesten kun er ansvarlig for å sette deg i kontakt med ulike forsikringsselskap og ikke spiller noen videre rolle i utarbeidelsen av en avtale. Du bør også merke deg at Forsikringer samarbeider med et visst antall partnere, noe som gjør at tilbudene du mottar ikke nødvendigvis er de beste eller billigste alternativene på markedet. Blant Forsikringers samarbeidspartnere finner du selskap som Tideforsikring, Tryg og FrendeForsikring.

Komplimenter, klager og tips om Forsikringer
Har du inngått en forsikring som resultat av tjenestene denne nettsiden tilbyr? Har du noen erfaring eller tilbakemelding om opplevelsen din som du tror kan være nyttig for andre? Vi vil svært gjerne dele dine synspunkter for å gjøre det lettere for andre å avgjøre om dette er en god tjeneste å benytte seg av. Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse der du forteller litt om tjenestens brukervennlighet, kundeservice, tilbudsresultater, troverdighet eller annet du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av Forsikringer sine tjenester.