Foyer Global Health Insurance

Alle kundeanmeldelser

Foyer Global Health Insurance

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Hedvig

Hedvig

0 Anmeldelser

Det å ha en god forsikring gir deg en viss trygghet i alt du foretar deg i ditt liv. Selv noe skulle gå galt så vet du at du har ...

Logo EKTA

EKTA

0 Anmeldelser

Hvis du skal reise til Ukraina, må du være obs på noen retningslinjer, spessielt reiseforsikring. Reiseforsikring er ekstrem...

Logo Forsikringer.no

Forsikringer.no

0 Anmeldelser

Forsikringer er noe vi alle trenger, men det kan av og til være vanskelig å vite hvilke forsikringer man bør ha og hva som er de...

Foyer Global Health Insurance

Det er visse ting man trenger her i livet, og sannsynligvis så anerkjenner man det ikke før man virkelig har fått bruk for det. Forsikring er en av de tingene, fordi selv om man aldri innbiller seg at noe skal skje med deg, så gjør det det. Og det er kanskje spesielt sant med helseforsikring, fordi man vet aldri når ulykken er framme, og om man er på ferie så er det noe som man virkelig trenger. Både fordi prisen kan bli skyhøy, men også fordi det er vanskelig å få den behandlingen du trenger om du ikke har forsikring. Det er mange ulike forsikringsselskap du kan bruke, noen bedre enn andre, og det er nok av dem i Norge. Men du bør også se på alternativ, som for eksempel Foyer Global Health Insurance. Om du er usikker på hva det er, så kan du jo lese videre!

Ting du trenger å vite om Foyer Global Health Insurance
Foyer Global Health Insurance er en del av luxembourgsk forsikringsselskap med navn Foyer Group. Dette er altså helseavdelingen av selskapet. Det ble etablert helt tilbake i 1922, og det kan hjelpe deg med de aller fleste aspektene i ditt daglige liv. Det aller største fokuset for de fleste, i hvert fall nordmenn er helseforsikringen som de selger, og det er en forsikring som bør få din oppmerksomhet. Så er det også greit å ha forsikringen din i hendene til noen som er eksperter i bransjen, og som har vært i den i snart 100 år. Erfaring teller for veldig mye, og kanskje spesielt noe som dette. I tillegg så er selve landet Luxembourg kjent for dette, så om du er ute etter en litt annerledes forsikring, så bør du vurdere denne.

Hvordan det fungerer med Foyer Global Health Insurance
Det er klart, prisen på produktet du kjøper avhenger på hva du er ute etter, men du kan virkelig få en heldekkende forsikring som hjelper deg uavhengig av situasjonen du befinner deg i. De dekker deg uansett om du er i storbyen, eller om du er midt i jungelen, og således er en perfekt forsikring for de som liker å reise og som kanskje ikke får dekket noen av de mer spesielle destinasjonene i sin vanlige forsikring. Du bestemmer selv hvor lenge du vil at forsikringen skal gjelde, og du dekker hele familien din også. Noe som er bra er at du kan skreddersy en plan som passer akkurat for deg, slik at det er du som er i sentrum, og ikke selskapets prioriteringer. Du får hjelp uansett hva dine planer er, og uansett hvorfor du er ute av landet, og det høres jo helt ideelt ut for de fleste av oss.

Erfaringeer med Foyer Global Health Insurance
Men som alltid vil vi høre fra de som faktisk har brukt tjenesten vi skriver om, så vi oppfordre alle som leser dette og som har brukt Foyer til å skrive inn til oss og fortelle. Jo mer i detalj, desto bedre er det!


Om Foyer Global Health Insurance