Dette er de beste putekassene til verandaen

Dette er de beste putekassene til verandaen
Nettbutikker

Når våren kommer og sola endelig begynner å varme bare bittelitt, går det ikke lang tid før vi nordmenn stimler ut på verandaene og balkongene våre for å nyte sola etter en lang og kald vinter. Men de aller fleste av oss har begrenset plass når det kommer til uteplassene våre, så det å optimere denne plassen er noe som bør stå øverst på lista når man planlegger hvordan det skal se ut. I denne artikkelen får du derfor en guide til de beste putekassene til verandaen din, sånn at du får mest mulig ut av både uteplassen din og sommeren.

Når man har balkong eller veranda, er noe av det aller beste med våren og sommeren at man kan begynne å innrede denne. Men det kan være vanskelig å finne en bra og ikke minst funksjonell og ikke minst estetisk måte å gjemme putene når man ikke bruker dem. Men svaret på dette er putekasse. Men hvilke løsninger finnes innenfor putekasser?

De mest populære putekassene

Det er utrolig mange måter å innrede terrassen eller verandaen sin på, men dette er noe som mange kan synes er en utfordring, fordi man både skal prioritere putekasser og andre praktiske elementer, men samtidig ha fokus på det estetiske. Dette er noe som kan være en spesielt stor utfordring hvis man bare har en liten balkong. Men det finnes heldigvis gode løsninger som gir deg alt du trenger når det kommer til både estetikk og oppbevaring.

  • Putekasser, som bare er putekasser. Dette er kasser som passer best for de som har stor plass og har mulighet til å plassere en putekasse i hagen eller på terrassen. Disse bør ofte stå under tak, men det er også mange av dem som tåler vær og vind også.
  • Putekasser, som også er møbler – i plast. Dette er kasser som passer best for de som har litt mindre plass og derfor ønsker at putekassene skal ta minst mulig plass. Ofte ser man disse i form av for eksempel benker eller sofaer der man kan løfte opp setet og putte putene nedi benken, og lukke den igjen. Disse bør ofte stå under tak, men det er også mange av dem som tåler vær og vind også.
  • Putekasser, som også er møbler – i tre. Dette er, akkurat som beskrevet over, kasser som passer best for de som har litt mindre plass og derfor ønsker at putekassene skal ta minst mulig plass. Ofte ser man disse i form av for eksempel benker eller sofaer der man kan løfte opp setet og putte putene nedi benken, og lukke den igjen. Hagemøbler som er laget av tre, inkludert putekasser, bør alltid stå under tak – og man bør i tillegg slipe dem og gi dem olje på begynnelsen av sesongen hvert år for å sikre at kvaliteten holder seg.

Når man har liten plass, er det en god idé å velge noe som gir ekstra god utnyttelse av plassen, for når det er lite plass er det ekstra viktig å tenke på hvordan man utbytter plassen best, for å få til både det praktiske og det estestiske.

Fordelene ved å ha en velinnredet veranda, terrasse eller balkong

Det å ha en fin uteplass er noe mange drømmer om, fordi det er noe som gjør at vi virkelig kan utnytte sommeren på en helt annen måte enn man kunne ellers, og det er ikke bare dette som er fordelen ved å ha en fin uteplass. Med optimert plass kan man gjøre plass til både krydderurter og blomster, noe som betyr at du får et mer velduftende hjem hvis du har plass til flere planter og blomster.

Men noen ganger har man behov for litt ekstra kapital hvis man for eksempel skal pusse opp i forbindelse med det å optimere dette, og her kan man jo velge å spare penger gjennom vinteren sånn at man har råd til å pusse opp når våren kommer, man kan vurdere et lån hvis dette føles som den riktige løsningen til verandaen, eller man kan justere ambisjonene sine litt – det er nemlig mange gode og ikke minst bærekraftige løsninger som er mye billigere enn de mest lettvinte valgene på markedet. Tenk deg godt om i forhold til hva dere trenger og finn den modellen som passer dere best – det å spare gjennom vinteren er en fin måte å få råd til det man drømmer om på.

Mer Nettbutikker