Anmeldelse av hårtrender i 2022

Anmeldelse av hårtrender i 2022
Nettbutikker

Når det kommer til hår og hårtrender, ser man at disse utvikler seg fra år til år og sesong til sesong på samme måte som mote gjør. Og selv om trendene kanskje ikke utvikler seg like fort eller like drastisk som motebildet, er det likevel spennende å følge med i utviklingen og kose seg med de trendene man liker. Men hva er de største trendene akkurat nå og hvordan kan du oppnå dem? I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på noen av de største trendene innenfor hår akkurat nå – og hvordan du tar vare på håret ditt gjennom sommeren.

Det å være opptatt av hår og hårprodukter er noe som for mange har vært mest knyttet til en mer feminin måte å uttrykke seg på, men i dag har både hår som tema og ikke minst hårpleie eksplodert som interesse for menn også – noe som er spennende både for oss og bransjen. Det å for eksempel kjøpe hårvoks eller andre hårprodukter på nett har blitt utrolig populært, og det er også her vi finner noen av de aller største trendene akkurat nå.

Den viktigste trenden akkurat nå

Når det kommer til hårtrender er det flere forskjellige trender som er dominerende akkurat nå, men den aller viktigste som vi ser over alt både i motebransjen og på gata er en bra fade – og her finnes det mange måter man kan tolke trenden på. Hvis du er usikker på hva som kler ansiktet ditt, er frisøren din en god hjelp når det kommer til å bestemme hva som passer best. Her er noen av de mest populære måtene å tolke denne trenden på:

  • Klassisk fade (overgangen begynner lagt oppe, men gir håret øverst en lengde på et par centimeter)
  • Low fade (overgangen begynner lavt)
  • Scissor fade (overgangen lages mer myk, fordi man bruker saks og ikke barbermaskin)
  • High fade (overgangen begynner høyt)
  • Mid fade (overgangen begynner ved ørene)

Uansett hvilken fadetrend du velger å prøve, er hårvoks en av de beste måtene å virkelig få til denne frisyren på. Hvis du er usikker på hvilken voks som passer til akkurat ditt hår er det noe som frisøren din kan hjelpe deg med å finne ut av, så ikke nøl med å spørre om hjelp.

Bli inspirert, men ikke kopier

Det å ta til seg trender og prøve dem selv er noe som mange gjør, men når man velger hvilke trender man har lyst til å prøve seg på, er det viktig at man tenker på hva som passer for deg og ditt hår. Tenk på hvordan håret ditt oppfører seg når det er klippet på forskjellige måter og ta det som utgangspunkt og lek med voks og andre morsomme produkter for å se hva det fulle potensialet til håret ditt er.

Tenk på dette før sommerferien

Det å ta vare på huden sin er noe alle burde gjøre, men likevel er dette noe som mange forbinder mest med kvinner. Dette er noe som egentlig bare er tull, for alle grunnene til at det er viktig å ta vare på huden sin, gjelder også for menn, eller andre kjønn. Og hårpleie hører faktisk også hjemme i denne kategorien. Dette er fordi bra og sunt hår, henger sammen med hvor sunn hodebunnen din er. Derfor er det viktig å ta vare på både huden og håret sitt hvis man ønsker seg et sunt og glansfullt hår.

Uansett om man har vanlig, sunn hud og hår, eller problemer som gjør at man må ta ekstra godt vare på huden sin, finnes det massevis av forskjellige produkter man kan bruke for å oppnå de resultatene man ønsker seg. Det å huske gode rutiner rundt hudpleie når vi reiser på sommerferie, er lett å glemme og dette er noe huden din ikke har så godt av. For selv om både saltvann og sol kan gjøre huden godt (når du husker å bruke nok solkrem selvsagt) er det likevel viktig å huske de gode rutinene dine.

Hvis du har lyst til å kombinere ferien med noe som er bra for både kropp og sjel, er det en klar fordel av Norge har så mange flotte spa-hoteller der man kan pleie både hud og hår, sånn at man virkelig kan få dekket flere behov på en gang.

Mer Nettbutikker