13 bedrifter

Betalingstjenester

...

  Betalingstjenester

  Når du overfører penger, er det viktig at du bruker et pålitelig selskap for å sikre at pengene dine kommer trygt frem. Noen ganger blir brukere av et bestemt selskap offer for svindel og kan tape penger som det kan være vanskelig å få tilbake. Noen ganger kan det oppstå feil i transaksjoner, og da er det godt å være forberedt på hva som kan skje. Når du skal velge selskapet du vil gjennomføre transaksjoner og pengeoverføring gjennom, vil du være sikker på at pengene dine kommer frem og til riktig tid.

  Hvilke andre risikoer trenger du å være klar over? Finnes det noen skjulte transaksjonskostnader du ikke kunne ha kjent til på forhånd, og hva du skal gjøre hvis selskapet virker motvillig til å hjelpe deg med å få pengene tilbake? Kunne du oppnådd noen store fordeler ved å for eksempel bytte bank? Hos oss har vi laget en oversikt over selskap med kundeanmeldelser som kan hjelpe deg med å velge det rette når du skal velge et selskap for pengetransaksjoner. Ved å lese anmeldelser kan du finne ut hvilket selskap som håndterer innskudd, transaksjoner og bankoverføring på den beste måten med best sikkerhet, og hvilket selskap som kan hjelpe deg når ting går galt. Har du noen egne erfaringer? Legg igjen ros og klager hos oss og hjelp andre med å ta det riktige valget!


  Betalingstjenester

  Enten du skal betale regninger eller gjøre en overføring til en venn, vil du være sikker på at pengene når frem til riktig person. Vi overfører vanligvis fra bankkontoene våre direkte gjennom bankenes egne apper og plattformer, men mange velger også å bruke tredjepartsaktører for å overføre penger.

  Betal med saldo eller kort
  Ulike selskaper tilbyr forskjellige måter å bruke plattformen for å sende penger. Det handler ofte om å fylle ut kortopplysningene dine på selskapets plattform der du har opprettet en brukerkonto, og deretter blir pengene dine trukket direkte fra kortet ditt når du overfører betalinger.

  Andre selskaper tilbyr også muligheten til å betale via saldo. Dette betyr at du laster opp et fast beløp til brukerkontoen din, dvs. at du fyller på saldoen din på kontoen din, og så kan du betale med beløpet du har lastet opp. Du kan fylle på balansen om nødvendig og bruke den på en måte som passer deg.

  Hvorfor bruke tredjepartsaktører til betalingene dine i stedet for banken din?
  For mange er det enklest å bare bruke banken sin til betaling, mens det for andre kan være enklest å bruke en tredjepartsaktør ved visse anledninger. Årsaken er vanligvis at det er lettere å utføre en transaksjon eller sende penger gjennom apper fra tredjepartsaktører som ikke krever noen bank opplysninger fra mottakeren, sammenlignet med å fylle ut informasjonen via nettbanken sin. I noen apper trenger du for eksempel bare å kjenne mottakerens telefonnummer for å kunne sende penger. Dette gjør det enkelt og raskt å sende penger til for eksempel en venn eller kollega uten at du trenger å be om et kontonummer.