TransferWise

Alle kundeanmeldelser

TransferWise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Azimo

Azimo

0 Anmeldelser

Det å sende penger har aldri vært enklere, spesielt innenlands med tjenesten Vipps. Men det har tradisjonelt sett vært vanskelige...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 Anmeldelser

Flere selskaper og forretninger nå til dags tilbyr separat tjenester som omhandler banktjenester, eiendomsmegling, internasjonal handel og be...

TransferWise

Det å kunne ha muligheten til å sende penger frem og tilbake er utrolig viktig i den tiden vi lever i dag. Siden alt har blitt globalisert og folk flytter fra sine hjem hele tiden til steder langt unna, så er det greit å ha noe som kan gjøre den distansen litt kortere, spesielt når det kommer til pengeoverføring. Sånn sett er Transferwise et godt alternativ for deg som er ute etter det, men da gjenstår det jo å se hva de har å tilby deg, og om du eventuelt må betale store avgifter med disse. 

Om Transferwise
Det er ganske lenge siden man brukte telegrammet til noe nyttig, men det er faktisk ikke så mange år siden Western Union brukte det for å sende penger. Den tiden er så klart over nå, og når du sender penger med Transferwise så går meldingen til mottageren umiddelbart. Du kan sende penger til veldig mange land, og som sagt, med en verden hvor alle flytter overalt så er faktisk slike tjenester nødvendige. Ikke minst fordi om du skal overføre penger via banken så kan det ta lang tid, det kan finne store avgifter for det, og selve prosesseringstiden deres er mye lenger enn hvordan slike tjenester fungerer. Nøkkelen i alt dette er tid og avgifter, og om du kan bruke en tjeneste som hjelper deg å spare begge deler, så er vel ikke valget det aller vanskeligste. Det at folk jobber overalt i verden gjør at man innimellom må sende penger tilbake til familie eller lignende, så det er ikke rart at slike tjenester har stor suksess. 

Hvordan Transferwise fungerer
Det er en ganske enkel prosess å sende penger til noen, spesielt med slike tjenester. Du behøver bare å gå inn på siden deres, eller bruke appen, skrive inn summen du vil sende, de to valutaene, hvem du vil sende til, og du er i gang. Det er enkelt og smidig. Og det er slik alle slike tjenester fungerer, så hva er det da Transferwise gjør, eller lover, som bør overbevise deg at du bør bruke de? Det er de lave avgiftene som Transferwise baserer sin suksess på, og om du ser på hva de tilbyr opp i mot ulike banker så er det klart attraktivt å bruke de. De viser dog ikke konkurrentenes avgifter, så det er godt mulig at de er enda lavere igjen. De bruker valutakursen som gjeldende i det øyeblikket du sender pengene, og ved at det går så fort har de også en naturlig fordel over bankene. 

Fornøydheten med Transferwise
Da er hovedspørsmålet her om Transferwise fungerer like godt og smidig som de påstår. Om du har brukt Transferwise tidligere vil vi høre om dine opplevelser. Hva du følte fungerte bra og hva var mindre bra. Vi vil også vite om avgiftene deres er så lave som de selv sier, eller om det var noe mer du betalte for som du ikke visste om på forhånd.

Skriv inn til oss og hjelp andre med dine erfaringer. 


Hvordan Transferwise fungerer