World Remit

Alle kundeanmeldelser

World Remit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TransferWise

TransferWise

0 Anmeldelser

Det å kunne ha muligheten til å sende penger frem og tilbake er utrolig viktig i den tiden vi lever i dag. Siden alt har blitt globalis...

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Azimo

Azimo

0 Anmeldelser

Det å sende penger har aldri vært enklere, spesielt innenlands med tjenesten Vipps. Men det har tradisjonelt sett vært vanskelige...

World Remit

Verden har blitt mindre, det er tydelig, og folk flytter hele tiden rundt. Det som er greia er at man kan ha kontakt med mennesker selv om de bort langt unna. Teknologi er noe som har tillatt oss å holde kontakten, og er det noen du er glad i, eller som kanskje er i familie så kan det hende at du vil hjelpe dem, eller de vil hjelpe deg. Eller kanskje vil du sende litt penger for bursdag? Det er slettes ikke uvanlig, og med tanke på at Vipps ikke kan brukes verden over enda, så hvorfor ikke gi World Remit en sjanse? Det er et selskap som tillater deg å overføre penger, og her kan du lese vår kundeanmeldelse, og få vår tilbakemelding. Med litt mer erfaring så kan det hende at du vil benytte deg av World Remit? La oss ta en nærmere titt på det.

Hva du bør vite om World Remit
Det er ofte ut av behov at gode ideer kommer fra, og sånn er det også med World Remit. For det er grunnlagt av en person som tidligere har hatt behov for å overføre penger, men som syntes at alternativene var for dyre eller ikke gode nok. Så da startet han i 2010 World Remit, som siden den gang bare har vokst og blitt enda bedre og mer fordelaktig å bruke. De skryter av å tilby veldig gode oveføringer, hvor du ikke taper noen ting, og hvor du tvert i mot kan tjene på å bruke dem i sammenligning med andre banker og lignende tjenester.

De er tilgjengelig i bortimot alle land i verden, og om det er et land du ikke kan sende til, så er jo det tydelig. Så de tar ikke i mot pengene dine, selv om de ikke sender det videre til landet du vil.

Hvordan det fungerer
Det er veldig enkelt. Du går bare inn på siden deres, velger hvilket land du vil sende fra, til hvilket land du vil sende, og hvor mye. Deretter må du også velge hvordan mottageren skal få pengene. Om du sender direkte til konto, om personen skal hente pengene fysisk eller noe lignende. Husk å skrive inn nøyaktig informasjon for den som mottar pengene. Det er veldig viktig, for kontoret i landet pengene kommer til kan avvise det om personen ikke har ID som matcher med opplysningene.

Husk å passe på hvor mye det koster å overføre. For det er ikke helt gratis, men det er ikke sånn at det er gedigne summer som de krever heller. Avhengig på metoden du bruker så kan mottageren få pengene umiddelbart, eller neste arbeidsdag. Slike ting får du opplyst når du driver med overføringen, så det bør ikke være et problem.

Har du brukt World Remitt vil vi gjerne vite mer om det, hva du syntes og om du syntes det var trygt og sikkert. Er det noe du ville anbefalt venner og kjente for eksempel? Skriv til oss og hjelp oss og våre lesere med mer informasjon!