Skrill

Alle kundeanmeldelser

Skrill

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TransferWise

TransferWise

0 Anmeldelser

Det å kunne ha muligheten til å sende penger frem og tilbake er utrolig viktig i den tiden vi lever i dag. Siden alt har blitt globalis...

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Azimo

Azimo

0 Anmeldelser

Det å sende penger har aldri vært enklere, spesielt innenlands med tjenesten Vipps. Men det har tradisjonelt sett vært vanskelige...

Skrill

Ser du etter et alternativ til Paypal? Leter du etter en sikker betalingsmetode som er enkel å bruke for bedriftskontoen din? Eller leter du bare etter en "betalingsgateway" til eget bruk. Enten det er for din egen bedrift eller til eget bruk, er Skrill et alternativ for deg. Skrill har vært ledende innen digitale transaksjoner og betalinger i lang tid og er pålitelig for millioner av kunder internasjonalt. De tilbyr innovative betalingsmetoder for bedriftens behov og ønsker. Les gjennom Skrill sine kundeanmeldelser for å få svar på det du lurer på om dette selskapet.

Om Skrill
Opprinnelig ble Skrill opprettet i 2001 i Storbritannia. Skrill tilbyr tjenester som digitale lommebøker og pengeoverføring, og er som en betalingsgateway. Det har blitt anerkjent som et av de ledende e-betalingsselskapene i Europa. Selskapet har utvidet sin virksomhet med ca. 120 land og støtter mer enn 40 valutaer globalt. Kundenes penger på en skrillkonto kan brukes til å betale andre skrillbrukere eller tradere, eller overføre penger til kryptovaluta. Selskapet tilbyr også sine tjenester for remittering i tillegg til forretningsbruk. Selskapet ble kjøpt opp av Paysafecard i 2013, som er et børsnotert selskap på New York Stock Exchange (NYSE), som er en milepæl i historien som et ledende betalingsselskap.

Skrill sine tjenester
Skrill er et betalingsalternativ med stor kundeaksept over hele verden. Ved å integrere skrill i virksomheten din kan du forbedre kundenes konverteringsfrekvens. Skrill kan gi deg en betalingsgateway som lover mange av de eksisterende løsningene som lavere transaksjonsgebyrer, flere betalingsalternativer, valg av valuta og mange flere. Det gir deg tilgang gjennom en enkelt konto til å administrere og handle med flere betalingsalternativer og valutaer. Produktene som tilbys av skrill er raske kontanter, digitale lommebøker, raske overføringer og handlekurver. Kunder kan dra nytte av Skrills debetkort på en rekke måter. De kan betale på sekunder med bare en e-postkonto og et passord. De kan også velge mellom flere alternative metoder, inkludert kredittkort, banker og lokale valg.

Det er ulike eksklusive funksjoner ved skrill som gir selskapet et konkurransefortrinn i den digitale betalingsbransjen. Funksjonene inkluderer at skrill tar lavere transaksjonsgebyrer som en ledende betalingsgateway som utgjør en stor forskjell for små og mellomstore bedrifter. For å styrke grenseoverskridende e-handelsselskaper støtter den mer enn 40 valutaer over hele verden. Skrill tilbyr et stort utvalg av betalingsmetoder for sine kunder som bankoverføringer, debetkort, kredittkort og e-lommebøker.
Selskapet tilbyr sine tjenester ved å effektivt møte Payment Card Industry Data Security Standard (PCI) med sin utmerkede betalingssikkerhet. Skrill beskytter kundene sine mot gjenopprettingssvindel. Skrill integreres raskt med klientsider uten kodefunksjoner, noe som gjør det enkelt å administrere og vedlikeholde. Den flerspråklige kundestøtten gjør den unik fordi den løser kundens problemer spontant på grunn av mangelen på kommunikasjonsbarrierer. Skrill støtter også sine kunder med sine omfattende markedsføringsmuligheter ved å bruke sine effektive strategier for kundeanskaffelse, oppbevaring og konvertering. Systemet tilbyr etttrykksbetalinger, noe som gjør det enklere å bruke uten kompleksitet.

Erfaringer med Skrill
Hvis du noen gang har brukt Skrill, håper vi at du vil ta deg et minutt eller to til å gi dem en kundeanmeldelse her på Norskeanmeldelser.no. Fortell oss gjerne om dine erfaringer og forklar hvorfor du ga vurderingene du gjorde. Din erfaring og tilbakemelding kan hjelpe potensielle kunder finne ut om Skrill er et selskap de burde stole på.