Xplora Anmeldelser

: 2
50% Ville handlet her igjen

I fokus: Hva sier kundene våre? Skriv en anmeldelse

N
Naila
Anbefales denne klokken. Veldig bra og trygghet for oss foreldre som kan se hvor barna befinner seg. Kjøpte klokken på Elkjøp og gode service Les mer
G
Gry
Kjøpte en Smartklokke og opplevde ganske fort at klokken ikke fungerte. Batterikapasiteten var dårlig og klokken slo seg bare av og på hele tiden. Når det omsider gikk ann å åpne telefonen skurret ...Les mer

Anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig bra

  Anbefales denne klokken.
  Veldig bra og trygghet for oss foreldre som kan se hvor barna befinner seg.
  Kjøpte klokken på Elkjøp og gode service


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Explora telefonklokke

  Kjøpte en Smartklokke og opplevde ganske fort at klokken ikke fungerte. Batterikapasiteten var dårlig og klokken slo seg bare av og på hele tiden. Når det omsider gikk ann å åpne telefonen skurret høytaleren og GPS viste bare feil sted. Etter det døde telefonen og fikk aldri brukt den igjen. Så penga ut av vinduet med andre ord!
  Tok kontakt med kundeservice. Det viste seg det ikke var det enkleste å gjøre da det tok de flere uker å svare. Når de omsider svarte var det totalt ansvarsfraskrivelse og fikk beskjed at jeg fortsatt måtte betale for et abonnement selv om jeg ikke hadde mulighet å bruke klokken.
  Ble fortalt at hvis jeg ikke var fornøyd kunne jeg bare kjøpe en ny klokkemobil. Har senere søkt de opp og det viser seg at veldig mange andre har samme historier og føler seg direkte svindlet. De har super dårlige anmeldelser og rykte.Så styr unna dette firmaet her!


Andre så også på