NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Xplora

  Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da må man på en måte gjette seg frem og det kan ha blandede resultat, og det å kjøpe sokker er definitivt ikke en god løsning. Men for i år så kan Xplora være et veldig godt alternativ og om du ikke vet allerede hva det er snakk om så kommer du nok til å bli interessert. Både for din egen del, men også for dine barn som du kjøper denne til. Så la oss se litt nærmere på Xplora.

  Informasjon om Xplora
  Xplora har blitt Nordens ledende selskap innen smart forbrukerteknologi, og det man i størst grad kan kjøpe hos de er telefonklokker. Det er slike ting som en kan kjøpe til sitt barn som er både kult å ha på seg, men også veldig betryggende som en forelder. Fordi i motsetning til en telefon så har barnet produktet på seg hele tiden, så det er lettere å få kontakt. I tillegg så kan det være en veldig god løsning om man ikke ønsker å kjøpe en telefon til barn i ung alder. I dag så er det over 30 000 familier i bare Norge som har Xplora. Og det Xplora gjør er at det gir deg muligheten til å kjøpe en telefon til ditt barn, men med Xplora-simkort og det innebærer at de har fjernet internett, sosiale medier og alt annet som kan være upassende for barn. Da blir hovedfunksjonen til Xplora at det muliggjør en kontakt med barna for foreldrene.

  Hva du får hos Xplora

  Det er visse aspekt av Xplora som er utrolig verdifulle for foreldre fordi det gir en så stor trygghet når en vet hva slags produkt barnet har. Det er 3 ting man får, en klokke, en app og et sim-kort levert av selskapet. De eneste funksjonene som en får på telefonen du setter den inn er kommunikasjon, altså tekstmeldinger og samtaler, i tillegg til en sofistikert GPS-tjeneste, hvor alt er rettet mot å gjøre det enklere og smidigere å ha kontroll på hvor ditt barn er til enhver tid. Det blir ditt barns første telefon, uten å ha alle de andre bekymringene som det gir. Og så koster det mindre enn om man skulle ha et abonnement hos noen av de store telefonselskapene i Norge. Det viktigste, alltid, er at barnet ditt er trygt og sikkert, og Xplora kan hjelpe deg mye med det.

  Tilfredshet med Xplora

  Det viktige da blir hvorvidt Xplora fungerer som det skal, og satt opp i mot prisen en betaler. Selv om pris for sitt barns sikkerhet ikke er det viktigste, så vil man i det minste vite at man betaler for noe som faktisk gjør jobben sin. Vi vil da oppfordre dere som brukt Xplora til å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser og om dere ville anbefalt det til andre.

  På mange måter så vil dere gjøre en samfunnstjeneste, så vi venter!


  Den nye Xplora 4

  Xplora
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  9.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Veldig bra

  Anbefales denne klokken.
  Veldig bra og trygghet for oss foreldre som kan se hvor barna befinner seg.
  Kjøpte klokken på Elkjøp og gode service

  Dør: Naila17-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Xplora

  Din rangering

  FAQ

  Er Xplora et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Xplora. I gjennomsnitt har de fått en rating på 9.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Xplora?

  Xplora opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Xplora . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!