Xplora

Alle kundeanmeldelser

Xplora

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

N
Naila
Anbefales denne klokken. Veldig bra og trygghet for oss foreldre som kan se hvor barna befinner seg. Kjøpte klokken på Elkjøp og gode service Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig bra

  Anbefales denne klokken.
  Veldig bra og trygghet for oss foreldre som kan se hvor barna befinner seg.
  Kjøpte klokken på Elkjøp og gode service


Andre så også på

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Fanatical
Fanatical
1 Anmeldelser

Et valg er alltid godt å ha, spesielt når det kommer til noe så populært som videospill. Det gjør at selskapene konk...

Logo Allyouplay
Allyouplay
1 Anmeldelser

Allyouplay er et sted du kan gå for å få alle dine spillbehov oppfylt. Og da prater vi om videospill altså, ikke casinospil...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Xplora

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da må man på en måte gjette seg frem og det kan ha blandede resultat, og det å kjøpe sokker er definitivt ikke en god løsning. Men for i år så kan Xplora være et veldig godt alternativ og om du ikke vet allerede hva det er snakk om så kommer du nok til å bli interessert. Både for din egen del, men også for dine barn som du kjøper denne til. Så la oss se litt nærmere på Xplora.

Informasjon om Xplora
Xplora har blitt Nordens ledende selskap innen smart forbrukerteknologi, og det man i størst grad kan kjøpe hos de er telefonklokker. Det er slike ting som en kan kjøpe til sitt barn som er både kult å ha på seg, men også veldig betryggende som en forelder. Fordi i motsetning til en telefon så har barnet produktet på seg hele tiden, så det er lettere å få kontakt. I tillegg så kan det være en veldig god løsning om man ikke ønsker å kjøpe en telefon til barn i ung alder. I dag så er det over 30 000 familier i bare Norge som har Xplora. Og det Xplora gjør er at det gir deg muligheten til å kjøpe en telefon til ditt barn, men med Xplora-simkort og det innebærer at de har fjernet internett, sosiale medier og alt annet som kan være upassende for barn. Da blir hovedfunksjonen til Xplora at det muliggjør en kontakt med barna for foreldrene.

Hva du får hos Xplora
Det er visse aspekt av Xplora som er utrolig verdifulle for foreldre fordi det gir en så stor trygghet når en vet hva slags produkt barnet har. Det er 3 ting man får, en klokke, en app og et sim-kort levert av selskapet. De eneste funksjonene som en får på telefonen du setter den inn er kommunikasjon, altså tekstmeldinger og samtaler, i tillegg til en sofistikert GPS-tjeneste, hvor alt er rettet mot å gjøre det enklere og smidigere å ha kontroll på hvor ditt barn er til enhver tid. Det blir ditt barns første telefon, uten å ha alle de andre bekymringene som det gir. Og så koster det mindre enn om man skulle ha et abonnement hos noen av de store telefonselskapene i Norge. Det viktigste, alltid, er at barnet ditt er trygt og sikkert, og Xplora kan hjelpe deg mye med det.

Tilfredshet med Xplora
Det viktige da blir hvorvidt Xplora fungerer som det skal, og satt opp i mot prisen en betaler. Selv om pris for sitt barns sikkerhet ikke er det viktigste, så vil man i det minste vite at man betaler for noe som faktisk gjør jobben sin. Vi vil da oppfordre dere som brukt Xplora til å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser og om dere ville anbefalt det til andre. 

På mange måter så vil dere gjøre en samfunnstjeneste, så vi venter!


Den nye Xplora 4