Tvpakker

Alle kundeanmeldelser

Tvpakker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Private Internet Access

Private Internet Access

0 Anmeldelser

Det å være tilkoblet på nett er noe vi er de aller fleste dager. Det er mulig å koble seg vekk, men da vi for det meste tre...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo Strive

Strive

0 Anmeldelser

Hvor er det du finner tilgang til sporten du vil se i helgen? Eller i uken? Hvor mye av din tid foran tv’en bruker du og dine på å...

Logo PureVPN

PureVPN

0 Anmeldelser

Det å ønske seg privatliv er ikke akkurat noe nytt, og definitivt ikke noe som har kommet med teknologiens tidsalder. Men det er ingen...

Tvpakker

Elsker du å se på TV? Det er ikke det samme å se på TV uten å ha tilgang til et stort utvalg av TV kanaler. Da er det kjekt at man kan abonnere på forskjellige TV pakker som passer til de vi liker å se. Om det er sportskanaler, dokumentarkanaler eller nyhetskanaler så finnes det alltid noe til hver og enkelt. Det finnes en rekke forskjellige selskaper å velge mellom, og her hos Norskeanmeldelser kan du finne mer info slik at du kan lage en informert besluttning. TVpakker er et selskap som tilbyr nettopp det som navnet tilsier. Les mer om Tvpakker her og finn ut hva andre tidligere kunder tenker om selskapet. 

Om Tvpakker
Tvpakker.no er eid og drevet av Nettbureau AS som også drifter Boligalarmer.no, Eiendomsmegler.no, Varmepumpe.no, og enda flere gratis anbudstjenester. Tvpakker er en gratis og uforpliktet tjeneste som gir besøkende oversikt over TV pakker som er tilgjengelig og gir kunden mulighet til å velge selv mellom de forskjellige som er tilgjengelig. 

Produkter og Tjenester hos Tvpakker
Selskapet tilbyr anbudstjeneste på Tvpakker til privat bruk, eller borettslag, for hjemmet eller hytta. Tvpakker.no er et gratis og uforpliktet anbudstjeneste som gir kunder makt over tv-selskapene i steden for at det er andre veien rundt. På deres nettside kan du be om tilbud og få oversikt over hva som er tilgjengelig, og velge det som passer deg best. Besøkende kan se hvilke kanaler som er tilgjengelig på sin adresse før de bestiller en pakke og finner ut at kanalen de vil se ikke er tilgjengelig. Besøkende kan også sammenligne pakker og priser, og kan selv bestemme om man vil takke ja eller nei til tilbudene. Slik kan besøkende finne den beste kanalpakken der de bor. I tillegg til dem primære tjenesten finner man også en rekke artikler på nettsiden deres som for eksempel "Hva skiller de ulike kanalpakkene?" og "Lisens - hva er det?" som er en stor hjelp til folk som ikke vet så mye om TV pakker. Samt har de en liste over leverandører så besøkende selv kan sjekke og sammenlige de forskjellige Norske TV-selskapene og Streaming tjenestene. Nettsiden deres er moderne, brukervennlig og veldig intuitiv, med informasjon tydelig fremstilt og enkel å finne. 

Komplimenter, Klager og Tips til Tvpakker
Har man TV kjennes det bare feil ut å ikke ha tilgang til din favoritte TV kanal. Verre er det om man bestiller TV pakke og finner ut senere at TV kanalen eller streaming plattformen ikke er tilgjengelig på din adresse! Hva gjør man for å unngå dette? TVpakker.no påstår at de tilbyr besøkende en gratis anbudstjeneste slik at potensielle kunder kan finne ut om og sammenligne forskjellige TV pakker og streaming tjenester. Er tjenesten så bra som selskapet påstår? Det hjelper ikke bare TV-selskaps kunder å få tilgang til denne informasjonen, men det hjelper også Tvpakker.no om du skriver en liten kundeanmeldelse om din erfaring. Slik kan du hjelpe andre uvitende om tjenesten og gjøre livet deres mye enklere. Skriv gjerne en kort tilbakemelding her, og gjør verden til et bedre sted i dag.