6 bedrifter

TV, Film og Streaming

...

  TV, Film og Streaming


  Før var det vanlig å sjekke TV-listene for favorittprogrammene sine, mens i dag er det mer vanlig å bruke streaming tjenester for å se på filmer og TV-serier. Uansett hvordan du velger å se på TV er det viktig å vite hva som inngår i abonnementet ditt, og selvfølgelig hva det koster. Kan du velge en pakkeløsning med TV, internett og mobiltelefon? Hva er fordelene og ulempene med en slik pakkeløsning? Hvilken strømmetjeneste er den beste, har det beste utvalget og fungerer problemfritt? Er din nåværende leverandør en konstant bekymring eller er du fornøyd? Fortell oss om din opplevelse. Vi har laget en oversikt over alle TV-leverandører; del dine meninger og hjelp andre med å velge rett.

  TV, Film og Streaming

  Netflix og HBO er gode eksempler på populære strømmetjenester i Norge, men det finnes mange flere varianter. Strømming av filmer via nettet har blitt mye vanligere og ulovlige nedlastinger har minsket da mange selskap i dag tilbyr et bredt utvalg av de nyeste filmene og seriene til en lav pris. Ofte betaler du månedlig for disse strømmetjenestene, men det finnes også en del filmer og serier tilgjengelig på nett helt kostnadsfritt i tillegg til noen få gratis strømmetjenester. Du kan også for eksempel se et TV-program du har gått glipp av på nett noe som gjør det å se på film og følge med på en tv serie enklere enn noensinne. En annen fordel er at du ofte også kan finne hele sesonger av tv serier slik at du slipper å vente på neste episode.

  Mange strømmer i HD
  Uansett om du strømmer via din datamaskin, nettbrett eller TV finnes det i dag mulighet til å se på film hjemme i en utrolig kvalitet. Streaming tv og film i HD-kvalitet forbedrer opplevelsen og tar filmkosen til en høyere nivå; i dag tilbys denne funksjonen av mange ulike strømmetjenester. Hos en del strømmetjenester inngår HD-kvalitet i prisen og hos noen kan du få denne kvaliteten mot en liten ekstra avgift. Om man vil se på filmer i HD avhenger helt på ens personlige preferanser og hva man er villig til å betale per måned.

  Interaktiv TV er vanlig
  Interaktiv TV har blitt mye mer vanlig de siste årene. Interaktiv TV innebærer at seeren selv kan påvirke innholdet for å skape seg selv den beste TV-opplevelsen. Sammenlignet med tradisjonell TV der et visst program sendes til en viss tid med mange reklamepauser, kan seeren gjennom interaktiv TV selv bestemme når programmet skal starte eller pauses. Er du 20 minutter for sen til et TV-program? Ingen problem – gjennom interaktiv TV kan du se programmet helt fra starten når som helst.

  Vi har laget en oversikt over de fleste tilgjengelige leverandørene innen TV, Film & Strømming. Ved å lese kundeanmeldelser kan du finne ut hvilket selskap som kan gi deg den beste TV-opplevelsen i hjemmet ditt.