NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser OneCall

  Det er mange år siden det nærmest var monopol på mobilnettmarkedet, og i dag florerer det av leverandører som alle ønsker deg som kunde. Utviklingen i mobilabonnementkunder i Norge kan du lese her. Med lokketilbud som frister de fleste, kan man fort bli lurt inn i fella. Derfor er det så viktig å kunne gjøre undersøkelser før man bestemmer seg mobilnettleverandør, og der kommer vi inn i bildet. Å kunne lese omtaler og erfaringer om et selskap er noe av den beste informasjonen du kan få. OneCall er en av de store utfordrerne på dette markedet og selv om de lokker med gode priser er det beste om du kan se hvor fornøyd kundene deres er. Vi anbefaler at du leser her om selskapet og anmeldelser fra kundene, så får du et innblikk i hvordan det er å være kunde hos OneCall. En annen god ide er å holde seg oppdatert på trender innen telekommunikasjon, slik at du får et fortrinn og ikke blir lurt til en dårlig avtale.

  Om OneCall

  I 2004 kom OneCall inn som en sterk utfordrer til de store mobilnettselskapene som regjerte på markedet. Innfallsvinkelen til markedet var å tilby svært lave priser. OneCall var første leverandør som kunne tilby sms og ringeminutter inkludert i abonnementsprisen. Målet til selskapet er å gjøre mobiltelefoni enkelt og billig for kunden. I dag er OneCall en del av Telia Norge. God kundeservice er svært viktig for OneCall, som flere ganger har vunnet priser for sin unike kundeservice. Vi kan blant annet nevne Uno. Uno er en chatteservice hvor du kan få hjelp døgnet rundt.

  OneCall's produkter og tjenester

  Først og fremst er det mobilabonnement som er hovedproduktet hos OneCall. De tilbyr ulike abonnement, alt etter ulike behov. Det mest populære abonnementet er Folkepakka, hvor kunden selv kan velge hva han ønsker inkludert. Kundene velger hvor mye data han ønsker, og hvorvidt han skal ha Fri Tale og sms inkludert eller ikke.

  Familiepakka

  er et annet abonnement som passer best for husholdninger med minst 2 personer. I pakken kjøpes mobildata som kunden fritt kan fordele på familien.

  For kunder som er usikre på hva slags abonnement som passer best, tilbyr OneCall abonnementet Prøvekjøp. Her bruker kunden mobilen så mye som ønsket i 2 måneder, og deretter vurdere hvilket abonnement som passer best. Det er ingen bindingstid på abonnementet, dermed er det en ok måte å teste ut både selskapet og forbruk.

  Dette er bare de mest populære abonnementene som selskapet tilbyr. Er du blant de som er uheldige med telefonen? Mister den eller skader den? Da kanskje du bør vurdere smarttelefonforsikring. Slike forsikringer tilbyr de også hos OneCall og den gjelder uansett hvor i verden du er.

  Kundeanmeldelse

  Vi ønsker svært gjerne å få Erfaring & Tilbakemelding fra kunder som allerede har prøvd OneCall. Dette gjelder uansett om du fortsatt er kunde, eller har vært det tidligere. Dersom du legger inn en kundeanmeldelse kan du hjelpe andre som leter etter riktig mobiloperatør. Til gjengjeld kan du også lese andre sine anmeldelser fra selskaper som du vurderer.

  OneCall
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om OneCall

  Din rangering

  FAQ

  Er OneCall et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om OneCall. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr OneCall?

  OneCall opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til OneCall . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!