Profitus

Alle kundeanmeldelser

Profitus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Profitus

Ser du etter en ny investeringsmulighet? Eller er du del av et prosjekt som trenger investorer? Da kan det være et godt alternativ å benytte seg av en tjenesteformidler som har en plattform der man både kan søke etter investorer og finne investeringsmuligheter. Profitus er et slikt selskap, men når det kommer til investeringer er det selvfølgelig viktig å sørge for å selskapet er pålitelig. Det beste du kan gjør for å finne ut av dette er å lese om tidligere kunder sine erfaringer med selskapet her på NorskeAnmeldelser.

Om Profitus
Profitus er et selskap som formidler investeringsmuligheter for eiendomsprosjekter som har behov for investorer. Selskapet fungerer som et mellomledd mellom prosjektet som har behov for støtte og selve investorene. Profitus er et privateid selskap som ble opprettet i 2017 og som har sitt hovedkontor i byen Vilnius i Litauen. Selskapets grunnlegger,  Viktorija Cijunskyte, ønsket å skape en plattform for investeringsprosjekter rundt eiendom både kunne motta finansiering og tilby gode investeringsmuligheter.

Produkter og tjenester av Profitus
Profitus er en investeringsplattform relatert til eiendom som fungerer som et møtested mellom de som trenger støtte eller finansiering av et eiendomsprosjekt og de som ønsker å investere pengene sine. Denne typen investering kalles ofte for crowdfunding, eller folkefinansiering på norsk, som er et begrep som brukes når flere mennesker går sammen for å finansiere eller støtte et prosjekt. På nettsiden finner du en oversikt over ulike tilgjengelige prosjekt med informasjon om blant annet rente og en vurdering av risikograden til investeringen. For å få tilgang til all informasjonen så må du logge deg inn på Profitus sider. Å opprette en profil hos Profitus er helt gratis. Dersom du ønsker å låne penger til et prosjekt så kan du fylle ut et låneskjema på Profitus nettsider. De tilbyr blant annet en årlig lånerente som starter på 5%. Profitus plattform er regulert av sentralbanken i Litauen som også fungerer som konsulent for selskapet. På nettsiden hevder selskapet at de per i dag har finansiert over 329 ulike prosjekter, og at de har over 21,000 brukere av plattformen sin. På nettsiden finner du også mer informasjon om blant annet ulike avgifter, risikovurderinger, dokumenter og en lånekalkulator. Du kan også bli en samarbeidspartner av Profitus gjennom deres Affiliate program. Affiliate markedsføring går ut på at du kan tjene penger på å markedsføre et selskap sine tjenester dersom du har din egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier. Hvis din markedsføring genererer salg på sidene deres så vil dette registreres og du kunne motta kompensasjon for salget.

Komplimenter, klager og tips om Profitus
Har du investert gjennom Profitus? Eller har du mottatt finansiering for et eiendomsprosjekt gjennom denne plattformen? Vi vil gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om brukervennligheten til tjenesten, profesjonaliteten til selskapet, responstiden til kundeservice eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.