Estateguru

Alle kundeanmeldelser

Estateguru

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Estateguru

Har du en drøm om å investere i eiendommer? Det er ett av de kjente og mest populære måtene millionærer og forretningsmenn sikrer at pengene deres gror. I moderne tid har vi ikke hatt gleden av å kunne se pengene våre sitt i banken og vokse, eller kjøpe et hus som over et par ti år har økt 500% i pris. Det er derfor de med penger liker å investere i eiendom, og hvorfor større og større deler av London er eid av kinesere. Helt sant! Uansett, så er eiendom vanligvis en god investering. Det fungerer veldig enkelt med at man kjøper eiendom, og selger det senere når verdien av eiendommen har økt. Det er enkelt og effektivt. Heldigvis trenger vi ikke å ha pengene til å kjøpe et ekstra hus for senere å selge det igjen. EstateGuru har som mål å gi alle muligheten til å investere pengene i en eiendom, og tjene penger, uten at de trenger å ha feit lommebok fra starten av. Les videre under om du vil lære mer. 

Om EstateGuru
EstateGuru er den ledende europeiske markedsplassen for kortsiktige, eiendomsstøttede lån. I 2013 hadde en gruppe eiendoms- og fintecheksperter basert i Tallinn, Estland, en lys ide. De ønsket å bryte ned barrierene som sørget for at investering i sikrede eiendomslån var en luksus som kun var tilgjengelig for de velstående med gode tilkoblinger. EstateGuru ønsker dermed å hjelupe grundere og visjonære i eiendomsutviklingsbransjen som sliter med "one size fits all" løsninger som tilbys av banker og store finansinstitusjoner. De har fasilitert mer enn 3 089 lån verdt over 496 millioner Euro med over 111 529 investorer fra 109 land ved å støtte eiendomslån i Estland, Latvia, Litauen, Spania, Tyskland, Sverige og Finland, inkludert utviding til land som Storbritannia, Irland og Portugal. 

Produkter og Tjenester hos EstateGuru
EstateGuru har en fin og brukervennlig nettside som er oversiktelig og enkel å forstå. Er man interessert i investering og å lære om akkurat hva EstateGuru tilbyr har dette selskapet en fantastisk nettside for å gjøre dette enkelt. Deres investeringer har produsert en 11,25% gjennomsnittlig avkastning. EstateGuru tilbyr en inaktiv konto avgift på 2,5 Euro i måneden. Formidlingsgebyr for lån ligger på 2,5 til 4%. Som sagt har de mye mer informasjon tilgjengelig for den finans interesserte. EstateGuru mangler derimot en klar beskjed til besøkende, og potensielle investorer, at de ikke er garantert å tjene penger på investeringen. Investering er risikofylt, som betyr at man kan miste penger. Det hadde derfor vært best om EstateGuru hadde dette klart og tydelig på sin nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til EstateGuru
EstateGuru tilbyr å gi investeringsmuligheter til alle og enhver, uten at man trenger å ha en mengde tilkoblinger og kapital. Investering er derimot ikke en risikofri måte å investere penger på. Hvor trygg er egentlig EstateGuru? Har du erfaring med selskapet setter vi stor pris på om du kan gi oss en tilbakemelding om den. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om utvalg, risiko, hvor enkelt det er å investere med EstateGuru, eller annet du mener er viktig å vite før man investerer pengene sine med EstateGuru. En liten kommentar går en lang vei.