Reinvest24

Alle kundeanmeldelser

Reinvest24

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Reinvest24

For de fleste er investering i eiendom en vanskelig avgjørelsene å ta. En ab grunnene til dette er at med en invistering følger også en risiko. Når du satser penger på en invistering risikerer du å tape. Sammen med denne gnagende frykten for å tape pengene dine, er også frykten for negativ kontantstrøm fra investeringen, og potensialet til leietakere og håndteringsproblemer. Du vil også møte spørsmålet om hva som er den riktige tiden å investere på. Investering i eiendom har imidlertid vist seg å være en av de beste formene for å få lønnsom avkastning for pengene dine, ettersom eiendommspriser har økt mye over tid. Det beste alternativet er å investere gjennom profesjonelle eiendomsforvaltere med en dokumentert merittliste for vellykkede investeringsvalg. Et slikt eiendomsadministrasjonsteam som du kanskje vil vurdere å prøve, er Reinvest24. Dette er et firma som hevder å ha jobbet i eiendomsmarkedet siden 2005 og styrker fagfolk med erfaring innen prosjektutvikling, investering i eiendom, eiendomssalg og vedlikehold. Men er det et bra valg å investere? Hva er renten på eiendommene de skal investere pengene dine i, og hva er varigheten? Dette er en av tingene du burde vite før du velger å investere i dette selskapet. Derfor anbefaler at du leser ærlige kundeanmeldelser av Reinvest24 her for å finne ut om dette er et selskap som passer for deg. 

Om Reinvest24
Reinvest24 ble grunnlagt i 2017, men selskapet sin internationae plattformen ble lansert i 2018. Administrerende direktør i Reinvest24 International, Tanel Orro hevder å ha tatt med seg erfaringen fra å jobbe i LHV Asset Management-selskapet i mange år. Han ser på oppdraget til selskapet som å gjøre det til den ledende eiendomsinvesteringsplattformen i Europa.

Produkter og tjenester av Reinvest24 
For tiden har Reinvest24 International flere eiendommer for finansiering. Eksempler på dette er Nestor boligbygg med en 4-trinns utvikling lokalisert i Moldova, Metropolis 4D utviklingslån i 5 etapper også lokalisert i Moldova, Metropolis business Apartment i trinn 3 med beliggenhet i Moldova og Montesano boligkompleks med 5 hus som ligger i Spania. Disse eiendommene har blitt finansiert til en viss grad og hver har ulike finansieringsmål, internrente, renter og varighet. På tilbudet deres i annenhåndsmarkedet er 3-trinns Nistor boligbygg i Moldova, 2-trinns Metropolis forretningsleiligheter i Moldova, 7 trinn Bauskas utviklingslån i Latvia, 2 trinn Nistor boligbygg i Moldova, 1 trinn Nistor boligbygg i Moldova, 6 trinn Bauskas utviklingslån i Lativa, 3 trinn Belgrad boligplan i Moldova, 1 trinn Metropolis forretningsleilighet i Moldova, Boligbygg i Spania, 2 trinn Belgrad boligprosjektlån i Moldova, 4 trinn Albisoara kjøpesenterutvikling i Moldova, Leieleilighet på Oja gaten Eesti, blant mange andre.

Les anmeldelser av andre finans-selskaper.

Erfaringer med Reinvest24 
Har du investert i eiendommer som forvaltes av Reinvest24 International tidligere? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Hvordan vil du vurdere tjenestene deres på en skala fra én til ti? Er du fornøyd med investeringen din? Vil du anbefale tjenesten til dine venner og bekjente, slik at de også kan investere hos dem? Fikk du valuta for pengene, samt en god opplevelse av investeringen din? Dine tilbakemeldinger og tips om hvordan firmaet kan forbedre sin generelle tjenestelevering vil bli satt stor pris på. Takk for din tid.