Esketit

Alle kundeanmeldelser

Esketit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Esketit

Har du lyst til å gjøre noe mer lønnsomt med sparepengene dine enn å bare sette de bort på en konto? Da kan det å investere i lån være noe for deg. I dag finnes det en rekke selskap som lar deg investere i forbrukerlån. Esketit er en slik nettside og her på NorskeAnmeldelser kan du se hva tidligere kunder har å si om dette selskapet. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å avgjøre om dette høres ut som et trygt og pålitelig selskap som kan passe for deg.

Om Esketit
Esketit er en investeringsplattform for personlige lån. Plattformen fungerer som et møtested mellom personlige investorer og de som ønsker å ta opp et lån. Selskapet ble opprettet i 2012 av Matiss Ansviesulis og David Barons og har sitt hovedkontor i den irske byen Dublin. Formålet til selskapet er å gjøre det enklere for mennesker med kapital som ønsker å investere i lån og personer som har behov for lån å møte hverandre. Den privateide virksomheten hevder å gjøre det enkelt å tjene penger på en investering uten å gjøre noe mer enn å betale inn beløpet selv.

Produkter og tjenester av Esketit
Esketit er en plattform for investering i lån til privatpersoner og bedrifter. I stedet for å ta opp lån gjennom en tradisjonell bank så tilbyr Esketit lån som er finansiert av privatpersoner eller firma. Dette kalles gjerne for folkefinansiering, eller crowdfunding på engelsk og vil enkelt sagt si at flere uavhengige parter går sammen om å støtte eller finansiere et lån. Hensikten med en slik investering er å oppnå avkastning i form av renter som vanligvis er forbeholdt banker eller andre finansinstanser. Esketit sine grunnleggere hevder å ha mer enn 10 års erfaring innen feltet for crowdfunding-lån over hele verden. Hvem som helst kan investere i lån gjennom Esketit så lenge vedkommende er over 18 år og innbygger av et land i den europeiske union. Minstebeløpet for investering ligger på kun £10 og den gjennomsnittlige renten ligger på 12%. For mer informasjon om tjenestene til Esketit, generell informasjon om folkefinansiering eller andre relaterte tema så kan du besøke nettstedets egen bloggside eller følge selskapet på sosiale medier som blant annet Facebook og Twitter. Du kan også samarbeide med dette selskapet gjennom et partnerprogram. Et slikt partnerprogram går ut på det samme som Affiliate markedsføring som er et begrep som brukes om markedsføring gjennom andre parter som fører til fortjeneste for vedkommende.

Komplimenter, klager og tips om Esketit
Har du noen erfaringer med Esketit? Har du investert i et lån gjennom sidene deres og kan si noe om hvor god eller dårlig denne tjenesten er? Vi vil svært gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding for at andre enkelt skal kunne avgjøre om dette er et trygt og pålitelig selskap. Fortell gjerne litt om din erfaring med blant annet brukervennligheten, kundeservicen, eventuell fortjeneste eller annen relevant informasjon som kan være til hjelp for andre lesere som vurderer å investere gjennom Esketit.