NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Supersaver

  Det å dra på tur er alltid gøy, og med tanke på hvordan markedet ser ut i dag, så har man flere tilbud og valg enn noen gang tidligere. Det er både positivt og negativt, fordi det kan gjøre det veldig vanskelig å velge hvor man faktisk skal dra. Det finnes dog visse sider som hjelper en med det, og Supersaver er en slik. Markedet er jo nesten overbefolket med slike sider, så det kan også være vanskelig å vite hvem man skal bruke. Vi kan hjelpe deg litt med det i det minste, da vi skal ta en litt nærmere titt på Supersaver og se på om du virkelig sparer penger ved å bruke de. Så les gjerne videre!

  Informasjon om Supersaver

  Supersaver er et svenskt reisebyrå, som har samme eier som flere andre reisebyrå på nettet. Hvorvidt det spiller noen rolle for deg som kunde spørs jo, men det kan jo virke som at de overbelaster markedet med reisebyrå, slik at du på en måte blir tvunget til å velge et av de uansett hva du gjør. Men det er ingen tvil om at de er store, og de fyller over 100 Boeing hver eneste dag, så noe riktig gjør nok også. Hos Supersaver kan du velge blant 650 reiseselskap og over 200 000 hotell, noe som gir deg så mange muligheter, både når det kommer til komfort, pris, klasse og alt mulig annet. Konsernet som Supersaver er en del av har drevet med reisesalg på nettet siden år 2000, noe som gjør at de er en av de første i Norden som startet med dette, og det har eksistert siden 1989. Så det er klart du får støtten av massevis med erfaring om du velger å kjøpe din reise hos Supersaver.

  Å bestille reise på Supersaver

  Det er i og for seg en smidig prosess, og det gjøres som du ville gjort det på alle andre reisebyrå. Du kan velge om du vil inkludere hotell i søket, og så må du bare velge hvor du skal reise, og hvor lenge oppholdet skal være. Altså enkelt, og du har også en link hvor du kan se etter en leiebil. Når du har valgt reisen din så blir du tatt til siden hvor du kompletterer bestillingen. Om du har gjort dette før så vet du hva vi prater om, og det er bra at du har veldig mange destinasjoner, over hele verden, å velge mellom. Så verden er bare noen få tastetrykk unna for deg.

  Har du bestilt hos Supersaver?

  En kundes erfaring med et reisebyrå er utrolig viktig, fordi alle ønsker å bli behandlet med respekt, og vi ønsker å høre fra alle som leser her, og som har brukt Supersaver. Vi vil at dere skriver inn om deres erfaringer og opplevelser, både positive og negative. Det hjelper både oss, men også andre som vurderer å bruke Supersaver til sin neste reise. Jo mer i detalj du beskriver det, desto bedre er det, så ikke vær beskjeden!


  Reklame for Supersaver

  Supersaver
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Upålitelig, hold deg unna

  Vi bestilte en reise til Kongo tidlig i januar/februar 2020, dette ble selvfølgelig avlyst på grunn av Corona-situasjonen og Kongo stengte ned grensene sine.

  Når vi da ønske refusjon fra Supersaver som de er pålagt å gi ettersom vi ikke kan reise lenge. Så bruker de masse tid på å bortforklare seg og unngå spørsmålene om refusjon. Dette er svært dårlig kundeservice og Super Saver vil på grunn av dette nesten havene i kategorien bedrageri.

  Jeg kan ha forståelse for at de fleste fly- og reiseselskaper sliter økonomisk nå, men det blir ikke bedre av dårlig kundeservice.

  Her trenger Super Saver en kraftig opprydning før de prøver å få seg flere kunder. Det er uakseptabelt å ta betalt for en tjeneste som de ikke kunne levere.

  Av: Magnus18-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Supersaver

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Supersaver et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Supersaver. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Supersaver?

  Supersaver opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Vinter Sport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Supersaver nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!