NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Supersaver

    Det å dra på tur er alltid gøy, og med tanke på hvordan markedet ser ut i dag, så har man flere tilbud og valg enn noen gang tidligere. Det er både positivt og negativt, fordi det kan gjøre det veldig vanskelig å velge hvor man faktisk skal dra. Det finnes dog visse sider som hjelper en med det, og Supersaver er en slik. Markedet er jo nesten overbefolket med slike sider, så det kan også være vanskelig å vite hvem man skal bruke. Vi kan hjelpe deg litt med det i det minste, da vi skal ta en litt nærmere titt på Supersaver og se på om du virkelig sparer penger ved å bruke de. Så les gjerne videre!

    Informasjon om Supersaver

    Supersaver er et svenskt reisebyrå, som har samme eier som flere andre reisebyrå på nettet. Hvorvidt det spiller noen rolle for deg som kunde spørs jo, men det kan jo virke som at de overbelaster markedet med reisebyrå, slik at du på en måte blir tvunget til å velge et av de uansett hva du gjør. Men det er ingen tvil om at de er store, og de fyller over 100 Boeing hver eneste dag, så noe riktig gjør nok også. Hos Supersaver kan du velge blant 650 reiseselskap og over 200 000 hotell, noe som gir deg så mange muligheter, både når det kommer til komfort, pris, klasse og alt mulig annet. Konsernet som Supersaver er en del av har drevet med reisesalg på nettet siden år 2000, noe som gjør at de er en av de første i Norden som startet med dette, og det har eksistert siden 1989. Så det er klart du får støtten av massevis med erfaring om du velger å kjøpe din reise hos Supersaver.

    Å bestille reise på Supersaver

    Det er i og for seg en smidig prosess, og det gjøres som du ville gjort det på alle andre reisebyrå. Du kan velge om du vil inkludere hotell i søket, og så må du bare velge hvor du skal reise, og hvor lenge oppholdet skal være. Altså enkelt, og du har også en link hvor du kan se etter en leiebil. Når du har valgt reisen din så blir du tatt til siden hvor du kompletterer bestillingen. Om du har gjort dette før så vet du hva vi prater om, og det er bra at du har veldig mange destinasjoner, over hele verden, å velge mellom. Så verden er bare noen få tastetrykk unna for deg.

    Har du bestilt hos Supersaver?

    En kundes erfaring med et reisebyrå er utrolig viktig, fordi alle ønsker å bli behandlet med respekt, og vi ønsker å høre fra alle som leser her, og som har brukt Supersaver. Vi vil at dere skriver inn om deres erfaringer og opplevelser, både positive og negative. Det hjelper både oss, men også andre som vurderer å bruke Supersaver til sin neste reise. Jo mer i detalj du beskriver det, desto bedre er det, så ikke vær beskjeden!


    Reklame for Supersaver

    Supersaver
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (13)

    2.6
    8% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    3.2
    Service
    rating
    2
    Prisnivå
    rating
    3
    Levering
    rating
    2.2

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Håpløst

    Da vår reise ble kansellert i fjor,valgte jeg å gå for åpen billett,men fikk aldri noen kode eller voucher. Nå går det heller ikke å reise i år,så jeg prøver å komme i kontakt med dem på alle måter, e-post,chat og telefon for å få pengene tilbake,men ingen respons. Håpløst og elendig!!!!😠

    Dør: Åse Storstad28-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Scam agency

    Customers book flights, flights get cancelled, airlines refund the tickets back to this SCAM AGENCY within 7 working days or so, and they either keep the refunds of their customers as "handling fees" or deposit the money for over a year to gain the interest from other people's money. After a year they give back a reduced amount of the refund.
    This company needs to be properly investigated by the authorities.

    If there was an option for 0/5 stars I would rate them -1.

    Dør: Ioannis09-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Møkkaselskap

    Upålitelig møkkaselskap. Ventet i over 1 år på tilbakebetaling. Umulig å få kontakt med

    Dør: Jan Øyvind Salvesen 27-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ren svindel

    Venter over ett år på tilbakebetaling av refusjon,.umulig å få kontakt enten via e-post eller telefon,ren trenering fra Savers side eller SVINDEL!Norsk POLITI må kobles i saken fordi dette er ren tyveri.

    Dør: Marek26-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Horrible, never again

    After the flight was cancelled I asked for the refund. The refund was granted by the airplane company within 7 days but Supersaver NEVER forwarded that money back to my account. The phone number does not even allow you to speak to a person nor check the status of your refund. I am sick and tired of corporations using the corona situation to rob people of their money, it's shameles.

    Dør: Maja Henriksen22-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Dårlig kundeservice

    Refunderer ikke reise som ble kansellert av flyselskap i fjor sommer. Svarer ikke på henvendelser.

    Dør: Hege Kverme08-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Refusjon

    Venter for refusjon i over et år nå. Dårlig kundeservice. Hold unna dette selskapet.

    Dør: Marneleth 25-03-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Bruker et halvt år på å utbetale penger de har fått for min reise

    Lufthansa utbetalte penger til Supersaver 7.10.20 for min kansellerte reise. Jeg har ikke fått disse pengene 25.3.21. Skjønner det er travelt, men dette er for lenge å sitte på penger som ikke er deres. Det er også umulig å komme i kontakt med noen i firmaet uten å lyve hva saken handler om.

    Dør: Grete Strand25-03-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    flybillett

    har kjøpt å betalt en flybillett som jeg ikke har fått. hbestilte 06.01.2020. kan ikke ta så langtid for å få billetten sendt på epost.
    anbefaler ikke dette selskapet

    Dør: oliver borgos08-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Utrolig dårlig service

    Jeg har sendt utallige eposter til de og ringt siden Juni og ikke fått svar.
    Når alt går bra ingen problem, men så fort det oppstår noe sliter du big time.........

    Dør: Pedro Felpeto15-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ekstremt dårlig kundeservice

    Ekstremt dårlig kundeservice i forbindelse med refusjon etter at Norwegian endret vår flyvning i sommer. Vi fikk epost med spørsmål om vi ville godta endringen eller kansellere og få refusjon. Vi valgte det siste, men fikk aldri endelig bekreftelse på kansellering og refusjonsbehandling. Gjentatte ganger kontaktet jeg selskapet for å høre om status for refusjon, uten å få svar - verken på telefon eller epost. Etter 4 måneder ga jeg opp og søkte refusjon gjennom kredittkortet som var benyttet.

    Selskapet oppleves useriøst, og jeg vil på det sterkeste fraråde å benytte det.

    Dør: Per Erik K. Brodal18-11-2020
    Per Erik K. Brodal18-11-2020

    Ved en feil står det JA på spørsmålet om jeg ville handlet her igjen. Det ville jeg aldri gjort. Det skulle stått NEI

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Supersaver

    Din rangering

    FAQ

    Er Supersaver et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Supersaver. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 8% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Supersaver?

    Supersaver opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Vinter Sport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Supersaver . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!