Bravofly

Alle kundeanmeldelser

Bravofly

20% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

Y
Yafet Kiflay
H
Høgstøl
Bravofly oversetter norske bokstaver æ, ø, å feil. Bilettene får dermed feil navn ift passet. På utenlandsflygninger vil du ssv bli stående igjen på Gaten. Heldigvis ikke så farlig på innenlandsrei...Les mer
M
Mina Salimi
Bestilte fire biletter i Januar for å sikre meg og familien min en liten ferie i April. I slutten av februar fikk jeg beskjed om at avreisen er omstilt og etter MANGE forsøk på å komme i kontakt m...Les mer
O
Ole Fagerli
Trengte hjelp til endring, null service. Arogante og avvisende. Aldri merLes mer
S
Sapfo Maria Stavrides
This is the WORST booking agency EVER. I was buying premium economy tickets, in order to have flexibility and checked luggage, only to find out AFTER the purchase that I bought ECONOMY tickets, tha...Les mer

Alle kundeanmeldelser (5)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  flybilletter


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Innenlands flybiletter

  Bravofly oversetter norske bokstaver æ, ø, å feil. Bilettene får dermed feil navn ift passet. På utenlandsflygninger vil du ssv bli stående igjen på Gaten. Heldigvis ikke så farlig på innenlandsreise, men Bravofly hadde i tillegg gjort elementære skrivefeil. Med ny skrivemåte på eget navn, fant vi heller ikke igjen reisen vår online hos flyselskapene. Måtte derfor bruke Bravefly til å legge til 1 innsjekket bagasje på booking, men det var ingen hjelp å få, selv på telefon. Last-minute-support betyr minst 24 timer før avgang ifølge Bravofly help-desk!!!

  hs=161814dee97f95e367ef257355a943e4<div style="display:none;">


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flybiletter

  Bestilte fire biletter i Januar for å sikre meg og familien min en liten ferie i April.
  I slutten av februar fikk jeg beskjed om at avreisen er omstilt og etter MANGE forsøk på å komme i kontakt med Bravofly, ble vi enige om at de skulle ta kontakt med oss i løpet av 1uke for å gi oss en tidligere hjemmereise.
  1mnd senere har jeg fortsatt ikke hørt noe fra dem og når jeg kontakter de, er det ingen hjelp å få! Og opp i ALT dette brått er håndbagasjene jeg hadde lagt til i bestillingen var på magiskvis borte og det kunne de heller IKKE hjelpe til! Fikk beskjed om at det var flyselskapet som hadde skylda og når jeg kontaktet de, skjønte de ikke noe av!!
  Er det mulig!!? Hele prosessen er tidskrevende, stressende og irriterende.
  Er så forbannet at jeg kommer ALDRI til å bestille noen biletter fra de igjen.

  hs=161814dee97f95e367ef257355a943e4<div style="display:none;">


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flybilletter

  Trengte hjelp til endring, null service. Arogante og avvisende. Aldri mer

  hs=161814dee97f95e367ef257355a943e4<div style="display:none;">


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  THE WORST BOOKING AGENCY EVER

  This is the WORST booking agency EVER. I was buying premium economy tickets, in order to have flexibility and checked luggage, only to find out AFTER the purchase that I bought ECONOMY tickets, that don't include baggage. When I tried to contact Bravofly in order to buy this baggage, I got informed that they can't do it, and I need to do that manually, and communicate with each company I will fly with. That means two different companies!!! The most expensive tickets ever AND the most inconvenient booking bureau ever. They don't deserve not even one star. COMPLETE LOOSERS.

  Similar experience

  Hei there sad to know how you were cheated by bravo, i also had bad experience with bravo in 2021, when i bought online ticket but soon after airlines stopped their flight to the destination and since bravo is the middle agent i never go my money back all their contacts seems to be fake. i tried to write them but no reply from them so far. i think bravo is the gang of thugs!!

  hs=161814dee97f95e367ef257355a943e4<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Bravofly

Skal du endelig ut på tur igjen? Har du bestemt deg for at tiden har kommet? Vi kan ikke klandre deg, det er tross alt lenge siden du var ute av landet sist, lenge siden du fikk litt sol på kroppen, som man jo tross alt trenger. Det er heldigvis mange steder å reise til, og mange sider å søke etter reisene på. Bravofly er en av sidene, og det er kanskje en du har hørt om tidligere? Om ikke så anbefaler vi at du leser videre for å vite alt du trenger. Da kan det være fristende å bruke Bravofly for din neste reise. Basert på tilbakemelding og kundeanmeldelse kan det se ut som Bravofly er en god side, så hvorfor ikke gripe sjansen?

Mer informasjon om Bravofly
Dette er et selskap som er del av et større konsern som heter last-minute.com. Det er en leder innen europeisk reisebransje og Bravofly er altså bare en del av det. De har sin base i Sveits, men med tanke på at den norske siden er oversatt til norsk kan man på mange måter se på det som et internasjonalt selskap. Det hele startet i 2004, hvor de da hadde et fokus på det italienske markedet. Man kan trygt si at det har utvidet seg kraftig de siste årene, og nå kan du finne reiser hos dem til bortimot alle land og destinasjoner verden rundt.

Et annet viktig aspekt av en slik side er hvordan de behandler sine kunder, og du kan kontakte dem via telefon, Facebook, chat, noe som alt er ganske standard i forhold til hva slags side det er snakk om. Liker du å gjøre ting på farta har de selvsagt også en app du kan bruke, tilgjengelig både for iOs og for Android. Det skal ikke mangle på muligheter og alternativ i det minste!

Hva du kan bestille
Det er først og fremst flybilletter som er fokuset hos Bravofly, men de har ikke begrenset seg selv av den grunn. Du kan også bestille hotellrom, leiebil eller en feriebolig. Som en sammenligningsside for flybilletter og reiser generelt fungerer den veldig godt og av erfaring virker det som om kundene deres er enige i det. Det viktigste er uansett destinasjonene, at du kan gå inn på Bravofly og skrive inn bortimot hvilken som helst destinasjon i verden og at det dukker opp resultater.

Og for å si det sånn, om du kan finne hotell i Bora Bora hos Bravofly så kan du nok finne det du er ute etter i de aller fleste land og destinasjoner. Og da blir det jo veldig fristende å bestille billetter til eksklusive destinasjoner, eller hva?

Har du noe å si om Bravofly? Har du brukt dem tidligere og har de gjort et inntrykk på deg? Da vil vi gjerne vite mer om det, uansett om inntrykket er positivt eller negativt. Det er viktig både for oss og for våre lesere å vite mer, så skriv gjerne inn om din opplevelse!


En introduksjon til last-minute.com