NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bravofly

  Skal du endelig ut på tur igjen? Har du bestemt deg for at tiden har kommet? Vi kan ikke klandre deg, det er tross alt lenge siden du var ute av landet sist, lenge siden du fikk litt sol på kroppen, som man jo tross alt trenger. Det er heldigvis mange steder å reise til, og mange sider å søke etter reisene på. Bravofly er en av sidene, og det er kanskje en du har hørt om tidligere? Om ikke så anbefaler vi at du leser videre for å vite alt du trenger. Da kan det være fristende å bruke Bravofly for din neste reise. Basert på tilbakemelding og kundeanmeldelse kan det se ut som Bravofly er en god side, så hvorfor ikke gripe sjansen?

  Mer informasjon om Bravofly

  Dette er et selskap som er del av et større konsern som heter last-minute.com. Det er en leder innen europeisk reisebransje og Bravofly er altså bare en del av det. De har sin base i Sveits, men med tanke på at den norske siden er oversatt til norsk kan man på mange måter se på det som et internasjonalt selskap. Det hele startet i 2004, hvor de da hadde et fokus på det italienske markedet. Man kan trygt si at det har utvidet seg kraftig de siste årene, og nå kan du finne reiser hos dem til bortimot alle land og destinasjoner verden rundt.

  Et annet viktig aspekt av en slik side er hvordan de behandler sine kunder, og du kan kontakte dem via telefon, Facebook, chat, noe som alt er ganske standard i forhold til hva slags side det er snakk om. Liker du å gjøre ting på farta har de selvsagt også en app du kan bruke, tilgjengelig både for iOs og for Android. Det skal ikke mangle på muligheter og alternativ i det minste!

  Hunderfossen - Der Eventyrene blir virkelighet

  Hva du kan bestille

  Det er først og fremst flybilletter som er fokuset hos Bravofly, men de har ikke begrenset seg selv av den grunn. Du kan også bestille hotellrom, leiebil eller en feriebolig. Som en sammenligningsside for flybilletter og reiser generelt fungerer den veldig godt og av erfaring virker det som om kundene deres er enige i det. Det viktigste er uansett destinasjonene, at du kan gå inn på Bravofly og skrive inn bortimot hvilken som helst destinasjon i verden og at det dukker opp resultater.

  Og for å si det sånn, om du kan finne hotell i Bora Bora hos Bravofly så kan du nok finne det du er ute etter i de aller fleste land og destinasjoner. Og da blir det jo veldig fristende å bestille billetter til eksklusive destinasjoner, eller hva?

  Har du noe å si om Bravofly? Har du brukt dem tidligere og har de gjort et inntrykk på deg? Da vil vi gjerne vite mer om det, uansett om inntrykket er positivt eller negativt. Det er viktig både for oss og for våre lesere å vite mer, så skriv gjerne inn om din opplevelse!


  En introduksjon til last-minute.com

  Bravofly
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Bravofly

  Din rangering

  FAQ

  Er Bravofly et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bravofly. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bravofly?

  Bravofly opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Overnatting, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bravofly . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!