NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Telia

    Se verdenshistorien på 2 minutter #5G

    Telia
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (6)

    3.2
    67% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    3.4
    Service
    rating
    3
    Prisnivå
    rating
    3
    Levering
    rating
    3.6

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Elendig

    Bare et ord, tragisk

    Av: Kjell Skaug06-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    1

    1"'`--

    Av: arachni_name04-10-2020
    Kjell Skaug06-10-2020

    Etter at Telia og Get ble et firma så er ordet bare, tragisk. Ingen svarer eller det er 50 foran deg i køen, jeg har henvendt meg for å forklare problemet men ingen svar på noe som helst. Jeg har TV / Bredbånd og to mobiler, men heldigvis så finnes det flere aktører i markedet. Det jeg har motatt er at de synes det er bra at jeg er kunde med alle produktene og de ønsker å ta vare på meg som kunde. For noe sprøyt, det er jo ingen som gidder svare ??????????????

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    1

    1

    Av: arachni_name04-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Dårlig kundeservice

    Dårligste kundeservicen jeg har vært borti

    Av: Eirik28-06-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Svært skuffet!

    Svært dålig interesse av at ta vare på, svare og informere kunde om situasjonen anngående ny telefon som ble sendt inn pga. Fabrikk feil. Skulle bli sendt ny men fikk vente 2 uker og det var etter at jag sjøl måtte ta kontakt gjentatte ganger. Forhåndsbestilt telefonen i tillegg. Kan bli forbannet for mindre! Null fordeler med at vare kunde over mange år!

    Av: Thomas01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Vil alltid bruke Telia

    For meg er dette den beste mobilleverandøren jeg kunne få med tilfredsstillende produkter.

    Av: Victoria07-05-2019
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Telia

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Telia et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Telia. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.2/10, hvor 67% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Telia?

    Telia opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Telia nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!