NorskeAnmeldelsetittel

    Anmeldelser Telia

    Det er noen selskap som man bare kjenner til, og som man har liksom en automatisk tilkobling til. Selskap som Telenor, Statoil i Norge er gode eksempler, og Apple er vel et godt internasjonalt eksempel. Det er liksom de man har litt mer tillit til, ikke rent moralsk sett, men mer rundt kvaliteten og det man kan forvente av dem. Og sakte, men sikkert virker det som om Telia har bygget seg det samme ryktet, i Norge. Det er utrolig verdifullt og man får veldig mange kunder bare ved å ha et godt rykte. Men om man legger det sammen med et godt produkt har man på mange måter den perfekte kombinasjonen. Om du vil ha en ny nettleverandør, eller en ny mobil kanskje så bør du vurdere Telia? La oss ta en nærmere titt og se, kanskje noe frister der!

    Litt informasjon om Telia

    Som du kanskje allerede vet så er Telia et svensk selskap. De har en stor tilstedeværelse i Norge, så man skulle nesten tro de var norske, men det er de altså ikke. Selskapet ble grunnlagt helt tilbake i 1853, noe som er lenger enn de aller fleste ville trodd regner vi med! På den tiden var det naturligvis et annet selskap, som hjalp folk med å koble sammen på en annen måte. Den norske versjonen av Telia kjøpte opp selskapet NetCom. Før var det Netcom og Telenor som var i stor konkurranse med hverandre, men det forandret seg da etter oppkjøpet. Det er dog ikke før 2016 at Netcom bytter navn til Telia og de har gått under det navnet siden da. Man skal ikke undervurdere størrelsen av Telia i Norge, og egentlig generelt sett. Det er et selskap med omsetning i flere titalls milliarder, og noe av grunnen er nok de gode produktene de kan tilby og påliteligheten til selskapet rent generelt.

    Se verdenshistorien på 2 minutter #5G

    Hva du kan bestille hos Telia

    Det er tre hovedkategorier hos Telia, og det er om du vil kjøpe en mobil eller mobilabonnement, tegne et abonnement for internett, eller om du vil ha TV. I dag har man jo den fordelen at man også kan tilpasse stort sett det meste når det kommer til pakkene og hva man er ute etter. Om du for eksempel ser mye sport så har de en egen sportspakke, og vil du ha høy netthastighet finnes selvsagt det også. Så det er en stor variasjon i det man kan kjøpe og bestille og spesielt fristende for mange er kanskje mobiltilbudet deres. Du får den nyeste telefonen, så kan du tilpasse data og pris alt ettersom du måtte ønske. Telia er en god butikk å ha et slikt abonnement i, så det er ikke så mye å tvile på. Og vi regner med at du kommer til å finne noe du er ute etter.

    Har du erfaring med Telia, og kanskje en tilbakemelding du vil dele? Da vil vi gjerne at du leser kundeanmeldelsen først og deretter fyller skjemaet nedenfor. Nøl ikke!

    Telia
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (11)

    3
    36% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    3
    Service
    rating
    2.6
    Prisnivå
    rating
    2.6
    Levering
    rating
    3.4

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Tragisk

    Elendig kundeservice

    Dør: Einar08-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Elendig

    Elendig kundeservice. Ventetid på 40 min. minimum.

    Dør: Monica14-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Grusomt

    Grusomt

    Dør: Roger Hansen10-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Det eneste som er positivt er at de sender mail når de skrur opp prisen

    Er vel intet positivt å nevne. Har flere produkter fra dem men fremdeles like dårlig service. om du så avbestiller noe som har vært en misforståelse sender de deg faktura på 4500 selv om du allerede er kunde på andre produkter. dette uten å ha levert en dritt. For en møkka bedrift skal du lete lenge etter. Jeg gleder meg til resterende avtaler er ferdig med oppsigelses tiden og satser på at jeg aldri mer får noe med Telia eller Get å gjøre. "takk" for 13 år som kunde ( har vært kunde fordi dem har hatt monopol i området jeg bor)

    Dør: Kristoffer Moe19-11-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Styr unna!!!

    Forferdelig treg kundeservice. De svarer heller ikke på email. Nå skal de selvfölgelig skru opp prisene etter at de overtok Get. HBO kanaltilbud har ikke endret seg over 6 månder og blir bare verre.
    Forferdelig selskap!!!

    Dør: Kim Dan09-11-2020
    Einar08-01-2021

    Tragisk lang ventetid på kundeservice😡😡😡😡😡

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Elendig

    Bare et ord, tragisk

    Dør: Kjell Skaug06-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    1

    1"'`--

    Dør: arachni_name04-10-2020
    Kjell Skaug06-10-2020

    Etter at Telia og Get ble et firma så er ordet bare, tragisk. Ingen svarer eller det er 50 foran deg i køen, jeg har henvendt meg for å forklare problemet men ingen svar på noe som helst. Jeg har TV / Bredbånd og to mobiler, men heldigvis så finnes det flere aktører i markedet. Det jeg har motatt er at de synes det er bra at jeg er kunde med alle produktene og de ønsker å ta vare på meg som kunde. For noe sprøyt, det er jo ingen som gidder svare ??????????????

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    1

    1

    Dør: arachni_name04-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Dårlig kundeservice

    Dårligste kundeservicen jeg har vært borti

    Dør: Eirik28-06-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Svært skuffet!

    Svært dålig interesse av at ta vare på, svare og informere kunde om situasjonen anngående ny telefon som ble sendt inn pga. Fabrikk feil. Skulle bli sendt ny men fikk vente 2 uker og det var etter at jag sjøl måtte ta kontakt gjentatte ganger. Forhåndsbestilt telefonen i tillegg. Kan bli forbannet for mindre! Null fordeler med at vare kunde over mange år!

    Dør: Thomas01-04-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Vil alltid bruke Telia

    For meg er dette den beste mobilleverandøren jeg kunne få med tilfredsstillende produkter.

    Dør: Victoria07-05-2019
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Telia

    Din rangering

    FAQ

    Er Telia et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Telia. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3/10, hvorav 36% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Telia?

    Telia opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Alt-i-ett Pakker, Mobiltelefonie og Telefonie, TV, Filmer og Streaming.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Telia . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!