One.com

Alle kundeanmeldelser

One.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

S
Simon E. Gravvold
Jeg har vært kunde hos de siden 2007. Er veldig fornøyd.Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Serverleie

  Jeg har vært kunde hos de siden 2007. Er veldig fornøyd.

  hs=567671774ba30e58f59fc3534f3c5c60<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo NordVPN

NordVPN

0 Anmeldelser

Internett er en fantastisk oppfinnelse, og kanskje den største noensinne. Effekten den har hatt på menneskeheten kan ikke undervurdere...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo Surfshark

Surfshark

0 Anmeldelser

Alle er på nettet nå til dags, og det har sine egne konsekvenser som vi må tenke på. Fordi alle er på nettet så...

Logo RusVPN

RusVPN

0 Anmeldelser

"Alle" er online hele tiden, og det har sine egne farer og problemer. Vi skal ikke gå igjennom alle her, fordi du kjenner sannsynligvis til d...

One.com

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du er ute etter. Hostingtjenester som One.com har da blitt en ganske viktig del av vårt samfunn, og hvordan vi fungerer. Men om du er fast bestemt på å blogge, eller på å drive med annet på nettet så er det viktig at du finner en tjener som er stabil og god. Spørsmålet er da om One.com er det. Da er det kanskje fordelaktig å ta en titt på de for å se på det litt nærmere.

Informasjon om One.com
Det One.com tilbyr er noe som kalles for webhotell, noe som er en tjeneste som gjør det mulig for deg å publisere ting på nettet. Selve siden driftes av One.com, og du betaler for privilegiet av deres tjeneste. Dette er et dansk selskap, som har drevet siden 2002, så de kom akkurat til i perioden hvor veksten av internett virkelig eksploderte. Tusenårsskiftet var i så måte en gullalder for å etablere seg på dette markedet og med tanke på at One.com har over 1 million kunder i 149 land så sier det ganske mye. Dette er også et prisbelønt selskap, som har vunnet en rekke priser fra ulike instanser. Så om du bestemmer deg for å bruke One.com, for hvilken som helst årsak, så gjør du nok ikke feil. Det er dog viktig å huske at siden de hoster det hele, så er du i en utsatt posisjon, for om deres servere treffer på problemer, så går det også utover din side. 

Ulike produkter tilbudt av One.com
One.com hjelper deg med alle typer av behov du måtte ha for å bygge noe på nettet. Er det domenenavn du er ute etter så får du massevis av valgmuligheter tilpasset det du har lyst til å lage. Du kan lage deg en nettside takket være deres nettsidebygger, og du kan også installere WordPress som gir deg tilgang til så mye mer enn hva du hadde tidligere. Det er som du kanskje kan innbille deg et stort utvalg og tilbud av ulike tjenester, alt fra ting til profesjonelle, til dere som er ute etter en blogg eller lignende. Tilbudet er justert og tilpasset for alle slags typer av ønsker og ikke minst budsjett. One.com virker i det hele tatt som en god tjeneste og som du bør virkelig vurdere om du er ute etter å bygge en tilstedeværelse på nettet.

Er One.com et godt alternativ?
Alle indikasjoner tyder på det, da det er veldig populært, prisbelønt og har gode skussmål fra mennesker som har brukt de tidligere. Alt dette er en ganske god kombinasjon når en skal komme til en konklusjon om en tjeneste. 

Uavhengig av det så ønsker vi å høre fra våre lesere som har brukt One.com, og vite hva dere syntes. Gi oss beskrivelser av deres erfaringer og opplevelser, og del med andre. Vi venter på ditt innspill om One.com!


Hvordan bruke WordPress på One.com