F-Secure

Alle kundeanmeldelser

F-Secure

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Talkmore
Talkmore
15 Anmeldelser

Det at alle har en telefon, og at Apple har forandret verden til de grader har gjort også veldig mange andre mennesker rike. Folk som starter...

Logo iPhonehuset
iPhonehuset
1 Anmeldelser

Det er vel ikke akkurat urimelig å påstå at moderne telefoner kan nesten bli sett på som en investering? Med tanke på...

Logo Telia
Telia
22 Anmeldelser

Det er noen selskap som man bare kjenner til, og som man har liksom en automatisk tilkobling til. Selskap som Telenor, Statoil i Norge er gode ekse...

F-Secure

Vet du hvem som har tilgang på dine persondata, og hvem som kan se hvilke nettsider du er på? Har du full kontroll på hvor mye data du sender om deg selv til andre hver eneste dag? Om dette ikke er deg skjønner vi at du gjerne skulle visst litt mer om dette, og hvordan du kan beskytte deg og din data på nett. Flere selskaper tilbyr tjenester for beskyttelse av data på internett (VPN), men hvilket selskap er best? Et av selskapene man kan velge er F-secure, men hva kan man egentlig forvente fra dette selskapet? Hvilke tjenester tilbyr de, og hvor god beskyttelse kan de tilby? Er de ansatte hjelpsomme, og vil prosessen rundt å bli trygg på nett være enkel? Hvor vennlige er de ansatte, og hva kan du forvente deg av støtte og hjelp om du støter på problemer? Denne beste måten å finne svar på denne typen svar er gjennom å lese anmeldelser skrevet av ekte kunder som har brukt F-secures tjenester. Les dem selv, og bestem selv om du stoler på at dette selskapet er troverdige nok til å beskytte deg på internett.

 

Hva er F-secure?
F-secure er regnet for å være en av de raskeste VPN-tjenestene på markedet grunnlagt i 1988. En VPN er et virtuelt privat nettverk som sender dataen man gir fra seg på nett hver dag gjennom flere lag med sikrede «sendere» i flere land slik at aktiviteten man har på internett ikke kan spores tilbake til deg. På denne måten er man sikret mot at ondsinnede nettsider og personer på nett kan spore din data tilbake til deg, slik at man ikke står i fare for angrep eller tyveri. F-secure tilbyr sikkerhetstjenester på nett med tilkoblinger opp mot nesten alle verdens land. Man kan velge å sende dataen sin via land som USA, Spania, Storbritannia og flere. F-secure har konkurransedyktige priser for grunnleggende sikkerhet på nett.

 

Hvilke tjenester tilbyr F-secure?
F-secure tilbyr VPN-tjenester for å holde seg trygg på nett. Gjennom F-secure vil man kunne sende sin data via en proxy (et mellomledd) i utlandet for å gjøre dine digitale fotspor usporbare. Med en VPN fra F-secure kan du også få tilgang til tjenester på nett normalt begrenset til enkelte land. De har også en mengde andre tjenester. De tilbyr sikker passordlagring, automatisk antivirus på nett og anti-virus på pc. De har også tjenester gratis tjenester for både søk etter virus på pc og en tjeneste for å sjekke at tilkoblingen til din ruter er sikker. F-secure tilbyr også live-chat og støtte via epost om man skulle støte på problemer. På deres sider finner man også svar på mange ofte stilte spørsmål. De kan nås på telefon +4723961912 mellom 8-17 mandag til fredag.

 

Komplimenter, klager og tips for F-secure.
Har du tatt nytte av sikkerhetstjenestene til F-secure? Da er du den vi vil høre fra om dette selskapet. Hvor lett er det å skjønne nettsiden deres? Var det enkelt å finne alternativer som passet deg? Hvordan opplevde du bruken av selve tjenesten? Var tjenesten slik du forventet den skulle være? Hva synes du om kundebehandlingen hos F-secure. Skriv gjerne en anmeldelse om F-secure, slik at andre får vite hva de kan forvente av dette selskapet.