NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser PureVPN

  Det å ønske seg privatliv er ikke akkurat noe nytt, og definitivt ikke noe som har kommet med teknologiens tidsalder. Men det er ingen tvil om at det er lettere for uvedkommende å finne ut ting om deg, og "kontrollere" hva du driver med. Noe som kanskje de fleste av oss ikke ønsker, så da er det ikke rart at en tjeneste som PureVPN eksisterer. Ikke at dette er det eneste selskapet akkurat, men det er vel det som også gjør at suksessen til PureVPN er enda mer imponerende. Sannsynligvis så kjenner du til hva en VPN er, så det er vel ingen overraskelser her sånn sett. I tillegg så får du tilgang til sider du ellers ikke ville fått med PureVPN, noe som er definitivt veldig fristende. La oss ta en nærmere titt på PureVPN for å se hva de tilbyr, og hvor mye det kan koste deg.

  Informasjon om PureVPN

  PureVPN har eksistert siden 2006, og det var i Hong Kong det hele begynte. Nå er det kanskje litt ironisk at kinesisk-kontrollerte Hong Kong har et slikt selskap, så betyr det kanskje bare at de er enda mer interesserte i å lage i en skikkelig programvare for å beskytte seg selv. Starten var ganske beskjeden ved at de kun hadde servere ved 2 lokasjoner, men det har naturligvis utvidet seg kraftig gjennom årene, og nå kan du bruke servere over hele verden. Det er jo også verdt å bemerke at VPN kan du også bruke på telefonen din, noe som kanskje er enda mer nyttig enn på pc-en. Spesielt fordi med telefonen så bruker man ofte ubeskyttede nettverk, eller 4G-nettverk, som er langt enklere for andre å komme inn på ditt personlige nettverk.

  Hva du får med PureVPN

  En tjeneste som det PureVPN tilbyr er nå ganske kjent, men for de som ikke vet så får du muligheten til å skjule din IP-adresse. Det betyr at om noen skulle skjekke hvor du er, så kommer de til å bli vist noe helt annet enn hva som faktisk er tilfellet. I tillegg så tillater PureVPN deg å "lure" nettet ved å si at du er i USA, noe som gir deg tilgang til for eksempel amerikansk Netflix og det forskjellige som blir tilbudt der. Når du bruker PureVPN så er all din informasjon kryptert, noe som gjør det tilnærmet umulig for andre å finne ut noe som helst. På mange måter så er dette en tjeneste som alle bør ha, mye fordi vi egentlig blir tvunget til det. Det er et valg så klart, og med priser på 100 kroner per måned, så er det kanskje noen som synes det er for dyrt. Men helt realistisk, hva er prisen du er villig til å betale for trygghet og sikkerhet?

  Inntrykk om PureVPN

  Om noen som leser denne artikkelen har brukt PureVPN så vil vi at dere skriver til oss og forteller om deres opplevelser, både positive og negative. Er det virkelig så bra som lovet, eller er det ting du misliker? Skriv inn!


  Oppsett av PureVPN

  PureVPN
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om PureVPN

  Din rangering

  FAQ

  Er PureVPN et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om PureVPN. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr PureVPN?

  PureVPN opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, TV, Filmer og Streaming, Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til PureVPN . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!