PureVPN

Alle kundeanmeldelser

PureVPN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo TVC-Mall

TVC-Mall

0 Anmeldelser

Dingser og gagdeter har blitt veldig viktige i vårt samfunn i dag, og nesten etthvert selskap som selger slike ting kommer til &ari...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo RusVPN

RusVPN

0 Anmeldelser

"Alle" er online hele tiden, og det har sine egne farer og problemer. Vi skal ikke gå igjennom alle her, fordi du kjenner sannsynligvis til d...

PureVPN

Det å ønske seg privatliv er ikke akkurat noe nytt, og definitivt ikke noe som har kommet med teknologiens tidsalder. Men det er ingen tvil om at det er lettere for uvedkommende å finne ut ting om deg, og "kontrollere" hva du driver med. Noe som kanskje de fleste av oss ikke ønsker, så da er det ikke rart at en tjeneste som PureVPN eksisterer. Ikke at dette er det eneste selskapet akkurat, men det er vel det som også gjør at suksessen til PureVPN er enda mer imponerende. Sannsynligvis så kjenner du til hva en VPN er, så det er vel ingen overraskelser her sånn sett. I tillegg så får du tilgang til sider du ellers ikke ville fått med PureVPN, noe som er definitivt veldig fristende. La oss ta en nærmere titt på PureVPN for å se hva de tilbyr, og hvor mye det kan koste deg. 

Informasjon om PureVPN
PureVPN har eksistert siden 2006, og det var i Hong Kong det hele begynte. Nå er det kanskje litt ironisk at kinesisk-kontrollerte Hong Kong har et slikt selskap, så betyr det kanskje bare at de er enda mer interesserte i å lage i en skikkelig programvare for å beskytte seg selv. Starten var ganske beskjeden ved at de kun hadde servere ved 2 lokasjoner, men det har naturligvis utvidet seg kraftig gjennom årene, og nå kan du bruke servere over hele verden. Det er jo også verdt å bemerke at VPN kan du også bruke på telefonen din, noe som kanskje er enda mer nyttig enn på pc-en. Spesielt fordi med telefonen så bruker man ofte ubeskyttede nettverk, eller 4G-nettverk, som er langt enklere for andre å komme inn på ditt personlige nettverk. 

Hva du får med PureVPN
En tjeneste som det PureVPN tilbyr er nå ganske kjent, men for de som ikke vet så får du muligheten til å skjule din IP-adresse. Det betyr at om noen skulle skjekke hvor du er, så kommer de til å bli vist noe helt annet enn hva som faktisk er tilfellet. I tillegg så tillater PureVPN deg å "lure" nettet ved å si at du er i USA, noe som gir deg tilgang til for eksempel amerikansk Netflix og det forskjellige som blir tilbudt der. Når du bruker PureVPN så er all din informasjon kryptert, noe som gjør det tilnærmet umulig for andre å finne ut noe som helst. På mange måter så er dette en tjeneste som alle bør ha, mye fordi vi egentlig blir tvunget til det. Det er et valg så klart, og med priser på 100 kroner per måned, så er det kanskje noen som synes det er for dyrt. Men helt realistisk, hva er prisen du er villig til å betale for trygghet og sikkerhet?

Inntrykk om PureVPN
Om noen som leser denne artikkelen har brukt PureVPN så vil vi at dere skriver til oss og forteller om deres opplevelser, både positive og negative. Er det virkelig så bra som lovet, eller er det ting du misliker? Skriv inn!


Oppsett av PureVPN