Surfshark

Alle kundeanmeldelser

Surfshark

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo NordVPN

NordVPN

0 Anmeldelser

Internett er en fantastisk oppfinnelse, og kanskje den største noensinne. Effekten den har hatt på menneskeheten kan ikke undervurdere...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo RusVPN

RusVPN

0 Anmeldelser

"Alle" er online hele tiden, og det har sine egne farer og problemer. Vi skal ikke gå igjennom alle her, fordi du kjenner sannsynligvis til d...

Surfshark

Alle er på nettet nå til dags, og det har sine egne konsekvenser som vi må tenke på. Fordi alle er på nettet så betyr det også at folk som ønsker å vite hva du driver med, enten med gode intensjoner eller ei, har det lettere å få innsyn i det du gjør. Det er noe de aller fleste av oss ikke liker så veldig mye, så da er det ikke rart at VPN-tjenester som Surfshark eksisterer. Men, du vet kanskje allerede at det er veldig mange slike tjenester tilgjengelige, så hva er grunnen til at du bør bruke akkurat Surfshark? Vel, la oss ta en litt nærmere titt på selskapet, på selve tjenesten og hva slags fordeler som finnes ved å bruke Surfshark.

Informasjon om Surfshark
Surfshark er basert fra De britiske Jomfruøyene, noe som sier mye om at mange mener at slike tjenester opererer litt på kanten av loven. Misforstå oss rett, det er lovlig, men det er ikke akkurat populært hos tjenester som for eksempel Netflix at noen kan finne en vei rundt geo-blokkeringen deres. De har jo begrenset tilgang slik at det er visst innhold du fra Norge ikke får se på den amerikanske katalogen. Surfshark gir deg muligheten til å forandre på slike ting, og det at videoer på Youtube blir blokkert er ikke et problem lenger. Sånn sett er det mange fordeler ved å bruke en slik tjeneste, men du bør være obs på at visse VPN-er sakker netthastigheten din, noen ganske mye, andre mindre. Surfshark skryter av at de ikke har det problemet, men det vet man ikke helt sikkert før man tester selv, og det er noe som er et stort problem. 

Hvordan det fungerer med Surfshark
Det er en enkel prosess, du registrerer deg og betaler for et abonnement, lengden kan du selv bestemme. Så på akkurat samme måte som om du skulle bestilt noe på nettet fullfører du denne prosessen. De har servere over hele verden, og du kan velge den lokasjonen eller det landet som passer deg best til vært eneste tilfelle. Da får du en falsk IP-adresse som villeder enhver som kanskje holder overvåkning på deg. Det er på mange måter det beste av alle verdener, fordi det tilbyr deg beskyttelse, tilgang og privatliv, alt i en enkelt pakke. Og det til en pris som er mer enn overkommelig for de aller, aller fleste. Det hjelper på inntrykket at Surfshark har 4,36 i stjerner på Trustpilot, hvilket indikerer at de aller fleste av deres kunder er veldig fornøyde med tjenesten. 

Dine erfaringer med Surfshark
Men, som du kanskje vet så er ikke vi Trustpilot, men NorskeAnmeldelser, og erfaringene og synspunktene til våre lesere er enda viktigere. Så dermed ønsker vi å oppfordre dere som har brukt Surfshark til å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser, uavhengig om det er positivt eller negativt innhold du har å dele med deg. På den måten kan vi hjelpe andre til å ta den beste mulige avgjørelsen.


Anmeldelse av Surfshark