Surfshark Anmeldelser

: 1
100% Ville handlet her igjen

I fokus: Hva sier kundene våre? Skriv en anmeldelse

K
Kjell Pettersen
Vi har brukt Surfshark i noen år nå og er veldig godt fornøyde med produktet. Enkelte VPN-leverandører setter begrensninger på antall enheter som kan knyttes til abonnementet, dette slipper vi å te...Les mer

Anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Surfshark One

  Vi har brukt Surfshark i noen år nå og er veldig godt fornøyde med produktet. Enkelte VPN-leverandører setter begrensninger på antall enheter som kan knyttes til abonnementet, dette slipper vi å tenke på med Surfshark siden de ikke har slike begrensinger. Brukergrensesnittet er også veldig enkelt og intuitivt. Innlogging på andre enheter kan enkelt gjøres ved å skrive inn en kode i en allerede aktiv app, ingen behov for å skrive inn brukernavn og passord. Tjenesten har vært stabil, og du kan velge blant veldig mange land i tillegg til såkalt MultiHop der signalene sendes gjennom to andre land. Med Surfshark One får du også tilgang til overvåking av e-postadresser og kredittkort.


Andre så også på