NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Surfshark

  Alle er på nettet nå til dags, og det har sine egne konsekvenser som vi må tenke på. Fordi alle er på nettet så betyr det også at folk som ønsker å vite hva du driver med, enten med gode intensjoner eller ei, har det lettere å få innsyn i det du gjør. Det er noe de aller fleste av oss ikke liker så veldig mye, så da er det ikke rart at VPN-tjenester som Surfshark eksisterer. Men, du vet kanskje allerede at det er veldig mange slike tjenester tilgjengelige, så hva er grunnen til at du bør bruke akkurat Surfshark? Vel, la oss ta en litt nærmere titt på selskapet, på selve tjenesten og hva slags fordeler som finnes ved å bruke Surfshark.

  Informasjon om Surfshark

  Surfshark er basert fra De britiske Jomfruøyene, noe som sier mye om at mange mener at slike tjenester opererer litt på kanten av loven. Misforstå oss rett, det er lovlig, men det er ikke akkurat populært hos tjenester som for eksempel Netflix at noen kan finne en vei rundt geo-blokkeringen deres. De har jo begrenset tilgang slik at det er visst innhold du fra Norge ikke får se på den amerikanske katalogen. Surfshark gir deg muligheten til å forandre på slike ting, og det at videoer på Youtube blir blokkert er ikke et problem lenger. Sånn sett er det mange fordeler ved å bruke en slik tjeneste, men du bør være obs på at visse VPN-er sakker netthastigheten din, noen ganske mye, andre mindre. Surfshark skryter av at de ikke har det problemet, men det vet man ikke helt sikkert før man tester selv, og det er noe som er et stort problem.

  Hvordan det fungerer med Surfshark

  Det er en enkel prosess, du registrerer deg og betaler for et abonnement, lengden kan du selv bestemme. Så på akkurat samme måte som om du skulle bestilt noe på nettet fullfører du denne prosessen. De har servere over hele verden, og du kan velge den lokasjonen eller det landet som passer deg best til vært eneste tilfelle. Da får du en falsk IP-adresse som villeder enhver som kanskje holder overvåkning på deg. Det er på mange måter det beste av alle verdener, fordi det tilbyr deg beskyttelse, tilgang og privatliv, alt i en enkelt pakke. Og det til en pris som er mer enn overkommelig for de aller, aller fleste. Det hjelper på inntrykket at Surfshark har 4,36 i stjerner på Trustpilot, hvilket indikerer at de aller fleste av deres kunder er veldig fornøyde med tjenesten.

  Dine erfaringer med Surfshark

  Men, som du kanskje vet så er ikke vi Trustpilot, men NorskeAnmeldelser, og erfaringene og synspunktene til våre lesere er enda viktigere. Så dermed ønsker vi å oppfordre dere som har brukt Surfshark til å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser, uavhengig om det er positivt eller negativt innhold du har å dele med deg. På den måten kan vi hjelpe andre til å ta den beste mulige avgjørelsen.


  Anmeldelse av Surfshark

  Surfshark
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Surfshark

  Din rangering

  FAQ

  Er Surfshark et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Surfshark. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Surfshark?

  Surfshark opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Surfshark . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!