NordVPN

Alle kundeanmeldelser

NordVPN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo Surfshark

Surfshark

0 Anmeldelser

Alle er på nettet nå til dags, og det har sine egne konsekvenser som vi må tenke på. Fordi alle er på nettet så...

Logo RusVPN

RusVPN

0 Anmeldelser

"Alle" er online hele tiden, og det har sine egne farer og problemer. Vi skal ikke gå igjennom alle her, fordi du kjenner sannsynligvis til d...

NordVPN

Internett er en fantastisk oppfinnelse, og kanskje den største noensinne. Effekten den har hatt på menneskeheten kan ikke undervurderes, og "alle" er tilkoblet "hele" tiden. Spesielt siden smarttelefonene begynte å komme ut. Og med tanke på hvordan verden i dag fungerer, så er det ikke så rart at folk vil ha litt privatliv, i en tilværelse hvor det virker stadig vanskeligere å få akkurat det. Derfor er tjenester som NordVPN så populære, fordi det stenger tilgangen for uvedkommende til ditt nettverk. Du får en sikkerhet, trygghet og frihet på nettet, som du ikke bør undervurdere viktigheten av. Hvorvidt selve prinsippet av det er viktig for deg er en annen sak, men det er ingen tvil om at slike tjenester er effektive, så la oss se litt nærmere på NordVPN, og om du bør bruke de. 

Om NordVPN
NordVPN er et veldig moderne selskap for et veldig moderne problem. Eller, rettere sagt så er ikke selve problemet moderne. Man har alltid vært ute etter privatliv, og det med overvåkning er ikke noe som kom sammen med internett. Det har alltid eksistert, bare at det har blitt mye lettere å gjøre det. Så man trenger beskyttelse altså, og NordVPN er et selskap som ble etablert i 2012, noe som betyr at de på mange måter var i forkant i industrien. Det er mye en slik tjeneste tilbyr, blant annet beskyttelse, men også tilgang. Du har nok truffet på problemet hvor du forsøker å se en video, eller gå inn på en nettside, bare for å bli stengt ute på grunn av hvor du befinner deg. Noe slikt kommer du ikke til å slite med om du bruker NordVPN, så det er klart det er enkelt å se hvorfor folk vil bruke de.

Hvordan det fungerer!
Du kjøper bare tjenesten, rett og slett, du abonnerer på det som du ville gjort på mobiltelefonen din. Det er en mengde ulike funksjoner du kan velge mellom. Du krypterer da din egen sikkerhet, som skal garantere deg mot angrep, at andre skal få innblikk, og gir deg også tilgang til sider du ellers ikke ville fått. Din IP-adresse vil bli byttet til et helt annet sted i verden, så om noen ser på din IP-adresse vil de kanskje tro du er i Brasil, mens du i realiteten er i Norge. Du kan bruke et abonnement på opp til 6 ulike enheter, så om du har en liten familie, så kan både du og kona være trygge, i tillegg til barna. Det kan brukes på pc, telefon, rutere og andre ting. Det er et viktig verktøy, og smart å bruke!

Viktig med tilbakemeldinger
Slik vi ser det er det viktig at dere som leser hos oss forteller oss om deres erfaringer med NordVPN, fordi du setter i essens din sikkerhet og trygghet i hendene på andre. Og vi vil vite om det fungerer, om det er verdt det, og om tjenesten er så god som de sier. Skriv inn til oss, og fortell, i detalj om NordVPN!