NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bluehost

  Vil du ha din egen nettside? Men du vet kanskje ikke helt hvordan det gjøres, og hvor du bør rette deg? Det er ikke et uvanlig problem, og med tanke på at det dukker opp nettsider hele tiden så blir du kanskje nysgjerrig på hvordan de blir laget. Da er Bluehost stedet for deg, som en ideell host for din nettside. Spørsmålene blir fort mange når det kommer til noe som hosting, fordi man kanskje ikke har oversikten over hvordan det fungerer, men har fortsatt et behov for å ha en egen nettside. Så la oss se på hva Bluehost er og hva det tilbyr deg.

  Om Bluehost

  Det var tilbake i 2003 at Bluehost ble grunnlagt, og det var jo en tid da hosting og hele bruken av internettet på langt nær var like stor som den er i dag. Det betyr dog ikke at man ikke kan forutse hvordan utviklingen vil gå, og det gjorde folkene bak Bluehost veldig bra. Det var også den tiden hvor tilbudet av internett var heller dårlig, og at det gikk veldig tregt. Så tålmodighet var et nøkkelord i 2003, hvor det nå for tiden forventes å gå på et blunk, også oppsettingen av en nettside på Bluehost. Uansett, at Bluehost har lykkes er det ingen tvil om, da de hoster akkurat nå over to millioner nettsider, verden over. Det betyr at om du velger å bruke Bluehost så vet du at du har å gjøre med profesjonelle, med et team av folk som har gjort dette i mange år og som ekspertise i området.

  Hva du får hos Bluehost

  Som alt annet her i verden, så må du betale for gleden av å ha din egen nettside, og ditt eget domene. Det de tilbyr er at du får ditt domenenavn gratis i et år, med et gratis SSL sertifikat inkludert. Om du ikke vet hva SSL er, så er det rett og slett sikkerhetsverktøy for å holde kommunikasjon på siden din sikker, blant andre egenskaper. I tillegg får du naturligvis hjelp med å sette opp alt, og det til en rimelig pris på 70 kroner i måneden. Når det kommer til det spesfikke angående tilbudet er det nok best å lese selv, om en er interessert, fordi det finnes ulike produkter basert på dine ønsker og preferanser, og hva du behøver nettsiden til.

  Servicen fra Bluehost

  Noe av det viktigste en slik tjeneste kan gi en er sikkerhet, og pålitelighet, på at siden er stabil, trygg og at folkene som er bak vet hva de driver med. Sånn sett så er det viktig å vite hva andres erfaringer har vært med Bluehost, og om de oppfyller kravene vi, og de, stiller. Jeg vet ikke hvordan du tenker, men det er ikke spesielt ønskbart å bruke en tjeneste som enkelt kan bli hacket, eller som ikke er til å stole på. Det gjelder for så vidt ikke bare hosting, da det er like vitkig i alle andre områder i livet.

  Vi venter på deres innspill!


  Google Ads hos Bluehost

  Bluehost
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Bluehost

  Din rangering

  FAQ

  Er Bluehost et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bluehost. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bluehost?

  Bluehost opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bluehost . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!