NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mobiltelefoni

  Mobiltelefonen

  er blitt en svært viktig del av enhver families dag. Mye av vår tid og oppmerksomhet går til nettopp mobilen. Før var mobilen et middel for å kunne ha en samtale med noen som ikke var i nærheten. Nå er den et middel for kommunikasjon, avslapping, avkobling, videosamtaler, serietitting, spilling, ja du får faktisk tilgang til det meste via mobilen din. Nå kan du til og med bruke mobilapper til å lære deg nye språk med. Likevel ligger Norge ganske langt nede på lista over hvor mye mobildata vi bruker. Siden mobilen tar opp så mye av tiden vår, er det viktig å ha et mobilabonnement som tillater deg bruk tilpasset ditt behov. Det fins en jungel av mobiloperatører, den ene med større lokketilbud enn den andre. Da kan det være en god ide å sjekke kundeanmeldelser før du velger hvilken mobiloperatør som blir riktig for deg. Du kan også skaffe deg bakgrunnskunnskap om markedet ved å lese om trender og utviklingen i mobilmarkedet.

  Om Mobiltelefoni

  Mobiltelefoni er en sammenlignings- og anbudstjeneste for abonnement på mobiltelefon. Mobiltelefoni.no er utviklet og driftes av et selskap som heter Nettbureau AS. Mobiltelefoni er en av bare tre slike sammenligningstjenester i Norge som er godkjent av Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet. Tjenesten er helt gratis, men også uforpliktende. Du får muligheten til å sammenligne ulike mobiloperatører opp mot hverandre. Du kan sammenligne priser på ulike abonnement, og dermed velge den operatøren som gir deg det beste tilbudet. På nettsiden finnes også mange artikler om mobiltelefoni. Slik får du hjelp til å kunne gjøre et godt valg.

  Hvordan fungerer tjenesten hos Mobiltelefoni?

  Du kan velge blant tre ulike metoder for å finne et bedre mobilabonnement enn det du har i dag. Den ene metoden er at du fyller ut et skjema på nettsiden deres. Etter at du har sendt inn dette skjemaet vil du motta tilbud fra ulike mobiloperatører. Dersom du ikke er fornøyd med noen av disse tilbudene, står du fortsatt fritt til å ikke godta noen av disse tilbudene.

  En annen funksjon i tjenesten deres er at du kan benytte deres kalkulator for å sammenligne ulike abonnement. Du fyller ut filteret i henhold til dine behov, og får dermed muligheten til å sammenligne basert på dine personlige ønsker.

  Du kan også sammenligne mobilt bredbånd i kalkulatoren på nettsiden. Mobilt bredbånd gir deg trådløst internett via mobilnettet.

  Tjenesten kan gi deg bedre tilbud enn du ellers ville fått. Dette er fordi selskapene må konkurrere om deg som kunde, og de vet at du får tilbud også fra andre mobiloperatører. Når selskapene konkurrerer om deg, er sjansen større for at du får bedre tilbud enn om du bare kontakter et selskap i gangen selv. De tilbudene du får er personlige og de er enkle å sammenligne mot hverandre.

  Vilkår

  Når du har fylt ut og sendt inn skjemaet har du gitt selskapene informasjon om hva som er dine behov. Du får deretter tilbud fra opptil tre ulike operatører. Du blir så kontaktet av disse operatørene enten på e-post, SMS, eller telefon. Mobiltelefoni.no er ikke medvirkende i utformingen av tilbudene du får, de oppretter kun kontakt på dine vegne, deretter foregår kommunikasjonen mellom deg og mobiloperatørene direkte.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du benyttet deg av tjenenesten hos Mobiltelefoi? I så fall ønsker vi å høre fra deg ved at du registrerer en kundeanmeldelse av selskapet her hos oss.

  Mobiltelefoni
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Mobiltelefoni

  Din rangering

  FAQ

  Er Mobiltelefoni et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mobiltelefoni. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mobiltelefoni?

  Mobiltelefoni opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mobiltelefoni . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!