NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ice

  Det er en ting som er helt uunnværelig i vår moderne hverdag, og det er mobilen vår. Helt fra vi våkner til vi legger oss bruker vi mobilen til alt mulig. Men mobilen i seg selv er til liten nytte uten et godt abonnement. Ice er en av de mest kjente mobil-abonnement-leverantører i Norge. De tilbyr både abonnement for mobilen din, og internett-pakker. Men hvordan kan du vite om de er pålitelige? Er nettet godt og med bra dekning? Hvordan får du innsikt i alt dette? Du kan lese andre kunders reviews på Ice sin hjemmeside og orientere deg i alt fra prisene, mobil- og data dekning osv. Sist, men ikke minst er det viktig at selskapet også tilbyr relevante og atraktive abonnement for barn og ungdom som kan sørger for deres sikkerhet på nett.

  Hva er Ice?

  Ice er en norsk leverandør innen telekommunikasjon. Selskapet ble etablert i 2003 av svensken Arnfinn Röste som tidligere har jobbet for Ericsson. Samme selskap er representert også i Danmark og Sverige, men der under navnet Net1. Ice har sitt hovedkontor i Oslo, Norge og er Norges tredje mobilnett med en befolkningdekning på 89 %. Ice samarbeider med de andre norske leverandørene for å sikre en 100% dekning for kundene sine. De tilbyr alt fra ulike mobilabonnement til mobiltelefoner og mobilt bredbånd. Tjenestene deres forandres i henhold til om du er privat person eller bedrift. Dvs, de kan også forsørge nettet i hele bedriften din.

  ICE ft. Eddy & Zino - Wavy (Official Music Video)

  Produkter og tjenester i Ice

  Ice tilbyr ulike typer mobilabonnement, alt etter ditt behov og forbruk. De tilbyr pakker med litt databruk, med medium og mye databruk, alt fra 100 MB/måneden til 30 GB. Prisene på abonnementene varierer fra 109 NOK til 449 NOK/mnd. Alle deres abonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS, og at du tar med ubrukt mobildata til neste måned. Hvis du er usikker på hvor mye data du bruker i måneden, kan du prøve deres prøve-pakke som går ut på at du får 30 GB/ mnd bare for 99 NOK. Du kan bruke dette abonnementet i 2 måneder og etterpå bestemme deg for hvilket abonnement du skal velge. Du kan også utbytte den tvilling SIM kort tjeneste. På den måten får du to identiske SIM kort, ett kan du ha i mobilen, og det andre i hytta, på båten eller hvor som helst. Tjenesten koster bare 39 NOK i tillegg. De tilbyr også passende mobilabonnement for barn og unge som har en mindre nettforbruk. I tillegg selger de også mobiltelefoner til gode priser og mobilt bredbånd. Skulle du lure på noe, kan du kontakte kundeservicen deres både via telefon og e-post.

  Klager, hyllester og tips

  Er du eller har du vært kunde hos Ice? Er du fornøyd med dekningen? Er mobilnettet tilstrekkelig? Lønner det seg å være kunde hos dem? Du kan fortelle om alt dette ved å skrive en anmeldelse om produktene og tjenestene deres på hjemmesida. Slik hjelper du andre potensielle kunder til å velge rett abonnement og rett selskap. Du kan dele både positive og negative erfaringer.

  Ice
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Fjelbuveien 8

  Hei dere sende at jeg måtte betale 100kr mer enn jeg egentlig må. Jeg ser bare på tv når jeg kommer hjem fra jobben. Dere har satt meg sammen med mobil-tv. Jeg har aldri sett på fil på telefonen min. Jeg betaler 1100kr for vikefiber. Hvorfor har dere satt meg sammen med mobil-tv uten grunn? Dere sa at jeg skulle sende melding til Norveg@mub.support men det går ikke. Dere må svare meg på spørsmåle mitt. Jeg får ikke betale nettet i huset engang!

  Dør: Yari Memtimin19-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Ice

  Din rangering

  FAQ

  Er Ice et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ice. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ice?

  Ice opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Internett og Hosting, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ice . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!