NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bredbånd

  Husker du den tiden vi måtte "ringe opp" internett via modemet hjemme? Internett gikk noen ganger som i sirup, og ofte fikk man ikke gjort noe særlig annet enn å vente på at det skulle gå raskere. Vel, takk og lov så har internett endret seg gjennom tidene. I samme takt som internett har utviklet seg, har også antall tilbydere økt. Tilbyderne konkurrerer om å tilby det hurtigste internettet eller å tilby de laveste prisene, hvordan skal vi kunne vite hvilken tilbyder som passer best? Du kan lese deg opp på ærlige anbefalinger eller klager om de ulike selskapene her hos oss. Slik finner du fort ut hvilke selskap du bør holde deg unna, eller se nærmere på. Reklame fra ulike selskaper er ikke objektive, men det er erfaringer og tilbakemeldinger her.

  Om Bredbånd

  Bredbånd er en tjeneste som er utviklet av Nettbureau AS. De drifter tjenesten og målet deres er å gjøre det enkelt for forbrukere å finne best og billigst bredbånd. Hvert år benytter over 70 000 norske forbrukere tjenesten deres. Bredbånd har et løfte til kundene om at tjenesten deres skal være enkel, gratis og helt uforpliktende. De ønsker også å hjelpe deg i å velge rett, og det gjør de gjennom å publisere objektive og nyttige artikler som omhandler bredbånd på siden sin. Der finner du blant annet informasjon om hvilke ulike typer bredbånd som fins, 5G og tips til hva du kan gjøre for å få stabilt internett.

  Hvordan går jeg fram for å bruke tjenesten til Bredbånd?

  Når man skal skaffe seg bredbånd eller ønsker å bytte leverandør må man vanligvis saumfare markedet selv. Man må finne ut hvilke operatører som tilbyr bredbånd for ønsket område, man må kontakte de eller undersøke på nett hvilke typer abonnement de har, hva det koster og hvor hurtig internett de tilbyr. Dette kan være ganske tidkrevende. Det er her tjenesten hos Bredbånd kommer inn i bildet.

  Ved å fylle ut skjemaet på Bredbånd.no overlater du informasjonsinnhenting og kontakt med operatørene til tjenesten. Du vil motta skreddersydde tilbud for dine ønsker, og blir deretter kontaktet av tilbyderne selv. Slik kan du benytte tiden til noe mer interessant og heller vente på å bli kontaktet. Etter at du har blitt kontaktet og mottatt ulike tilbyd kan du så enkelt og greit sammenligne de opp mot hverandre, og så velger du det som blir best for deg. Du er heller ikke forpliktet til å velge noen av tilbudene.

  Dersom du har bestemt for at du vil ha mobilt bredbånd, har Bredbånd.no også en sammenligningskalkulator du kan benytte.

  Vilkår

  Det Bredbånd gjør er å rett og slett sette deg i kontakt med ulike tilbydere av bredbånd. Du vil motta tilbud fra opptil tre ulike leverandører etter at du har fylt ut og sendt inn skjemaet på Bredbånd.no. Disse tilbudene får du ved at du blir kontaktet enten på telefon, e-post eller SMS.

  Kundeanmeldelser

  Vi ønsker at kunder skal kunne om andres erfaringer og tilbakemeldinger som allerede har benyttet tjenesten fra Bredbånd. Slik kan du også hjelpe andre som vil bytte bredbåndsleverandør ved at du skriver en kundeanmeldelse her hos oss.

  Bredbånd
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Bredbånd

  Din rangering

  FAQ

  Er Bredbånd et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bredbånd. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bredbånd?

  Bredbånd opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bredbånd . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!