NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Zaful

  Zaful er en klesbutikk på nett for deg som er ute etter å ha alt på et sted. Uansett plagg og stil, så kan Zaful hjelpe deg, og det er en av de store fordelen ved å shoppe der. Og kanskje det beste av alt? Det er veldig lave priser på produktene deres, så alle kan kjøpe der, uansett om du er student eller om du jobber. Så bli med oss videre for å se hva Zaful tilbyr deg som kunde.

  Om Zaful

  Zaful har i og for seg et enkelt mål, de ønsker å bli den største klesbutikken på nett for alle, og hjelpe alle oppfylle drømmene sine. Hvorvidt de klarer det eller ei kan nok tvilsomt, da det finnes så utrolig mange lignende butikker på nett. Det de dog forsøker seg på er å selge en annen stil enn den de konvensjonelle butikkene gjør, og det hjelper mye med tanke på hva de kan oppnå. Jo mer man skiller seg ut i mengden desto bedre mulighet har man til å bli oppdaget av kundene. En ting som definitivt er verdt å vite også er at Zaful er et varemerke i seg selv, så de selger kun sine egne produkter.Det betyr at det er svært få, om noen, steder man finner disse produktene. Noe som også taler til Zafuls fordel. Så avhenger jo mye på om du liker det de har å selge også da.

  Det du kan kjøpe hos Zaful
  Når det kommer til utvalget av produkter hos Zaful så er det rett og slett veldig stort. Det finnes klær for både menn og kvinner, og du kan kjøpe tilbehør. I sistnevnte kategori har de fokusert mest på kvinner, noe som kanskje ikke er så overraskende, selv om du alltids kan finne et par hansker eller lignende for mannen du er glad i. Ellers har de alt mulig, du har klær for stranda, til utekvelden eller klær for å være komfortabel i og slappe av i. Uansett så er det verdt å nevne igjen at dette er klær til en stil som kanskje mange ikke har, og det er ingenting i veien med det egentlig. Men det er ikke alle som kommer til å kjøpe klær på Zaful, men så er det mange andre igjen som kommer til å gjøre det. Det er bra med valgmuligheter, slik at vi ikke har bare H&M å kjøpe fra!

  Erfaringer med Zaful

  Det er her dere lesere kommer inn i bildet, fordi vi ønsker å få tilbakemeldinger av dere som har shoppet hos Zaful. Vi ønsker deres ærlige tanker og erfaringer, når det kommer til pris, kvalitet, kundeservice og reaksjoner på eventuelle problemer dere traff på. Det er viktig for å danne et godt bilde av Zaful som selskap og om folk bør kjøpe hos de. Dere kommer til å hjelpe mange ved å skrive inn til oss og fortelle, fordi Zaful er for de med et begrenset budsjett, så da kan det hende at det finnes visse kritikkverdige forhold.

  Og de vil vi høre om!


  Anmeldelse av Zaful

  Zaful
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  5
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Feil vare

  Bestilte en hettejakke og en bukse.Etter lang venting kom en teddy genser som jeg ikke hadde bestilt og heller ingen bukse.Kontakta netsiden flere ganger,men får beskjed om å høre med fraktselskapet.Er d min jobb?Har betalt for varene som ikke kommer.veldig missfornøyd

  Av: Liv Røstad13-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Zaful

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Zaful et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Zaful. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Zaful?

  Zaful opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Zaful nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!