NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Zaful

  Zaful er en klesbutikk på nett for deg som er ute etter å ha alt på et sted. Uansett plagg og stil, så kan Zaful hjelpe deg, og det er en av de store fordelen ved å shoppe der. Og kanskje det beste av alt? Det er veldig lave priser på produktene deres, så alle kan kjøpe der, uansett om du er student eller om du jobber. Så bli med oss videre for å se hva Zaful tilbyr deg som kunde.

  Om Zaful

  Zaful har i og for seg et enkelt mål, de ønsker å bli den største klesbutikken på nett for alle, og hjelpe alle oppfylle drømmene sine. Hvorvidt de klarer det eller ei kan nok tvilsomt, da det finnes så utrolig mange lignende butikker på nett. Det de dog forsøker seg på er å selge en annen stil enn den de konvensjonelle butikkene gjør, og det hjelper mye med tanke på hva de kan oppnå. Jo mer man skiller seg ut i mengden desto bedre mulighet har man til å bli oppdaget av kundene. En ting som definitivt er verdt å vite også er at Zaful er et varemerke i seg selv, så de selger kun sine egne produkter.Det betyr at det er svært få, om noen, steder man finner disse produktene. Noe som også taler til Zafuls fordel. Så avhenger jo mye på om du liker det de har å selge også da.

  Det du kan kjøpe hos Zaful
  Når det kommer til utvalget av produkter hos Zaful så er det rett og slett veldig stort. Det finnes klær for både menn og kvinner, og du kan kjøpe tilbehør. I sistnevnte kategori har de fokusert mest på kvinner, noe som kanskje ikke er så overraskende, selv om du alltids kan finne et par hansker eller lignende for mannen du er glad i. Ellers har de alt mulig, du har klær for stranda, til utekvelden eller klær for å være komfortabel i og slappe av i. Uansett så er det verdt å nevne igjen at dette er klær til en stil som kanskje mange ikke har, og det er ingenting i veien med det egentlig. Men det er ikke alle som kommer til å kjøpe klær på Zaful, men så er det mange andre igjen som kommer til å gjøre det. Det er bra med valgmuligheter, slik at vi ikke har bare H&M å kjøpe fra!

  Erfaringer med Zaful

  Det er her dere lesere kommer inn i bildet, fordi vi ønsker å få tilbakemeldinger av dere som har shoppet hos Zaful. Vi ønsker deres ærlige tanker og erfaringer, når det kommer til pris, kvalitet, kundeservice og reaksjoner på eventuelle problemer dere traff på. Det er viktig for å danne et godt bilde av Zaful som selskap og om folk bør kjøpe hos de. Dere kommer til å hjelpe mange ved å skrive inn til oss og fortelle, fordi Zaful er for de med et begrenset budsjett, så da kan det hende at det finnes visse kritikkverdige forhold.

  Og de vil vi høre om!


  Anmeldelse av Zaful

  Zaful
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (7)

  5.6
  43% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  6.2
  Levering
  rating
  5.2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Til forventningene

  Bestilte til min datter før jul, varene kom i løpet av 2-3 uker, som lovet. Størrelsen var riktig.
  Vil handle der igjen👌🏼

  Dør: Trine30-01-2021
  Pernille09-04-2021

  Er det toll fra zaful?

  Fjorunn11-04-2021

  Skal du smugle?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Null service og tapte penger om de sender feil vare. Ingen rutiner for retur eller tilbakebetaling.

  Bestilte L i en bukse, fikk S... forsøker å kommunisere med kundeservice, helt elendig! Ingen returlapp, ingen som ser ut til å forstå nok engelsk til å skjønne problemet, kun standard svar på mailer. Må anse pengene som tapt. I tillegg en dyr toll som måtte betales etter jeg fikk busken. Anbefaler IKKE å bestille herfra. Det er et sjansespill; du kan være heldig å få det du har bestilt, da er det i så fall kun tollavgiften som kan komme som en negativ greie.
  Men får du feil levering får du ingen hjelp og pengene er kastet ut av vinduet.

  Dør: Heidi28-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Scam

  Dette har dårlig kundeservice,

  Dør: Melani16-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Perfekt

  Elsker alle klærene

  Dør: Maria karlsson11-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6
  rating

  Ingen kontakt med kundeservice

  Har mottatt de bestilte varene etter omlag tre uker. Men jeg ønsket å sende noe i retur, størrelse og snitt avviker fra beskrivelsen. Umulig å få tak i kundeservice på linken, ingen adresse å sende retur til og selvfølgelig ingen følgepapirer i pakken jeg mottok. Dette ble første og siste gang for meg.

  Dør: henriette lea29-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Zaful

  Bestilite produkter i L (som jeg bruker på alle overdeler), men absolutt alle var for små. Nå har jeg sendt de tilbake for 1,5 måneder siden og ingenting har ankommet ifølge dem. For virker dette litt fishy.

  Dør: sebastian26-11-2020
  Ann H. S. Brenden14-12-2020

  Bestilte varene 25/11-2020 og fikk de levert 14/12/2020. Jeg fikk alt jeg hadde bestilt og i riktig str. Var veldig redd for at varene ikke skulle komme, men yes - det gjorde de:-)

  Synnøve Dyve11-01-2021

  Jeg kjøpte tøy hos dere hvor jeg ble trekt litt over 96€. Som stemmer.. Ikke mottatt ordre melding eller epost...hva gjør jeg med dette??, er ganske mye penger.. Må jeg gå videre med dette, da jeg har hørt at det har skjedd andre.. Utrolig kjipe penger å bruke etter jul forså ikke motta dem...

  Emi02-06-2021

  Er det toll?

  ...15-06-2021

  Bestillte noen bikinier for over en måned siden. De har ikke kommet, og jeg har ikke fått epost ellernoe. De fleste pleier jo å få de etter 3 uker. Hva må jeg gjøre?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Feil vare

  Bestilte en hettejakke og en bukse.Etter lang venting kom en teddy genser som jeg ikke hadde bestilt og heller ingen bukse.Kontakta netsiden flere ganger,men får beskjed om å høre med fraktselskapet.Er d min jobb?Har betalt for varene som ikke kommer.veldig missfornøyd

  Dør: Liv Røstad13-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Zaful

  Din rangering

  FAQ

  Er Zaful et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Zaful. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.6/10, hvorav 43% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Zaful?

  Zaful opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Zaful . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!